Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
prosím o radu jak je možno do příspěvků vkládat takové ty bílé rámečky s tím co někdo řekl, když chci na to reagovat.
snad jsem to dobře vysvětlila, díky
Adriane píše:
prosím o radu jak je možno do příspěvků vkládat takové ty bílé rámečky s tím co někdo řekl, když chci na to reagovat.
Vpravo nahoře u každého příspěvku je ikonka citovat
![]()
Adriane píše:
A co když bych chtěla citovat ze 2 /nebo více/ příspěvků! Prostě dát do jedné odpovědi citaci Adriany i Šárky?
Díky L.
Adriane píše:
Anonymni píše:
He he, koukám, že neumím ani tu jednu ??!!
L.
(quote=„Adriane“)prosím o radu jak je možno do příspěvků vkládat takové ty bílé rámečky s tím co někdo řekl, když chci na to reagovat.
snad jsem to dobře vysvětlila, díky(/quote)
(quote=„Anonymni“)He he, koukám, že neumím ani tu jednu ??!! L
Tak pro lepší představu jsem dala citovat a posléze to zkopírovala a místo hranatých závorek dala kulaté (aby se to nepřevedlo). Je to v podstatě klasické formátování pomocí HTML. První citace je utvořena přes odkaz citovat a druhá je udělaná „ručně“ tzn. zkopírovala jsem text co chci citovat a v první závorce jsem vypsala koho cituji…
Jinak jsem si všimla,že anonymním asi citovat nejde…teda vždy když jsem si všimla, že se zobrazili HTML tagy u citace místo rámečku, tak to bylo u anonymního uživatele.
Anonymni píše:
He he, koukám, že neumím ani tu jednu ??!!L.
zkouška
O anonymních bývá automaticky zatrženo zakázat odkaz Html (nebo tak nějak).
jamap píše:Adriane píše:
snad jsem to dobře vysvětlila, díkyAnonymni píše:
He he, koukám, že neumím ani tu jednu ??!!
L.Tak pro lepší představu jsem dala citovat a posléze to zkopírovala a místo hranatých závorek dala kulaté (aby se to nepřevedlo). Je to v podstatě klasické formátování pomocí HTML. První citace je utvořena přes odkaz citovat a druhá je udělaná „ručně“ tzn. zkopírovala jsem text co chci citovat a v první závorce jsem vypsala koho cituji…
Jinak jsem si všimla,že anonymním asi citovat nejde…teda vždy když jsem si všimla, že se zobrazili HTML tagy u citace místo rámečku, tak to bylo u anonymního uživatele.
Tak to taky zkouším