Jak vymalovat předsíň?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8647
4.11.12 21:27

Jak vymalovat předsíň?

Chtěla bych nějak vymalovat předsín, momentálně je na bílo, a ve vstupní části mám bílo-černou tapetu. Je v ní málo světla, jsou tam tmavé mahagonové skříně, a podlaha-dlažba je taky taková do hnědo-červena :roll:
Ta bílá mě nebaví :? Mám ráda modernu, ale i útulnost.
Díky moc za radu.
p. s. nemám ráda žlutou a oranžovou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K.Black
4.11.12 21:29

Takovou jasnější zelenou, v minulém bytě jsem měla předsíň s podobnou komodou a dlažbou snad stejnou 8o ale sousedka nejsi :lol: jdu zkusit najít tu barvu ;)

• Citovat
  • Upravit
K.Black
4.11.12 21:31

Něco takovýho, ale o ždibínek světlejší http://www.barvyonline.cz/…tly-4kg-het/

• Citovat
  • Upravit
844
4.11.12 21:34

Příspěvek upraven 05.01.15 v 15:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
4.11.12 21:34

Taky bych hlasovala na nějaku zelenou, kamarádka to tak má, na jedné stěně černobílou tapetu, na druhé sytě zelenou světlou. a je to boží :palec:
myslim, že odstín se jmenoval kiwi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.11.12 21:50

Jsem pro zelenkavou a nebo, co něco do béžovo hněda, ale ve světlejších odstínech? mám takouvou jako by světle hnědou a je to moc hezký ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
4.11.12 21:53
@žvanda píše:
Jsem pro zelenkavou a nebo, co něco do béžovo hněda, ale ve světlejších odstínech? mám takouvou jako by světle hnědou a je to moc hezký ;)

já mám v kuchyni vanilku a jednu stěnu hnědou vypadá to dobře ;) ale do té předsíně bych volila buď žlutou, nebo tu zelenkavou, ono to rozsvítí ten temný prostor.

• Citovat
  • Upravit
2752
4.11.12 22:21

Tak já mám předsíň od zdola až po strop pobitou palubkami :lol: ale první chodbu mám zeleno bíle / ta je tmavá bez oken /a horní chodbu hnědo bíle / ta je prosvětlená / :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
4.11.12 22:47

Také bych volila zelenou a nebo smetanovou barvu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.11.12 23:19

Rozhodně bílá.....Nic bych neměnila, všechny jiné barvy /i v jemných pastelových odstínech/ berou světlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
5.11.12 08:37

Děkuji moc za rady, koukám, že vede zelená :)
Celkem mě zaujala i šedá barva, ale neumím si ji moc dobře představit.
Byt máme jinak laděný do hněda a béžova (krom dětskýho pokojíku, samo :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BaraBu
6.11.12 22:07
@befana píše:
Děkuji moc za rady, koukám, že vede zelená :)
Celkem mě zaujala i šedá barva, ale neumím si ji moc dobře představit.
Byt máme jinak laděný do hněda a béžova (krom dětskýho pokojíku, samo :lol: )

já jsem taky pro zelenou :-) i když my máme žlutooranžovou a ta barva hodně prozáří i pokoje vedle

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
9.11.12 15:50

Máme světlou zelenou, odstín jarní čerstvá tráva, vypadá to moc pěkně, škoda, že nemám foto, hodila bych sem. Tchýni to inspirovalo natolik, že si tu samou barvu dala do obýváku a taky to vypadá pěkně.

• Citovat
  • Upravit
BaraBu
10.11.12 19:14
@Jančakecalka píše:
Máme světlou zelenou, odstín jarní čerstvá tráva, vypadá to moc pěkně, škoda, že nemám foto, hodila bych sem. Tchýni to inspirovalo natolik, že si tu samou barvu dala do obýváku a taky to vypadá pěkně.

Tak to musí být krásná barva :) Začínám o ní taky uvažovat. Zrovna držím v ruce poslední číslo časopisu Moje psychologie a před chvílí jsem dočetla článek Barevné bydlení a úplně jsem dostala chuť vymalovat celý byt :D

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
12.11.12 08:41

@BaraBu To znám, taky občas chytim mánii, když něco někde vidim, co se mi líbí a chtěla bych předělat celý byteček :lol: A ta barva je fakt super.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný