Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Za dobré věci se platí. Já mám doma 2 Thermomixy a jsem největší fanda, kterého jste kdy potkal a řeknu Vám to upřímně- pod cenou si Thermomix nekoupíte
Já už Thermomix neprodávám, nemám na to čas, ale i když mám Thermomixy dva, ani jeden bych neprodala- už vůbec ne za tuhle cenu. Zavolejte na pobočku a kupte si ho za normální cenu-budete ho mít v záruce, se servisem a se vším všudy. Jinak to ani nevymyslíte-vím o čem mluvím…Až si pořídíte Cook key, tak ta cena ještě vyšplhá, ale stojí to ta to…
verim ze je to uzasna vec. protoze jsem to jiz videl tak bych to chtel ale cena je vice nez si muzeme dovolit. Dalsi vec koukam jsem ze nejde normalne koupit ale ze mi ho nekdo musi ukazat coz ja rozhodne nepotrebuji. No uvidime treba na neco narazim.
diky
To je právě součást té péče o zákazníky. Prodejce Vám musí ukázat všechny vychytávky, aby pak přístroj neležel nevyužitý, ale pokud k sobě nechcete nikoho tahat domů, tak se dost často ve větších městech dělají školy vaření v Thermomixu, tam by Vám ho prodali i ukázali. Taky jsou stánky na food festivalech, Evolution festivalu atd. Nebo v Praze je největší pobočka-tam by Vám ho prodali nejspíš i na recepci-zavolejte si tam a nebo se tam stavte-Pod Pekařkou 1 Praha 4.
snad na neco narazim. v dobe internetu bych cekal ze to kliknu pres web a do dvou dnu mi to prijde na adresu, ale vazne diky za rady