Jak vyčistit zeď?

4972
24.2.10 09:50

Jak vyčistit zeď?

Náš pes má průjem a zkrátka lítá to z něj aniž by si stihnul kňournout, že chce ven.. :-? Bohužel se ale trefil přímo na zeď, jak to mám vyčistit, aby tam nebyl flek a nesmrdělo to? Kdyby to byla bílá omítka, tak to nastříkám nějakým savem, ale máme meruňkově vymalováno a bojím se, že savo by to vybělilo.. :-( Děkuji za rady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9053
24.2.10 09:52

Jani- zeď vyčistíš úplně perfektně obyčejným chlebem! :wink: To těsto zežmouláš a tím pak čistíš…doporučuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
24.2.10 10:04

Fakt? 8-o To vyzkouším.. Jen momentálně chleba nemám a ani prachy u sebe, že bych skočila do večerky.. Hold písnu příťovi, ať cestou z práce koupí.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
24.2.10 10:06

máš prasvdu že savojeprevít,také jsme měli meruňově apo savu to zežloutlo :mrgreen: teď už dávám kvůli dětem omyvatelné barvy, souhlasím s tím chlebem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
24.2.10 10:29

Jé a to jsem zrovna chtěla napsat, že Savo zeď nevybělí. Já stříkám běžně Savem proti plísni sytě zelenou, žlutou, modrou a oranžovou zeď a nikde se mi to nestalo. Možná je nějaké míň koncentrované? Nebo třeba Savem perex nebo naředit? :think:

Ale hnědý flek to asi stejně nevyčistí, to jenom kvůli hygieně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
24.2.10 11:57

Savo zeď nevybělí stříkám s ním plísně-zelená,žlutá a meruňková barva-tedy to na plísně.Ale hovínko to nevím to asi nepomůže ani savo ani chleba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
24.2.10 12:00

No mě napadá jedině jestli teda máte schovaný zbytek barvy kterou máte vymalováno, tak jedině to vodou omýt a zamalovat. Myslím že těžko to něčím umeješ aniž by to neudělalo fleky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
24.2.10 13:24

No zbytek barvy nemáme, když jsme se sem přestěhovali, bylo tu už vymalováno - majitel nám jen ukázal vzorník a že pozve malíře, takže to byla barva na zakázku.. :nevim: No uvidím, zkusím ten chleba.. Trochu jsem to čistila jarem, flek zůstal, ale aspoň to nesmrdí.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
24.2.10 17:15

Taky hlasuju za čištění chlebem. Musím teď na sebe prozradit, že jsem někdy ve škole i zlobil, přestože te´d na to neypadám. hráli jsme o přestávce ve třídě fotbal a „orazítkovali“ kopačákem zeď. No a za trest jsme ji měli vyčistit… Když jsem řekl, že to neumím, bylo mně řečeno, abych si z domu přinesl včerejší chleba - no a tím bílým prostředkem jsme sundali veškeré šmouhy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
25.2.10 17:29

Tak jsem zkoušela ten chleba.. No úplně se to nevyčistilo, ale už to je vidět minimálně a hlavně není poznat, od čeho to je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
27.2.10 14:37

prej jsou dobrý dětský ubrousky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
28.2.10 10:15

Fakt? Tak já to zkusím dočistit ještě těma :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.2.10 10:30

Nebo jestli to nepůjde odstranit, tak to jen vydezinfikuj a na stěnu přes to namaluj nějaký efektní obrázek :wink:
Na netu je spousta inspirací, třeba tady http://www.obrazkynazed.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
11.9.12 15:32

Holky tim chlebem dostanu ze zdi aji pastelky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5526
11.9.12 21:15

Ja jsem měla žlutou zeď od rejh po nabytku (kufr, ohradka a tak), chlebem to zaboha nepustilo akorát jsem pěkně nadrobila. Nakonec mě napadlo vzit houbicku na nadobi (suchou, nepouzitou :mrgreen: ) a jemně jsem to s ni jakoby,,prebrousila,,:) abych tu zlutou nevybrousila uplne. A ted nikdo nic nepozna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný