jak vaříte rýži pro prcky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
jak vaříte rýži pro prcky?
Trošku jsem se zasekla na úplně pitomé věci…na krabici je, vložit do vroucí osolené vody. Ale sůl by přeci dítě nemělo, ne? Jak to tedy děláte, nesolíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
nesolim… a varim nejmene pul hodiny, jde pak lip rozmixovat…ale vy uz mozna kouky jite, my ne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zatím kousky nejíme, pořád ho dáví, takže budu taky dlouho vařit. Díky za reakci, taky jsem si to myslela, ale úplně jsem se dokázala zblbnout. No jo, od porodu mi funguje jen sotva polovina mozku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nesolím
stejně jako nesolím těstoviny ani brambory, když je vařím, abych je pak mohla dát Barče (i když ona už i trochu té soli může). Ale mně to nečiní problém.. osolím dodatečně, nebo se o ochucení postará omáčka a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky momentálně řeším. Nebyla by alternativa nemléčná rýžová kaše rozdělaná do vody místo do UM? Mám dojem, že by to bylo to samý jako rozvařená a mixovaná rýže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
myslím, že ta nemléčná kaše do vody bude pěkně hnusná
resp. jednou jsme to zkoušeli a fakt fuj
ale záleží na chuťových pohárcích děcka..
podle mě fakt nejni problém uvařit rýži a nesolit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja tu nemlecnou ryzovou kasi(krupicku) pouzivam na zahusteni, myslim, ze se da taky pouzit, pokud se s tou ryzi nechces varit, mne prislo, ze to po rozmixovano vypada a chutna skoro stejne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sylvii píše:
myslím, že ta nemléčná kaše do vody bude pěkně hnusnáresp. jednou jsme to zkoušeli a fakt fuj
podle mě fakt nejni problém uvařit rýži a nesolit
Myslíš hnusnější než s Nutrilonem Allergy Care? To těžko. ![]()
Uvařit samozřejmě problém není, jde o to, že mám doma dvě krabice týhle kaše od Hippu, kterou mi malá v mlíce nebaští. Tak že bych ji využila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bersaba píše:Sylvii píše:Myslíš hnusnější než s Nutrilonem Allergy Care? To těžko.
myslím, že ta nemléčná kaše do vody bude pěkně hnusnáresp. jednou jsme to zkoušeli a fakt fuj
podle mě fakt nejni problém uvařit rýži a nesolit
Uvařit samozřejmě problém není, jde o to, že mám doma dvě krabice týhle kaše od Hippu, kterou mi malá v mlíce nebaští. Tak že bych ji využila.
Hihi, no tak pokud jde o to, že ji potřebuješ využít, tak to klidně zkus, to je jasný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když vařím pro malého, tak normálně všechno dohromady. Nejdřív maso (pokud chceš), pak přidávám zeleninu a rýži (brambor). Rýži kupuju jen sypkou basmati. Chuťově je daleko lepší než ta obyč. Do roka jsem nesolila, od roka krapet soli dávám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jen podotykam, ze ta ryzova krupicka od Nestle, kterou pouzivam neni sladka ani jinak ochucena, proste jen ryze…tu od Hippu neznam…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit