Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chtěla bych nějak vymalovat předsín, momentálně je na bílo, a ve vstupní části mám bílo-černou tapetu. Je v ní málo světla, jsou tam tmavé mahagonové skříně, a podlaha-dlažba je taky taková do hnědo-červena ![]()
Ta bílá mě nebaví
Mám ráda modernu, ale i útulnost.
Díky moc za radu.
p. s. nemám ráda žlutou a oranžovou ![]()
Takovou jasnější zelenou, v minulém bytě jsem měla předsíň s podobnou komodou a dlažbou snad stejnou
ale sousedka nejsi
jdu zkusit najít tu barvu ![]()
Něco takovýho, ale o ždibínek světlejší http://www.barvyonline.cz/…tly-4kg-het/
Taky bych hlasovala na nějaku zelenou, kamarádka to tak má, na jedné stěně černobílou tapetu, na druhé sytě zelenou světlou. a je to boží ![]()
myslim, že odstín se jmenoval kiwi.
Jsem pro zelenkavou a nebo, co něco do béžovo hněda, ale ve světlejších odstínech? mám takouvou jako by světle hnědou a je to moc hezký ![]()
@žvanda píše:
Jsem pro zelenkavou a nebo, co něco do béžovo hněda, ale ve světlejších odstínech? mám takouvou jako by světle hnědou a je to moc hezký
já mám v kuchyni vanilku a jednu stěnu hnědou vypadá to dobře
ale do té předsíně bych volila buď žlutou, nebo tu zelenkavou, ono to rozsvítí ten temný prostor.
Tak já mám předsíň od zdola až po strop pobitou palubkami
ale první chodbu mám zeleno bíle / ta je tmavá bez oken /a horní chodbu hnědo bíle / ta je prosvětlená / ![]()
Rozhodně bílá.....Nic bych neměnila, všechny jiné barvy /i v jemných pastelových odstínech/ berou světlo.
Děkuji moc za rady, koukám, že vede zelená ![]()
Celkem mě zaujala i šedá barva, ale neumím si ji moc dobře představit.
Byt máme jinak laděný do hněda a béžova (krom dětskýho pokojíku, samo
)
@befana píše:
Děkuji moc za rady, koukám, že vede zelená
Celkem mě zaujala i šedá barva, ale neumím si ji moc dobře představit.
Byt máme jinak laděný do hněda a béžova (krom dětskýho pokojíku, samo)
já jsem taky pro zelenou
i když my máme žlutooranžovou a ta barva hodně prozáří i pokoje vedle
Máme světlou zelenou, odstín jarní čerstvá tráva, vypadá to moc pěkně, škoda, že nemám foto, hodila bych sem. Tchýni to inspirovalo natolik, že si tu samou barvu dala do obýváku a taky to vypadá pěkně.
@Jančakecalka píše:
Máme světlou zelenou, odstín jarní čerstvá tráva, vypadá to moc pěkně, škoda, že nemám foto, hodila bych sem. Tchýni to inspirovalo natolik, že si tu samou barvu dala do obýváku a taky to vypadá pěkně.
Tak to musí být krásná barva
Začínám o ní taky uvažovat. Zrovna držím v ruce poslední číslo časopisu Moje psychologie a před chvílí jsem dočetla článek Barevné bydlení a úplně jsem dostala chuť vymalovat celý byt ![]()
@BaraBu To znám, taky občas chytim mánii, když něco někde vidim, co se mi líbí a chtěla bych předělat celý byteček
A ta barva je fakt super.