Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hezký den všem.
Pokládáme novou podlahu v ložnici a s tím přijde i pořádná nová skříň.
Zakoukala jsem se do Ikea systému Pax…našla plánovač…a tady začíná můj problém…nejsem zřejmě dost šikovná, ale nechápu jak mám z toho malého nákresu pochopit jak daleko dát od sebe poličky, aby to bylo tak akorát..poradíte?
Taky bych chtěla 2 šatní tyče pod sebe (v Ikee to tak běžně mívají)..no v plánovači mi to nejde
že jsem totálně nemožná už s výběrem barvy (podlaha bude tmavá, hoodně tmavá, postel a komody jsou dub- série Hopen už se nevyrábí) pominu
když poradíte i s tím budu šťastná ![]()
A určitě je tu hodně lidiček co Pax mají- jste spokojení??
Díky za každou radu ![]()
ještě jeden dotaz- co věšák na kalhoty?
http://www.ikea.com/…cts/40141140
vlastníte? nevejde se víc na klasickou tyč s ramínky?
ahojky, máme pax skříň a jsme hooodně spokojeni
měli jsme i věšák na gatě, ale ten jsme pak vytáhli a leží nám ve sklepě, ale jinak
![]()
Tak já to vezmu postupně:
my máme pax teď nedávno zakoupený, zatím max. spokojenost
poličky jsem v plánovači nafrkala od oka a pak jsem si je rozmísťovala až „naživo“ - když je nerozbalíš a nepoužiješ, tak je můžeš do 90 dnů vrátit, takže pohoda ![]()
držák na kalhoty má manžel - ale ten druhý (levnější) a je to fajn, je s tím spokojený ![]()
ahoj, mame taky, policky jsme odhadovali, nakonec jsem dokupovala, nastesti to nemame daleko. K tmave podlaze bych dala svetlou skrin, maji klasicky dub nebo pak svetly.
Jinak mame tyc + vesak na kalhoty, nam vyhovuje. A planovac tam ma nejake rozmery prednastavene, jestli chces 2 tyce tak na planovac kasli a kup si je ![]()
Januliiik píše:
ahojky, máme pax skříň a jsme hooodně spokojeniměli jsme i věšák na gatě, ale ten jsme pak vytáhli a leží nám ve sklepě, ale jinak
![]()
a co máte místo toho? tyč? nebo kalhoty skládáte?
quinny píše:Januliiik píše:a co máte místo toho? tyč? nebo kalhoty skládáte?
ahojky, máme pax skříň a jsme hooodně spokojeniměli jsme i věšák na gatě, ale ten jsme pak vytáhli a leží nám ve sklepě, ale jinak
![]()
ale my jsme měli ten levnější věšák a gatě, ale jak říkám, teď nám leží ve sklepě
Wiolla
chaarleene píše:
my máme pax teď nedávno zakoupený, zatím max. spokojenostpoličky jsem v plánovači nafrkala od oka a pak jsem si je rozmísťovala až „naživo“ - když je nerozbalíš a nepoužiješ, tak je můžeš do 90 dnů vrátit, takže pohoda
držák na kalhoty má manžel - ale ten druhý (levnější) a je to fajn, je s tím spokojený
hihi jsi mě nahlodala s tím věšákem zase..
ale moc děkuju za názory.
Nejvíc mě těší, že jste zatím všechny spokojené
snad budeme taky ![]()
beruska9 píše:
ahoj, mame taky, policky jsme odhadovali, nakonec jsem dokupovala, nastesti to nemame daleko. K tmave podlaze bych dala svetlou skrin, maji klasicky dub nebo pak svetly.
Jinak mame tyc + vesak na kalhoty, nam vyhovuje. A planovac tam ma nejake rozmery prednastavene, jestli chces 2 tyce tak na planovac kasli a kup si je
bylo by to nejlepší, kdyby to byl dub jako ten ostatní nábytek..budu na to muset kouknout přímo tam, jestli ten dub je podobný tomu co máme, z fotek se to těžko poznává ![]()
druhá spokojená s věšákem na kalhoty, asi do něj taky půjdu ![]()
Januliiik píše:
máme tam volný prostor, gatě normálně skládáme do poličky a dycky tam naskládám veci od malé, které už ma mále a pak odnáším naráz do sklepaquinny píše:Januliiik píše:a co máte místo toho? tyč? nebo kalhoty skládáte?
![]()
aha no já se právě těším na to, že gatě budou konečně viset, skládání do poliček už mám za dobu staré skříně dost ![]()
ale řeknu vám cena tedy pěkně naskakuje s tím vnitřním vybavením, se to původně nezdálo
![]()
Čtu se zájmem a chci se zeptat - ty 2 metry, to je jako skříň pro oba dva? Je to v pohodě? Nám by se vešla 3 m a furt jsem trpěla utvělým pocitem, že to bude hrozně málo ![]()