Jak vyčistit kolíčky na prádlo

160
30.6.11 17:30

Jak vyčistit kolíčky na prádlo

Ahojky. Prosím, poraďte - našla jsem nějaké staré dřevěné kolíčky na prádlo, jsou plně funkční, ale některé z nich prádlo špiní. Nemáte nějaký tip, jak je vyčistit (vyprat)? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
30.6.11 17:38

Já bych zkusila vyprat, jiná řešení podle mě nestojí za to (třeba drbat každý kolík zvlášť kartáčkem) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12837
30.6.11 17:39
small.pilot píše:
Ahojky. Prosím, poraďte - našla jsem nějaké staré dřevěné kolíčky na prádlo, jsou plně funkční, ale některé z nich prádlo špiní. Nemáte nějaký tip, jak je vyčistit (vyprat)? Díky

To co spini, je pry plisen, vsechny jsem vyhazela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
30.6.11 17:44

Bych je dala do kýblu s vodou a přilila tam savo. Čistím tak skoro všechno, co Savo nerozežere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
30.6.11 17:48
small.pilot píše:
Ahojky. Prosím, poraďte - našla jsem nějaké staré dřevěné kolíčky na prádlo, jsou plně funkční, ale některé z nich prádlo špiní. Nemáte nějaký tip, jak je vyčistit (vyprat)? Díky

Moje rada-vyhodit a koupit plastové,mívají v Lídlu bezva velké kolíky, já to tak udělala, děsně mě vytáčelo, když jsem měla bílé pradlo zasviněné od dřevěných kolíků :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
30.6.11 17:49
Ganlum píše:
Bych je dala do kýblu s vodou a přilila tam savo. Čistím tak skoro všechno, co Savo nerozežere.

Jo savo to je věc, nedávno jsem slyšela zajímavou historku, jak si jedna paní savem čistila zubní protézu a ta se jí celá rozleptala :mrgreen:
Ale na kolíky proč ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
30.6.11 18:03

Dreveny kolicky nesnasim:D zlaty plastovy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
30.6.11 18:32
Monjie píše:

Jenže ty zas nemůžeš nechat na balkoně furt, mně v paneláku normálně zkřehly snad po půl roce. Já lenoch je teda nechávala na šňůře a jednou za týden/14 dnů sundala a propláchla v jaru. Dřevěný se sice nerozpadaly, zato hnily, nakonec byly nejlepší ty bambusové od číňanů za pár korun. A teď mám sušák a kolíčky nemám vůbec :pankac: a kdo má sušičku, neřeší ještě víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
30.6.11 18:35

Vidis, to by me nenapadlo:) zkusim popatrat po tech bambusovych, diky za tip:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.6.11 18:36
Gina108 píše:
Monjie píše:
Jenže ty zas nemůžeš nechat na balkoně furt, mně v paneláku normálně zkřehly snad po půl roce. Já lenoch je teda nechávala na šňůře a jednou za týden/14 dnů sundala a propláchla v jaru. Dřevěný se sice nerozpadaly, zato hnily, nakonec byly nejlepší ty bambusové od číňanů za pár korun. A teď mám sušák a kolíčky nemám vůbec :pankac: a kdo má sušičku, neřeší ještě víc :mrgreen:

Osobně doufám že budu patřit co nejdřív do té třetí skupiny :lol: Ne kvůli kolíčkům, ale kvůli žehlení :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
30.6.11 18:38

:D napodobne, ale tenhle rok asi nehrozi:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
30.6.11 18:41
Angua píše:
Gina108 píše:
Monjie píše:
Jenže ty zas nemůžeš nechat na balkoně furt, mně v paneláku normálně zkřehly snad po půl roce. Já lenoch je teda nechávala na šňůře a jednou za týden/14 dnů sundala a propláchla v jaru. Dřevěný se sice nerozpadaly, zato hnily, nakonec byly nejlepší ty bambusové od číňanů za pár korun. A teď mám sušák a kolíčky nemám vůbec :pankac: a kdo má sušičku, neřeší ještě víc :mrgreen:
Osobně doufám že budu patřit co nejdřív do té třetí skupiny :lol: Ne kvůli kolíčkům, ale kvůli žehlení :roll: :lol:

No, tam bych se taky ráda propracovala :lol: jen jestli s tím žehlením nekecáte, se mi tomu ani věřit nechce, že by byla sušička až tak dokonalá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
30.6.11 18:42
Monjie píše: :D napodobne, ale tenhle rok asi nehrozi:D
Angua píše:
Gina108 píše:
Monjie píše:
Osobně doufám že budu patřit co nejdřív do té třetí skupiny :lol: Ne kvůli kolíčkům, ale kvůli žehlení :roll: :lol:

Jo sušička, to je věc :pankac: :pankac: ale v létě je to stejně lepší dát vyvětrat ven a k tomu potřebujem zase ty kolíčky :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.6.11 19:25
Gina108 píše:
Angua píše:
Gina108 píše:
Monjie píše:
No, tam bych se taky ráda propracovala :lol: jen jestli s tím žehlením nekecáte, se mi tomu ani věřit nechce, že by byla sušička až tak dokonalá :think:

V USA to tak šlo a bylo to božské :lol: Bavila jsem se s jednou Američankou a ta omdlévala při představě, že všecko věšíme a pak žehlíme. Ona vlastně ani žehlit neuměla (17letá holka). Sladký život :mrgreen:

No u nás to letos taky nebude, budu ráda, když příští rok do baráčku, ale mít 2 takové prasátka, jak je Samík, tak mě z toho žehlení klepne pepka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dorothea
30.6.11 20:10

Špinavý dřevěný kolíčky bych fofrem vyhodila do koše. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat