Jak vymalovat podkroví

107
8.9.14 07:52

Jak vymalovat podkroví

Zajímali by mě Vaše názory na malbu v podkroví. Vylíčit celou místnost včetně zkosu? nebo pouze boční strany a zkosy ponechat bílé. Případně foto ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4967
8.9.14 08:03

My máme vsude bílou. Výrazne barvy bych dala spíše na rovné plochy, my asi budeme syté malovat pod sikminou. V dětském pokoji bude světle vymalovana i sikmina. Myslím, že syté tmave barvy na sikmine prostor optický zmenší a stlačí. Je to o vkusu, já mám ráda světlo. A ještě máme v plánu tapety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
8.9.14 08:17

My máme stěny i kosé plochy broskvovou barvou a strop bílý. Přítel nejdřív chtěl i strop broskvový, ale přemluvila jsem ho a pak sám uznal, že je to lepší, prosvětlilo to místnost.
I opticky zvětšilo prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
8.9.14 09:15

@Arisek15 Určitě bych malovala jen zdi a šikminy + strop nechala bílé, opticky to prostor hodně zvětší. Pokud tedy nemáte tu podkrovní místnost obrovskou ;)
Foto od nás - dětský pokoj pro kluky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
8.9.14 09:21

Take mame rovne steny barevne a sikminy a strop bily. Jeste teda mame vzdy jen 2 zdi barevne a 2 bile. Pokoje jsou docela male a barvy dost syte, takze kompletni vymalba by je asi opticky hodne zmensila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LN
15521
8.9.14 09:53

Tak my třeba takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
9.10.14 07:10

@LN : Ta zelená je opravdu moc pěkná :-)

Nakonec jsme se rozhodli témeř všude pro bílou ;) Obývák si časem necháme obložit kamenným obkladem :pankac: a chodbu dám na zeleno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí