Jak vymalovat předsíň?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
BaraBu
12.11.12 20:48
@Jančakecalka píše:
@BaraBu To znám, taky občas chytim mánii, když něco někde vidim, co se mi líbí a chtěla bych předělat celý byteček :lol: A ta barva je fakt super.

V tom článku píšou, že zelená dává nejvíce odpočinout vašemu zraku. V kombinaci s osvěžující modrou a veselou žlutou se hodí téměř všude. Tak si říkám, že bych tu kombinaci mohla zkusit. Mně by se líbila třeba hráškově zelená s oranžovou. :D

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
13.11.12 06:47

@BaraBu Jo,to by mohlo vypadat pěkně. Oramžovou máme v obýváku a je to pěkný. Kuchyn máme žlutou a ložnici modrou a fialokovou a je to pěkný. Na tyhle barvy už jsme si zvykli a snad už bychom ani neměnili.

• Citovat
  • Upravit
BaraBu
13.11.12 20:42
@Jančakecalka píše:
@BaraBu To znám, taky občas chytim mánii, když něco někde vidim, co se mi líbí a chtěla bych předělat celý byteček :lol: A ta barva je fakt super.

Asi před rokem jsme vymalovali kuchyň červeně,, ale na zářivě, tak trochu do tmava (ale ne moc :D ), máma mě od toho odrazovala a teď říká, že to má u mě hrozně ráda :potlesk: Cituji z časopisu Moje psychologie: Červená barva podporuje energii. V obývacím pokoji a jídelně vybízí ke konverzaci, ve vchodové hale zaručuje silný první dojem. Dobr´ý, co? ;)

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
14.11.12 14:17

@BaraBu Tak červenou máme doma taky rádi, ale na zdi ji nemáme, protože by nám nijak neladila s interiérem-nábytkem a doplnkama, ale miluju červenou a máme červené auto a do červené se i dost oblékáme. ;)

• Citovat
  • Upravit
BaraBu
16.11.12 21:35
@Jančakecalka píše:
@BaraBu Tak červenou máme doma taky rádi, ale na zdi ji nemáme, protože by nám nijak neladila s interiérem-nábytkem a doplnkama, ale miluju červenou a máme červené auto a do červené se i dost oblékáme. ;)

Tak to jsi můj člověk :potlesk: já červenou taky miluju, ujíždím na ní, hlavně u oblečení :D

• Citovat
  • Upravit
84
26.3.15 16:32
@BaraBu píše:
Asi před rokem jsme vymalovali kuchyň červeně,, ale na zářivě, tak trochu do tmava (ale ne moc :D ), máma mě od toho odrazovala a teď říká, že to má u mě hrozně ráda :potlesk: Cituji z časopisu Moje psychologie: Červená barva podporuje energii. V obývacím pokoji a jídelně vybízí ke konverzaci, ve vchodové hale zaručuje silný první dojem. Dobr´ý, co? ;)

Červenou mám taky moc ráda. Uvažuji o změně barvy v kuchyni :dance: :lol: jen nevím zda mám odvahu na červenou :nevim: :nevim: :nevim:, ač mám červenou barvu opravdu v oblibě. :pankac:
Celkem jsi mě navnadila… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
26.3.15 16:45
@Saraa píše: Červenou mám taky moc ráda. Uvažuji o změně barvy v kuchyni :dance: :lol: jen nevím zda mám odvahu na červenou :nevim: :nevim: :nevim:, ač mám červenou barvu opravdu v oblibě. :pankac:
Celkem jsi mě navnadila… :mrgreen:
Červená ale může vyvolávat chuť k jídlu, tak pokud třeba plánuješ hubnout, tak se to nedoporučuje. :mrgreen: Na chodbě ale takovou dočervena mám a útulnost a pocit tepla domova je větší než s klasickou bílou. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
26.3.15 17:53

U nás jsme se také rozhodli pro světle hráškovou - je to jasnější odstín, předsíň je na sever a působí to při vstupu „nestudeným“ dojmem, světla, přestože máme jen malou skleněnou výplň nad dveřmi, je také dost a vypadá to hezky i k tmavší dlažbě na podlaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
26.3.15 18:46
@Litta píše: Červená ale může vyvolávat chuť k jídlu, tak pokud třeba plánuješ hubnout, tak se to nedoporučuje. :mrgreen: Na chodbě ale takovou dočervena mám a útulnost a pocit tepla domova je větší než s klasickou bílou. :palec:

Tak a jsem namydlená! :!
Hubnout bych měla celý život. :zed: :mrgreen:
Už jsem zvažovala kombinaci světle zelené s červenou, bílé s červenou, vždy na proti sobě protilehlé rohy. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný