Jak vaříte špagety?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21593
1.11.18 16:10
@Jar Jar píše:
@Popokatepetla Nojo, to jsem nenapsala, nelámat :-) Voni to lidi občas fakt dělaj :-O

jasne, ze testoviny lamu. Jinak jsou prilis dlouhe a nataceni na vidlicku nekonecne a nejde to poradne ani strcit do pusy.

Ale tak ciste ze zvedavosti, proc by to melo byt na zavadu? Vzdyt ta spageta ma vzdy dva konce i davno predtim, nez je zlomis a nejakou povrchovou upravu nema, aby ta mala plocha v miste zlomu udelala takovy rozdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
2.11.18 11:33

@warita Vždyť to je na tom to nejlepší, to namotávání na vidličku :-) To už rovnou můžeš vařit kolínka, ty jsou už nalámané :-)

BTW, když tě otravuje Ital a nechce toho nechat, tak mu řekni, že máš se všeho nejradši špagety s kečupem. To hned vycouvá :-) A možná by stejnou službu splnily ty nalámané :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22496
2.11.18 13:37

Ke špagetám:
Dovolím si zaplevelit diskusi.
Mám starší kamarádku, po nemoci a operaci žije v Domově seniorů, protože potřebuje být pod dohledem. Jinak je ta moje kamarádka úplně normální paní, kdo neví čím prošla, nepozná.
Hrozně se jí stýská po špagetách. Chce je namotávat na vidličku a ten smotek vložit do úst.
V DS jim vaří vrtule.
Prý je zakázáno v ústavech pro staré lidi vařit špagety, aby ty těstoviny mohli senioři sníst. Říkala mi, jak si mám vážit toho, že si mohu uvařit a sníst špagety a ne ty pitomé vrtule, které jí už lezou krkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
2.11.18 14:21

@EMicina Tak to bych jí jako dárek hned při příští návštěvě donesla mísu čerstvých špaget :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí