Utrácím extrémně hodně za jídlo?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak my hodně jíme podle tradiční čínské medicíny a za jídlo dám max. 5 tis. za měsíc. Pro mě je ta tvoje částka přímo snová.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zalezi na tom, jake jsou ty nadprumerne prijmy.. jestli si to muzete dovolit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak napiš, co přesně kupuješ. Jestli je to moc nebo ne záleží taky na tom, jedtli na to máte. Pokud nepotřebujete šetřit, tak bych v tom neviděla až tak problém. Co kupuješ pro dítě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To fakt utracis, my nijak na jídle nesetrime a nikdy nedáme za jídlo víc než 10 tisíc za měsíc.
- Citovat
- Upravit
Tak ony jsou horší a lepší týdny, třeba plenky nekupuju pořád, oblečení také ne. Ale stejně je to odhaduju za měsíc tak 20t ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak za měsíc 26 tisíc?
Jenom za jídlo? Tak to je hodně. Myslím,, že i kvalitní jídlo se dá pořídit za menší částku než je ta Tvoje.
- Citovat
- Upravit
Pokud chceš šetřit, tak si dělej nákupní seznam, co zrovna je nutné koupit. Já to tak dělám a pak se navíc do koše dostane podstatně míň nepotřebných věcí. Co doma dojde, se napíše na lístek a podle toho se nakupuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to nechápu
neutratila bych tolik ani kdybych jedla od rána do večera..při nákupu se taky nijak neomezuju a tolik sem v životě neutratila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je fakt trosku moc
ani v Nemecku neutratime tolik za cely mesic a to pocitam obedy v praci pro oba… (Jsou tu drazsi). Asi by neskodilo divat se na ceny, my utracime taky hodne, preferujeme kvalitu, ale rozhodne ne tolik.
Příspěvek upraven 18.05.14 v 21:27
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ouu..těžko říct jak bych utrácela já ty peníze mít..ale to je trošku dle mého názoru extrém..Jasně..kvalitní jídlo něco stojí..ale to co ty utratíš za měsíc..to je opravdu skoro celá moje výplata..a když půlka padne na nájem, tak sem na konci měsíce ráda mi pár stovek zbylo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My dáme za jídlo tak 8.000,– dva dospělý a roční dítě. Nějak extra se neomezujeme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud v tom neni jen jidlo, alae i hygg. potreby nebo neco „navic“ pro ditko, tak budiz tech 20t. ale i tak je to strasna darda, jeste jeden mesic a mte super dovcu
kterou vy teda projite ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Upozorňuji předem, nejde o chlubení. Spíš bych potřebovala poradit jak být asi lepší hospodyňkou, nebo sama nevím. Pořád se divíme, že i když máme nadprůměrné příjmy, na konci měsíce vyjdeme jen občas s plusem. Teď mi manžel spočítal, že za 14 dní jsem jen za jídlo a věci pro dítě utratila skoro 13t
A já si nějak nejsem vědoma, co tak nobl kupujeme.. Ano, nekoukám co kolik stojí, potrpím si na kvalitu, dobré maso, čerstvé ryby, dítě ji občas bioskleničky.
Jsem fakt magor a utrácím tolik? Vím, že tohle většina nemá ani na měsíc, nebo vůbec, ale mě prostě nepřijde, že bych nakupovala nějaké šílenosti.