Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
ahoj nevíte, kde tady najít seznam věcí pro mimi od porodnice až přes mastičky atd. ?
Vím, že to tu někde bylo, ale nemůžu se toho dopátrat.
Dík moc - kamarádka za týden rodí a má jen kočár a zavinovačku ![]()
Bubina
Mrkni sem:
http://emimino.cz/modules.php?…
no kamarádka bude mít asi před porodem pěknou honičku, leda že by nechala pobíhání po nákupech na tatínkovi ![]()
a co tohle
https://www.emimino.cz/…s/story/5325
kamaradku obdivuju
.ja nakupovala snad od prvniho okmziku co jsem zjistila ze jsem tehu ![]()
ten odkaz tam v diskuzi je,ale aby jsi to mela prehlednejsi ![]()
Ahoj,
super seznam. Já mám jěště moře času, ale polamu se začínám rozhlížet - jsem v 18-tém tt. Jsem vděčná za seznam věcí - PĚKNÁ PRÁCE!!!
![]()
Díky moc to pomůže
Ahoj, můj názor je, ať se kamarádka zbytečně neztresuje. Já jsem nakupovala cca měsíc před porodem podle seznamu a stejně jsem pak polovonu věcí vůbec nepotřebovala. Nejdůležitější je asi pár kousků oblečení a pár balíků papírových plen, protože mimi často převlíkáš, ale jinak se v počátcích dá skoro všechno něčím nahradit… Přeji tvé kamarádce hodně štěstí. Marta
Shoduju se s anonymem - polovinu ze seznamu opravdu nevyužiješ! Takže doporučuju kouknout do diskuzí, i tady myslím byly. Já třeba nevyužila nikdy: kojící polštář, odsávačku (jak na prsa, tak do nosíku), baby monitor, dudlíky, trubičku do zadečku, léky na teplotu…
až když bylo mimi větší jsem využila: láhev na čajík, lžičku, bryndáčky
to jen tak namátkou…
Vlastně na začátku ani nepotřebuješ žádnou velkou kosmetiku, mastičku na zadeček dostaneš v porodnici + nějaké vzorky, s kterými chvilku vyžiješ a pak uvidíš
ahoj holky poraďte ty nejdůležitější věci pro mimi jak do porodnice tak na doma ![]()
Pokud jde o porodnici, tak se informuj tam, jestli mají erár oblečky nebo ne. Jinak do porodnice vem plenky, čistící ubrousky. N|ěkteré porodnice ti kosmetiku pro mimi poskytnou, jiné ne. A na doma z oblečení bodyčka, dupačky nebo polodupačky, overálky, rukavičky, čepičku, něco teplejšího na venek (pokud budeš rodit teď), nějakou mikinku, zavinovačku, pár kusů látkových plen, kosmetiku na zadeček proti opruzeninám, na koupání, na čištění (já používám slunečnicový olej), vaničku nebo kyblík, žíňku. Hlavně nekupuuj moc malých oblečků, mimi roste rychle.