Jak vyjít s 2tisíci na jídlo?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Lana222 píše:
@Jana206
ale zakladatelka to nema jen na jidlo, ale na vsechno na dojizdeni i botky pro mladsi![]()
Tak ty boty snad 10 dni pockaji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katerina38 a syn nepochopi ze proste na 2 tvarohy denne fakt nemame penize?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@geilens no pubertákovi se vše jaksi hůř vysvětluje, ale prostě je nekoupím a bude to.
- Citovat
- Upravit
@Katerina38 no vzhledem k cenam bot bych ho asi nechala tech 10 dni potit. To mas zase o min. 500 min a to uz je s tim dojizdenim atd. marast… a to ti rikam jako extremne sporivy a setrny clovek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katerina38 píše:
@geilens no pubertákovi se vše jaksi hůř vysvětluje, ale prostě je nekoupím a bude to.
Je mi to jasne, ale zase uz by mel mit rozum a pochopit te… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše:
Hm, super, tak mu řekni, že se na 10 dní musí uskromnit, že máš málo peněz, jestli má hlad (což u těhle puberťáků je to spíš neustálá chuŤ), tak támhle kilo mrkve a může hlodat. 10 dní bez své posilovací bílkovinové diety přežije. To samé sandály, na ty se teď vykašli, takový kraviny. 10 dní to snad bez sandálů vydrží.
napodobne, navic je mu 17, tak kdyz vi, ze mama nevychazi, tak by mohl jit na brigadu aspon smazit hambace do Mekace. Studentum tam s hodinama vychazeji vstric, sice zadny zavratny vydelek, ale aspon neco a navic tusim, ze maji i slevu na jidlo ![]()
- Citovat
- Upravit
@Katerina38
umim si to predstavit, kdyz manzel vypravi co tchyne varila a pekla (jsou 3kluci po 3letech od sebe)
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wladka73 píše:
No to moc teda neniNajdi si Levné recepty od Ládi Hrušky. Neboj to dáš, pokud teda z toho nemusíte platit nějaké autobusy a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katerina38 píše:
@geilens no jo počkám…
nemůžou ti rodiče pomoct? aspoň na ty botky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lyrica píše:
Myslim že bez sandálů to ještě 10 dní fakt vydrží
souhlas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katerina38 píše:
je mi jasne, ze se to hur vysvetluje, ale chtelo by to uz premyslet trochu strategicky a doporucit mu brigadu. Hned po prvnim vydelku vyslat se seznamem toho, co sni on (mimo spolecna jidla, co varis pro celou rodinu tak ci tak) za tyden, na nakup. At ty penize vyda ze sveho, proste aby znal cenu penez a sveho konicka.
O tmavem pecivu z obchodu by to chtelo prednasku od nekoho, kdo pracuje v pekarne. Ja tam nedelam, ale jednu takovou o barveni peciva jsem pred 2 lety dostala. Od te doby chleba pecu doma (cetla jsem, ze i ty) a nepohrdnu bilsym rohlikem pri nejvetsi nouzi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo starší syn posiluje a to si nepřejte vidět co sní, já třeba jogurty dělám domácí, pribináky, sýry, peču chleba, buchty atd. jenže syn sní denně 2 tvarohy 10tmavého pečiva, teplou večeři atd…