Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@BaraBu Jo,to by mohlo vypadat pěkně. Oramžovou máme v obýváku a je to pěkný. Kuchyn máme žlutou a ložnici modrou a fialokovou a je to pěkný. Na tyhle barvy už jsme si zvykli a snad už bychom ani neměnili.
@Jančakecalka píše:
@BaraBu To znám, taky občas chytim mánii, když něco někde vidim, co se mi líbí a chtěla bych předělat celý bytečekA ta barva je fakt super.
Asi před rokem jsme vymalovali kuchyň červeně,, ale na zářivě, tak trochu do tmava (ale ne moc
), máma mě od toho odrazovala a teď říká, že to má u mě hrozně ráda
Cituji z časopisu Moje psychologie: Červená barva podporuje energii. V obývacím pokoji a jídelně vybízí ke konverzaci, ve vchodové hale zaručuje silný první dojem. Dobr´ý, co? ![]()
@BaraBu Tak červenou máme doma taky rádi, ale na zdi ji nemáme, protože by nám nijak neladila s interiérem-nábytkem a doplnkama, ale miluju červenou a máme červené auto a do červené se i dost oblékáme. ![]()
@Jančakecalka píše:
@BaraBu Tak červenou máme doma taky rádi, ale na zdi ji nemáme, protože by nám nijak neladila s interiérem-nábytkem a doplnkama, ale miluju červenou a máme červené auto a do červené se i dost oblékáme.
Tak to jsi můj člověk
já červenou taky miluju, ujíždím na ní, hlavně u oblečení ![]()
@BaraBu píše:
Asi před rokem jsme vymalovali kuchyň červeně,, ale na zářivě, tak trochu do tmava (ale ne moc), máma mě od toho odrazovala a teď říká, že to má u mě hrozně ráda
Cituji z časopisu Moje psychologie: Červená barva podporuje energii. V obývacím pokoji a jídelně vybízí ke konverzaci, ve vchodové hale zaručuje silný první dojem. Dobr´ý, co?
Červenou mám taky moc ráda. Uvažuji o změně barvy v kuchyni
jen nevím zda mám odvahu na červenou
, ač mám červenou barvu opravdu v oblibě. ![]()
Celkem jsi mě navnadila… ![]()
@Saraa píše: Červenou mám taky moc ráda. Uvažuji o změně barvy v kuchyniČervená ale může vyvolávat chuť k jídlu, tak pokud třeba plánuješ hubnout, tak se to nedoporučuje.![]()
jen nevím zda mám odvahu na červenou
![]()
![]()
, ač mám červenou barvu opravdu v oblibě.
Celkem jsi mě navnadila…
U nás jsme se také rozhodli pro světle hráškovou - je to jasnější odstín, předsíň je na sever a působí to při vstupu „nestudeným“ dojmem, světla, přestože máme jen malou skleněnou výplň nad dveřmi, je také dost a vypadá to hezky i k tmavší dlažbě na podlaze.
@Litta píše: Červená ale může vyvolávat chuť k jídlu, tak pokud třeba plánuješ hubnout, tak se to nedoporučuje.Na chodbě ale takovou dočervena mám a útulnost a pocit tepla domova je větší než s klasickou bílou.
Tak a jsem namydlená! ![]()
Hubnout bych měla celý život.
![]()
Už jsem zvažovala kombinaci světle zelené s červenou, bílé s červenou, vždy na proti sobě protilehlé rohy. ![]()
V tom článku píšou, že zelená dává nejvíce odpočinout vašemu zraku. V kombinaci s osvěžující modrou a veselou žlutou se hodí téměř všude. Tak si říkám, že bych tu kombinaci mohla zkusit. Mně by se líbila třeba hráškově zelená s oranžovou.