Jak užívat HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.5.13 22:14

jak užívat HA

Ahoj, chtěla bych se na něco zeptat. Poprvé mám předepsanou HA a vůbec nevím jak jí začít užívat. Nestihla jsem jí užít první den MS takže když jí začnu brát 5DC, jak dlouho jí mám brát? děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35732
12.5.13 22:16

Bývá tam takový papírek s písmenkama, říká se tomu příbalový leták. Tam ti odpoví přesně vzhledem k tvé antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
12.5.13 22:17

Tak vyčkej do dalšího cyklu, do tý doby se chraň jinak. Když to začneš brát tak, jak nemáš, můžeš si cyklus pěkně rozházet, aspoň mi tohle říkala dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
12.5.13 22:20

Precti si pribalovy letak, nektere antikoncepce funguji i pokud se zacnou brat trochu jinak.
Nebo pockej do dalsiho cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.13 22:50
@zuzouš píše:
Tak vyčkej do dalšího cyklu, do tý doby se chraň jinak. Když to začneš brát tak, jak nemáš, můžeš si cyklus pěkně rozházet, aspoň mi tohle říkala dr.

Přesně tak, taky mi to takhle doktor řekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beze jména
18.5.13 13:45

Zdravím, chtěla bych poprosit o radu. Mám problém s polykáním všech tablet. Neznáte jakýkoliv tip jak to rychle polknout? Trvá mi déle než tabletku polknu a často se mi stane že se mi začne rozpouštět. Nevíte jestli je pořád učiná? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.17 14:19

Ahoj chtěla bych se zeptat, beru HA poprvé mám takovou HA která nema pauzu proste jsou tam 4 placebo tabelty a moc si nevím rady mezi země placebo tabletama by měla dorazit MS nebo jak? :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1