Jak vybrat myčku?

1666
10.2.11 11:07

Jak vybrat myčku

Ahoj holky,
budem dělat novou kuchyň a samozřejmě konečně pořizovat myčku :dance: Ale vůbec nevim podlě čeho vybírat,jaký by měla mít vlastnosti atd :nevim: Určitě mi poradíte, díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15319
10.2.11 11:14

Určitě šedesátku, menší (45) je na houby, mají kamarádi a tak rádi by měli větší.
A pak jsem ocenila košík na příbory, když jsem viděla, co má kamoška, má ho rozdělený na malý chlívečky a každý je pro jeden kousek příboru, my máme větší, takže se u skládání nezdržuju. Ale třeba někdo zas radši menší chlívečky. :nevim: :lol:
Naši myčku ale nedoporučím, máme to tak, že talíře máme moc blízko a neumyjí se, takže dáváme ob jeden, což zas znamená méně umytého nádobí za mycí cyklus.
A navíc byla 4× opravovaná pro jednu vadu, nakonec jsme dostali nový kus, bohužel opět Aristonku, prostě kus za kus. :-?
V Testu byl test myček, už ale nevím, v kterém čísle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
10.2.11 11:15

napiš sz s emailovou adresou, pošlu ti ty testy z D-testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
10.2.11 11:22

Vyber si, jestli vestavěnou, nebo samostatnou a hlavně kolik do ní chceš investovat.
Já mám BOSCH 60 cm s šuplíkem na příbory a nemám si na co stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
10.2.11 11:29

Ahoj já myslím, že na značce až tak nezáleží, spíš vybírat v první řadě podle spotřeby vody což je u myčky jedno z nedůležitějších věcí, dále bych se taky přimlouvala za 60tku:-). Dále hlučnost, my máme kuchyň spojenou s obývákem tak jsem vybírala tichou. Pak samozřejmě vybírat energetickou třídu A nebo jestli už je u myček i A+ netuším, samozřejmě kvůli spotřebě. Já jsem nakonec vzala Siemens, byla dražší,ale jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
10.2.11 11:31

Máme tuto, včera ji přivezli, tak ještě nemám odzkoušeno:

http://www.kasa.cz/…ocet-700-ml/

Jinak moje kriteria byla, aby to byla 60cm hloubka, aby měla odložený start (protože máme noční proud, tak je pro mě výhodnější na něj mýt, prát,… dělám to i u pračky, když jedu pryč, nastavím na určitou hodinu). Chěla jsem spotřebu A A , pak taky aby nebyla moc hlučná, takže jsem vybírala Tiché umývání. Pak aby měla aqua alarm proti zaplavení.
No a právě v testu vyšly nejlépe myčky AEG - elektrolux

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
10.2.11 11:39

já přidám ještě jeden postřeh - pokud máš kuchyni spojenou s jídelním a obývacím prostorem, tak se vyplatí si pořídit myčku, které je málo hlučná. Míň to ruší u koukání na TV, normální konverzace u stolu a tak. Výrobci udávají vždy údaje v decibelech. Teď mám Miele (44decibelů - fakt tichá), ale nejsem moc spokojená jak myje a se servisem. Do nové kuchyně na jaro budu pořizovat Siemens.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
10.2.11 11:41

Taky mame Bosch s tim sufletem na pribory. Kvuli nemu jsme ji kupovali a nemuzu si to vynachvalit. Ve spodnim kosi mi neprekazi kosik na pribory a vejde se tam tak mnohem vic nadobi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
10.2.11 12:46
Black_Orchids píše:
já přidám ještě jeden postřeh - pokud máš kuchyni spojenou s jídelním a obývacím prostorem, tak se vyplatí si pořídit myčku, které je málo hlučná. Míň to ruší u koukání na TV, normální konverzace u stolu a tak. Výrobci udávají vždy údaje v decibelech. Teď mám Miele (44decibelů - fakt tichá), ale nejsem moc spokojená jak myje a se servisem. Do nové kuchyně na jaro budu pořizovat Siemens.

