Jak vám roste břicho?

1414
10.6.16 14:10

Jak vám roste břicho?

Ahoj holky,

jsem poprvé těhotná a jsem v 13tt a mám už docela viditelné bříško, spíš mi to příjde jakoby takový vypouklejší špek, není nto ještě klasické pěkné bříško ale prostě břicho snadno, které se snadno zamění se špekem :D

Jak jste na tom vy? už máte bříško a kolik máte kilo navíc? já už 2 kila. Nosím ještě běžné oblečení, ale knoflík na džínech už mi začíná býát nepříjemný, tak když řídím, jezdím s odepnutým knoflíkem :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
502
10.6.16 14:14

Hrozně…a to ani nejsem těhotná :mrgreen:
sorry nemohla jsem si pomoct :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
10.6.16 14:16

@celinne v pohode :D
Ja jen ze jsem vzdycky byla hubena a najednou tu mam toto a nevim zda je normalni abych mela bricho takhle brzy, kdyz kamosce naroslo poradne az v patem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
10.6.16 14:18

No ja nemela bricho ani ve 20 tt… Az tak od 25 zaclo rust…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
10.6.16 14:20

@sunny7 no to se mas, jsem zvedava kam az to dojde teda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
10.6.16 14:20

@Deneriss ja kdyz byla tehotna, tak uz jsem ve 3.mesici mela docela brisko. Kazdy to na me uz poznal a v 6.mesici se mi kazdy divil. Vypadala jsem jako pred porodem. Proste poradny pupek.No a v 9.mesici jsem byla jako pri dvojcatech. Taky se me kazdy ptal, jestli je nahodou necekam. A ja se kazdou kontrolu na gynde ptala, jestli nemohl jedno mimco prehlednout.No neprehledl. Proste si chtela ta moje cacorka udelat hodne mistecka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
10.6.16 14:24

@Deneriss Já měla ve 13.tt týdnu to samé co ty, takový jakoby špek. Teď na konci 19. tt je to už napůl větší špek a kulatější bříško :D Dvě kila jsem přibrala až před týdnem, ale já měla větší základ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
10.6.16 14:32

@Majdina82 jeee ahoj my se zname ze skupiny :)) a jak se jinak daří všechno v poradku na dobre ceste? už víte co to bude? :)
No já nemám doma váhu uvidím v úterý kdy jdu na kontrolu kolik tam bude :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
10.6.16 14:35

No bříško trochu mám…ale má to jeden háček…nejsem těhotná :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzulee
10.6.16 14:41

Já jsem ve 26tt a všichni mi tvrdí, že mám maliné bříško, na to že jsem v 7.měsíci :nevim: Každá ženská to má jinak :)

• Citovat
  • Upravit
1164
10.6.16 15:26

@Deneriss měla jsem to samé, myslela jsem, že jsem tlustá (hned po rodičovské a běhání po hřištích mi najednou začalo sedavé zaměstnání, tak jsem si nadávala a chystala se na nějakou dietku :D ), „špek“ a nedopnuté kalhoty mi zůstaly tak do 4.měsíce, navíc jsem měla taky tak ty 2 kg, pak už mi rostlo regulerní těhotenské břicho, nicméně třeba moji rodiče si všimli až tak v 6.měsíci (ale to bylo v zimě a za tlustými svetry, to je omlouvá :lol: )
přeju, a´t se daří, bříško naskočí, hlavně, at´je mimčo v pohodě, na hubnutí je pak moře let času :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
10.6.16 16:51

@Deneriss Ahoj :mavam: Máme se dobře, zatím vše v pořádku. Ještě nevíme, co to bude. V pondělí jdu na velký UTZ ve 20. tt, tak už nám to třeba řeknou. A co ty? Vše ok? Už jsi byla na 1. screeningu? Kdy máš termín? Já 4.11. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
10.6.16 17:46

@Deneriss mě se těhotenské břicho objevilo nějak po 16tt, do té doby nebylo vůbec nic vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
10.6.16 17:48
@celinne píše:
Hrozně…a to ani nejsem těhotná :mrgreen:
sorry nemohla jsem si pomoct :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
10.6.16 19:59

@Majdina82 screening uz mam za sebou, dopadl dobre :) pry na 70% holcicka, ale kdo vi takhle brzy. Jsem rada, ze jde vse dobre, ale bojim se te vahy, ze budu proste moc objemna..kdyz uz ted mam bricho. No co uz, po porodu se proste bude hubnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí