Jak užívat Ribomunyl?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3432
31.8.10 12:13

Jak užívat Ribomunyl?

Holky, doktorka nám předepsala Ribomunyl na podporu imunity pro dceru, brala ho už loni a je fakt, že byla méně nemocná. Jenže já už jsem zapomněla,jak se to užívá a podle příbalového letáku to moc nechápu… :oops: Doktorka řekla, že máme brát každý měsíc první týden první 4 dny tabletku,ale přitom jsme měli začít už včera jako pondělkem, takže já jsem to pochopila tak, že jí ho mám dát ted pondělí až čtvrtek, potom 3 týdny pauza a pak zase pondělí až čtvrtek. :nevim:
Pls, poradte, su z toho jelen… :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
31.8.10 12:20

Ahoj, my ho bereme první měsíc 4 dny v týdnu (po dobu 3 týdnů) a pak 5 dalších měsíců 4 dny v měsíci :wink:
Takže vy tento týden po - čtvrtek, totéž další 2 týdny, pak už jen ty 4 dny na začátku měsíce (zhruba, vy to budete mít na přelomu měsíce), vypočítej si, jak vám to vychází :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.8.10 12:26

Jsem si dala tu práci, měli byste to brát.
30.8. - 2.9., pak 6. - 9.9., 13. - 16.9. a pak až 27.-30.9., jestli umím dobře počítat :wink: A pak na přelomu měsíců ještě 4× :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
31.8.10 12:27

Fragol, my to máme rovnou jen ty 4 dny v týdnu od prvního měsíce užívání. Takže se to vždycky bere toho 1. v měsíci, at už je to jakýkoliv den…? Ne přesně co 4 týdny vždycky v pondělky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.8.10 12:35

Já bych se držela těch 4 týdnů a pondělků 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
31.8.10 13:58

Asi jo, díky!! :kytka: Budu jí ho teda dávat vždycky v pondělí-čtvrtek, pak 3 týdny pauza a zase další pondělí-čtvrtek. Uff… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.8.10 14:03

Anduli, jo, jo, je to občas vyšší dívčí :wink: Tak ať vám zabere, my začínáme zítra :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.1.11 10:05

Chci se zeptat jake mate zkušenosti s ribomunylem..vidite nejake zlepseni?my ho ted zacali brat taky..trapí nas dost laringosky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdenka Malkusová
3.11.13 22:38

Ribomunyl

Dobrý včer - také si nevím rady jak dál Ribomunyl užívat - zitra budu mít 4 tabletku, pak mám a pak zase začnu opět v pátek-sobota-neděle-pondělí a nic. Mám jít k lékaři, aby mi předepsal další nebo co. Poraďte mi. Děkuji a budu se těšit na odpověď. Z. Malkusová

• Citovat
  • Upravit
204
4.11.13 00:37

Zdeni…a kolik jich máš? My to doporučujeme 2-3× týdně 1 tbl, a při infektu brát denně, pak opět snížit na 2-3× denně. Po dobu možných infektů-většinou listopad-březen-podle počasí. Ale každý lékař má na dávkování jiný názor. Kdo ti ho předepsal? Alergolog, nebo obvoďák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.10.15 19:19

ribomunil

Dobry večer take jsme před časem od dr dostaly ribomunyl poprve!!!chapu tedy spravne že ted od 5.10 budeme brat 4 dny po tabletce 3 tydny zasebou a pak až 2.11 (pondeli)?nevadi tam tech 14 dni jako by vysazeni když to tak vychazi? děkuji :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.1.16 11:18

Ahoj, nevíte někdo jak mám začít brát další krabičku ribomunylu? mám zase začít 4× po dobu 3 týdnů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí