Ani náznak MS při braní HA - těhotenství?

3987
7.5.13 11:59

Ani náznak MS při braní HA-těhotenství?

Ahoj holky,
procházela jsem tu témata, ale byla už starší a ne úplně odpovídala na mojí otázku. :)
Doma máme 15 m holčičku a cca 10 týdnů po porodu jsem začala brát HA Mercilon-kojení nám nešlo, byl to boj.. Dříve jsem brala Minisiston, ale už jsem ho nechtěla, protože po vysazení nám trvalo 9 měsíců otěhotnět :roll: a chtěla jsem nějakou jinou, co má míň hormonů. Tu jsem sice dostala, nikdy s ní problémy nebyly, poslední prášek jsem brala ve čtvrtek ráno a vždycky to dostala v neděli dopoledne, max. jsem někdy večer začala špinit a dostala to do pondělního odpoledne. Nicméně dneska je úterý a furt nic ani náznak špinění. Prášky beru pravidelně, maximálně třeba s pár hodinovým rozdílem, podle vstávání.
Chtěla jsem se vás zeptat, jestli máte zkušenosti s otěhotněním přes HA a případně kdy si udělat test, aby byla jistota. :nevim: Vůbec netuším, kdy jsem mohla otěhotnět. Teda doufám, že ne.. :zed: Druhýho prcka jsme si sice přáli, ale po třech letech, nehledě na to, že jsem se chtěla od září vrátit do školy, což by asi nešlo a v červenci máme svatbu, mám zamluvený šaty, který těhotenský fakt nejsou.
Děti by takhle byly přesně dva roky od sebe, ale nějak si to nedovedu představit..chtěla jsem si malou ještě víc užít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3361
7.5.13 12:25

Já ted začnu také brát antikoncepci a doktor mě upozornoval, že menstruace v týdenním vysazení přijít nemusí…abych se nelekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí