Jak uspáváte 11měsíční?

2049
24.8.13 21:19

Jak uspáváte 11 měsíční?

Pěkný večer :mavam:

Chci se zeptat, jak uspáváte vaše děti? Malá od té doby, co si stoupe, sama neusne. Tisíckrát by si stoupla, sedla, lezla,…Tak ji uspávám…V postýlce, držím ji a hladím…

Večer to trvá i 45 minut.
Dřív usínala krásně, sama, jen párkrát jsem ji šla vrátit dudlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
24.8.13 21:22

U kojení :-) Ale zas je fakt, že v těch jedenácti měsících už měl zafixováno, že v půl osmé se jde spát, a byl už takovej vláčnej. Někdy usnul sám, sotva jsem ho položila na postel. Co budu dělat, až nebudu kojit, to nevím :-)

• Citovat
  • Upravit
7204
24.8.13 21:23

Syn měl tohle kolem 9.-10. měsíce, bylo to šílený a já musela celou noc chodit pokládat když si stoupnul. Bylo to na hlavu. Spát jsem ho proto dávala když byl fakt mrtvý že mi usínal v náručí, potom lehnul a spal.

Ale, teď má jedenáct a půl měsíce a už pochopil že spát se musí vleže a když si stoupne tak si je schopný i sám lehnout. Takže už je to za mnou :) takže za mě vydržet, bude to chvíli trval ale pak už to taky pochopí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
24.8.13 21:27

Neuspávám, taky jsme meli období kdy si víc stoupal a stál a hejkal a pak rval, tak jsem donekonecna chodila pokladat dokud neusnul, reagovala jsem az na rvani, takovy to hejkani ne - kolikrat jeste „blbnul“ se segrou, co spi hned naproti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
24.8.13 21:28

Taky to mala v teto dobe mela. Preslo to samo asi po dvou mesicich. Neresila jsem to, lezela jsem s ni v posteli a cekala, nez odpadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
24.8.13 21:29

@eetel musí pochopit, ze se v postýlce spí. Až to pochopí, a ze uz na to ma věk, tak se stavět nebude ale najde si polohu a spokojeně usne.
Z postýlky neuteče.
Uložit, políbit, říct hají a odejít… Pokud place přijít tam dat dudlik, říct hájí a odejít.
Naučí se to ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
24.8.13 21:31

Taky v noci několikrát vstávám a pokládám téměř spící a stojící dítě :mrgreen: To mi ani nijak nevadí, hned zase spí. Ale to usínání…Spí jen jednou denně, po obědě, cca 2 hodiny. Vzbudí se v 14,30 a jde spát ve 20, člověk by si myslel, že musí odpadnout a ona tam skáče salta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
24.8.13 21:31

U nás to probíhá takhle: mne si oči, začíná klimbat, šup s ním do postýlky. Místo, aby v tom pokračoval a usnul, následuje pochod kolem postýlky s poskakováním a někdy i hulákáním. Několikrát jdu, položím ho, pohladím po tváři a odcházím. Nakonec začne mrčet, protože by spal a neví jak, takže stojím nad postýlkou, jednou rukou ho přidržuju, aby ležel, druhou ho hladím po zádech, nebo mě za ni chytne a položí si ji na tvář a po půl hodině, kdy konečně pořádně zabere, narovnám ztuhlá záda a potichu se odplížím.
A přesně jako u vás, dřív usínal bez problémů sám. Nezbývá nám, než počkat, až je to přejde ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
24.8.13 21:34
@Jaruše píše:
U nás to probíhá takhle: mne si oči, začíná klimbat, šup s ním do postýlky. Místo, aby v tom pokračoval a usnul, následuje pochod kolem postýlky s poskakováním a někdy i hulákáním. Několikrát jdu, položím ho, pohladím po tváři a odcházím. Nakonec začne mrčet, protože by spal a neví jak, takže stojím nad postýlkou, jednou rukou ho přidržuju, aby ležel, druhou ho hladím po zádech, nebo mě za ni chytne a položí si ji na tvář a po půl hodině, kdy konečně pořádně zabere, narovnám ztuhlá záda a potichu se odplížím.
A přesně jako u vás, dřív usínal bez problémů sám. Nezbývá nám, než počkat, až je to přejde ;).

Tak to máme úplně stenej postup :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
24.8.13 21:37
@eetel píše:
Taky v noci několikrát vstávám a pokládám téměř spící a stojící dítě :mrgreen: To mi ani nijak nevadí, hned zase spí. Ale to usínání…Spí jen jednou denně, po obědě, cca 2 hodiny. Vzbudí se v 14,30 a jde spát ve 20, člověk by si myslel, že musí odpadnout a ona tam skáče salta…

Nápodobně, naštěstí položím a pokračuje ve spánku a přes den dá taky tak dvě hodiny, ale má to rozkouskovaný na třikrát nebo na dvakrát :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
24.8.13 21:41

Starší jsem uspávala cca do 1,5roku v houpačce a pak přenesla. Upřímně v houpačce byla do 5 min v limbu a jinak jsem k ní chodila třeba dvě hoďky pokládat, takže mi to nijak nevadilo. Mladší 7m zatím nosím. Mně to, ale nevadí aspoň si jí pořádně poňuchám :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
24.8.13 21:51

Ahooj :mavam: no, tak ja osobne som svoju asi nikdy neuspávala, na pár výnimiek. Vždy som jej dala fľašku s mliekom (kým ju nevedela držať, tak som ju položila na ňu a niečím podložila napríklad dekou) a keď už si ju držať vedela, tak zaspala s ňou v ručičke :mrgreen: :mrgreen: mám to jednoduché, pretože mám ZLATÉ dieťa. :kytka: Nikdy sme nemali problém so zaspávaním, skorej to bolo horšie, ak sa náhodou malá v noci prebrala, pretože sme si pustili v spálni film..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
24.8.13 22:13

Jak píše petulatko, ležím s nimi v posteli a počkám až odpadnou. To je výhoda společného spaní. Teda aspoň pro mě. Já tu ležím, čtu si, čumím do compu a přitom vlastně uspávám. Špunti se tu mydlí a pak nějak prostě usnou - někdy samy, někdy u mlíka (mladší), někdy musím objímat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
24.8.13 22:31

@Sebinah neni nebezpecny nechat mimino s podlozenou falaskou u pusy usinat?? nevim kojime, ale mela bych asi strach.
omlouvam se za ot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
24.8.13 22:37

Moje dcerka, jako úplné mimčo usínala v podstatě sama a nebo u láhve, teď nespí nikde jinde než v kočáře a usíná u,,kočičky''(iPad) :nevim: je to malé dítko, ale svět technologie už zná, díky tatínkovi, který si při jejím uspívání hrál s iPadem a na chvilku jí to půjčil, z chvilky se staly dva měsíce a jinak už neusne..jediná výhoda je, že u ní nemusí nikdo být, dám jí to a odejdu, příjdu cca za 15minut a ona už spí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí