Multifunkční zařízení - tiskárna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Jenka
9.2.11 07:36

Multifunkční zařízení - tiskárna

Ahoj,
chtěla bych si koupit novou tiskárnu,multifunkční,ta moje stará je na odpis,ale nemám přehled co vybrat.Chci to jen na doma,na běžné používání,občas něco vytisknout,dětem omalovánky,nějaké dokumenty…
Abych zbytečně nekupovala za 3000kč,nebo jestli se mi to vyplatí,to bych ji pořídila,ale nerozumím tomu.Jana

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
270
9.2.11 07:44

ahoj,tak my máme Canon Mp250 za 1000Kč.Opravdu jen na domácí používání.Dají se do ní sehnat i levné barvy.Jsme s ní dost spokojeni.Prodávájí ji v každém elektru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
9.2.11 07:49

Canonky (tuším řady Pixma) jsou dobré i na tisk fotografií, lepší než konkurence. Jen je potřeba opravdu použít ten papír na tisk fotek. Kdybych dneska kupoval tiskárnu, tak bych vybíral ztéto řady, snad asi Canon Pixma 550. Ale ta už je dražší.
Jinak mám EPSON SX 105. Jen na tisk na kanclpapír, na fotky jsem ji rovnou zavrhl. Navíc dělá randál (obyč plastové výlisky) a dost jsem se u ní pral s instalací ovladačů (holt to moc neumím…) Ale zase byla v akci za 850 korun. Skener, kopírka a tiskárna za ty prachy - no nekup to… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenka
9.2.11 08:24

Díky,
na tu řadu Pixma jsem se dívala,ta je o něco dražší,ale ten Canon za těch cca 1000kč by mohl stačit :think:

• Citovat
  • Upravit
15054
9.2.11 08:47

my jsme kupovali tiskárnu před Vánocema a vůbec tomu nerozumíme tak jsme si nechali poradit a prý levné Canon do 2000-3000kč nejsou kvalitní a prý je i přestávají vyrábět,když prý Canon tak nad 3tis a když levnější tiskárnu tak HP kolem 1500kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
9.2.11 08:57

ahoj, z vlastní zkušenosti nedoporučuju epson sx 210 jako fajn, tisk dobrý, rachot neuvěřitelný - jak píše Jura a největší problém - moc drahý náplně a jakmile jedna dojde, nejde tisk, a netiskne ani černobíle, krám jeden!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
9.2.11 09:17

Jadviga - u SX 105 se dá dokoupit i jednotlivá náplň. Pokud má dneska nějaká inoustová tiskárna sdružené náplně, zalisované k sobě, tak je to o ničem… Zbytečné vyhazování peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
9.2.11 09:25
Jura007 píše:
Jadviga - u SX 105 se dá dokoupit i jednotlivá náplň. Pokud má dneska nějaká inoustová tiskárna sdružené náplně, zalisované k sobě, tak je to o ničem… Zbytečné vyhazování peněz.

tady se taky dá koupit jedna, stojí 350,– jsou tam 4 a když jedna dojde, netiskne nic, a čb tisk nefunguje vůbec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.2.11 09:41

My máme Epson stylus DX8450, náplně oddělené, barevné nemáme už dlouho a černou tisknem furt :nevim: většinou stačí v předvolbách tisku nastavit „jen černobíle“.
Taťka má nějakou HP okolo tisícovky a taky dobré.

Upřímně, uvažuju, že pořídím nějakou starší černobílou laserovku, na ty dokumenty a omalovánky nejlepší řešení.
Akorát nekopíruje, nescanuje a netiskne fotky, ale na to máme ten epson :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
9.2.11 09:43

Jadviga - to asi bydlíš na malém městě… Já kupuju v Brně na Štefánikové individuální náplně po 219,–
Na www.alza.cz se daly kdysi objednat ještě levněji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
9.2.11 10:22
Jura007 píše:
Jadviga - to asi bydlíš na malém městě… Já kupuju v Brně na Štefánikové individuální náplně po 219,–
Na www.alza.cz se daly kdysi objednat ještě levněji…

to jsem kupovala v Tescu, originál, v Okay maji multipack za zvýhodněnou cenu, kde jedna vyjde na 300,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
9.2.11 13:19

já budu propagovat hp :lol: jedna funguje už 3-4 roky, zatím se doplňovali jen inkousty (tehdy nestála málo ve srovnání s cenami dnes, ale byla v té nižší cenové relaci tehdy), druhá f2480 je kupovaná před půl rokem asi za 1300 a zatím bez problému. Obě se používají jako „domácí“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí