Jak uteplit v kocarku chodici dite?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2964
3.11.07 22:40

Jak uteplit v kocarku chodici dite?

Ahoj zeny,

rada bych se zeptala, jestli nevite, jak uteplit na kocarku dite, ktere uz chodi a v kocarku nespi. Melo by to byt teple, ale snadno pristupne. Mame sice Emitex 3v1, ale s briskem uz nezvladam do nej kubu vzdycky nasoukat. Videla jsem na jednom kocarku takovy fusak, ktery se zapinal uprostred na zip, coz by mi vyhovovalo - otevrit, dite po:,–(it a zavrit, zadny stosovani nozicek do pytloveho nastavce, dvoji zapinani na boku. Navic potrebuju, aby to nebylo moc objemne - od ledna bude jezdit na nastavnem sedatku sourozeneckeho kocarku a to je dost uzke.

Predem moc dik za tipy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
136
4.11.07 08:27

Ahoj,

a co zkusit tenhle fusak: http://obchod.vlacek.cz/…e::4670.html - kamarádka ho má a je s ním spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.11.07 12:46

Ahoj,

máme taky Emitex a dělala jsem to tak, že jsem úplně odepnula ten konec, rozepla jen jeden boční zip, po:,–(ila dítě, zip zapnula. Šlo to v pohodě.

Lasička

• Citovat
  • Upravit
4921
4.11.07 14:28

Já budu mít od začátku února taky tandem (Jané twin two) a je taky dost úzký aby se dítě zazimovalo. Je fakt, že moje dítko bude v té době větší-23 měsíců, ale já to budu řešit nánožníkem, fusak mám taky emitex a ten tu čeká už jen na mimčo. Já myslím, že by bohatě na takhle staré děťátko stačila teplá zimní kombinéza+popřípadě ten nánožník, nebo jen teplejší deka. Fusakem bych to už neřešila.

Pokud dobře počítám tak bude starší ve stejném věku jako je teď můj synek (20 měsíců) a když jsme teď byli na horách, kde bylo 20 čísel sněhu a mínus 3 stupně, tak jsme dávali jen vyteplené kalhoty, sněhule, fleesovou deku a nánožník. Fusak zapotřebí nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí