Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Jar Jar píše:
@Popokatepetla Nojo, to jsem nenapsala, nelámatVoni to lidi občas fakt dělaj
jasne, ze testoviny lamu. Jinak jsou prilis dlouhe a nataceni na vidlicku nekonecne a nejde to poradne ani strcit do pusy.
Ale tak ciste ze zvedavosti, proc by to melo byt na zavadu? Vzdyt ta spageta ma vzdy dva konce i davno predtim, nez je zlomis a nejakou povrchovou upravu nema, aby ta mala plocha v miste zlomu udelala takovy rozdil.
@warita Vždyť to je na tom to nejlepší, to namotávání na vidličku
To už rovnou můžeš vařit kolínka, ty jsou už nalámané ![]()
BTW, když tě otravuje Ital a nechce toho nechat, tak mu řekni, že máš se všeho nejradši špagety s kečupem. To hned vycouvá
A možná by stejnou službu splnily ty nalámané ![]()
Ke špagetám:
Dovolím si zaplevelit diskusi.
Mám starší kamarádku, po nemoci a operaci žije v Domově seniorů, protože potřebuje být pod dohledem. Jinak je ta moje kamarádka úplně normální paní, kdo neví čím prošla, nepozná.
Hrozně se jí stýská po špagetách. Chce je namotávat na vidličku a ten smotek vložit do úst.
V DS jim vaří vrtule.
Prý je zakázáno v ústavech pro staré lidi vařit špagety, aby ty těstoviny mohli senioři sníst. Říkala mi, jak si mám vážit toho, že si mohu uvařit a sníst špagety a ne ty pitomé vrtule, které jí už lezou krkem.
@EMicina Tak to bych jí jako dárek hned při příští návštěvě donesla mísu čerstvých špaget ![]()