Miele a nejsi spokojená? A co máte za typ? Manžel je děsně zatížený na Miele, máme pračku, vysavač… plánuje i myčku, kvůli kvalitě a bezporuchovosti. Já bych šla klidně i do jiné značky, ale zas na žádné značce netrvám, manžel jo. :lol:

Holky a ta boschka se šufletem je fajn hlavně kvůli tomu šupleti? V čem je tak super? Kvůli místu a ještě něco? Potřebuju argumenty pro jinou značku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
10.2.11 12:54

Me se na ni libi nejvic to sufle, kvuli nemu jsme se pro ni rozhodli. maj to prave jen mycky bosch a siemens, co jsem koukala. Jinak je ticha, mame kuchyn s obyvakem a vubec nerusi. a jakou ma spotrebu netusim, ale je to myslim A+?
Ja jsem fakt moc spokojena a kdybych si vybirala znova, zase chci to sufle… kdyz davam nadobi do mycky u nasich, tak jsem vzdycky vztekla.. ten kos tam proste prekazi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
10.2.11 13:21

To šuple převzal Bosch a Siemens právě od Miele.
mě to vyhovujem že je dole hodně místa, příbory se naskladájí hned, přítel to dokonce skládá podle druhu, že se to pak jen shrábne a dá do šuplíku :mrgreen:
Mame taky A+, 42Db, slyším jen napouštění vody a případné rachotění nádobí s vodou, třeba plechová miska. Sušení je dokonalé, tedy voda zůstává jen ve velké hrohlubni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.2.11 13:27

Já mám plně integrovanou, oceňuji s malým prckem. Ne, že by Majda neuměla mačkat i ty čudly na horní hraně, ale když je nemá na očích, tolik ji to neláká.
Někdo prý zas ale nevidí na displej v tomhle případě… Mi to je šumák, nepotřebuju vědět, kdy bude domyto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
10.2.11 13:29

Stenso, koukám že tě diskuse o hrncích navnadila na koupi myčky :mrgreen: :pankac:

Mě taky čeká vybírání nové myčky. Trošku jsem zabrousila na netu, podívala se na nabídku na korunka.cz a bilezbozi.cz. Prostudovala jsem si jednotlivé funkce a ujasnila si, co z toho by se mi hodilo.

Teď u rodičů máme Boschku, 45 cm, pro dva důchodce absolutně dostačující. Myje dobře a vůbec žádný problém s ní nemáme :palec:

Já budu chtít určitě 60 cm, co největší počet sad nádobí. Určitě chci tu, co má ovládání zevnitř, venku nejsou vidět žádné čudlíky a vlastně myčka vypadá jako obyčejná skříňka (to kvůli malému, rád čudlíky otáčí a mačká, až naše chudák boschka je celá zblázněná a myje si, kdy chce 8-o ). KDyž domyje, tak vydá signál nebo je tam takové světýlko, které se promítá na zem.

Pak určitě chci odložený start, kratší program na sklenice, aby to umělo mýt s tabletami, trvám na ochraně proti vytečení …

• Citovat
  • Upravit
1666
10.2.11 13:32
madi píše:
Stenso, koukám že tě diskuse o hrncích navnadila na koupi myčky :mrgreen: :pankac:

No a teď jsem zvědavá na co mě navnadí diskuze o myčkách…mě to emimino přijde draho :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
10.2.11 19:35

Když jsem pořizovala myčku, taky jsem hodně pročítala diskuse a jednoznačně vedly značky BOSCH, SIMENS a MIELE (je to 2 roky). Já nakonec vybrala BEKO, obyčejnou volně stojící, ale podstavnou pod pracovní desku. Stála mě tenkrát 8500 i s poštovným, má nízkou spotřebu vody a není ani hlučná. Jsem s ní spokojená, do dnes žádný problém. Švagrová má integrovanou Whirpoolku. Za rok již 3× reklamovala a teď jí pán v elektru doporučil právě BEKO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí