Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bývá tam takový papírek s písmenkama, říká se tomu příbalový leták. Tam ti odpoví přesně vzhledem k tvé antikoncepci.
Tak vyčkej do dalšího cyklu, do tý doby se chraň jinak. Když to začneš brát tak, jak nemáš, můžeš si cyklus pěkně rozházet, aspoň mi tohle říkala dr.
Precti si pribalovy letak, nektere antikoncepce funguji i pokud se zacnou brat trochu jinak.
Nebo pockej do dalsiho cyklu.
@zuzouš píše:
Tak vyčkej do dalšího cyklu, do tý doby se chraň jinak. Když to začneš brát tak, jak nemáš, můžeš si cyklus pěkně rozházet, aspoň mi tohle říkala dr.
Přesně tak, taky mi to takhle doktor řekl.
Zdravím, chtěla bych poprosit o radu. Mám problém s polykáním všech tablet. Neznáte jakýkoliv tip jak to rychle polknout? Trvá mi déle než tabletku polknu a často se mi stane že se mi začne rozpouštět. Nevíte jestli je pořád učiná? Děkuji
Ahoj chtěla bych se zeptat, beru HA poprvé mám takovou HA která nema pauzu proste jsou tam 4 placebo tabelty a moc si nevím rady mezi země placebo tabletama by měla dorazit MS nebo jak? ![]()
Ahoj, chtěla bych se na něco zeptat. Poprvé mám předepsanou HA a vůbec nevím jak jí začít užívat. Nestihla jsem jí užít první den MS takže když jí začnu brát 5DC, jak dlouho jí mám brát? děkuji