Jak vyplnit OČR?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
17.12.13 11:08

OČR

Potřebuji poradit jak vyplnit zadni stranu konkrétně kolonku Žádám o ošetřovné při péči o dítě(člena rodiny)to musím opět vypsat znovu dítě na které byl pargraf vystaven? trochu se motám vyplňuji poprvé a vyplňuji pak i ostaní kolonky žiji ve společné domácnosti? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
17.12.13 11:11

Jo, vypisuji vždycky všechno - jméno, r. č., nebere na ní nikdo RP, žijeme ve spol. domácnosti a je mojí dcerou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
20.12.13 21:01

Hele a holky, když je takhle muž na paragrafu doma, protože já se nemůžu starat o dítě, třeba kvůli těm zádům jak ted byl, a vzadu je ta kolonka na které se nepobírá RP ale na malou ho pobírám, tak dostane to manžel zaplaceno i tak? Máme holky dvě, ale DR mi dopředu napsala, že se nemůžu starat o dítě, o které jinak pečuji od roku 2013 (narodila se letos v únoru)…tak jinak bych dozadu napsala tu třetí tříletou, ale když mi to tam napsala takhle :think: co to přesně znamená tahle kolonka?
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
4.5.15 12:47

Ahoj, už z toho mám hlavu jak pátrací balon, manžel dostal na mě OČR, jsem na Rd a netuším, jak vyplnit zadní stranu formuláře. Očr mám vypsané z důvodu nespopnosti péče o dítě. Koho tedy vypsat do kolonky "žádám o ošetřovné při péči o dítě (člena domácnosti)? Mě nebo dceru?
A ještě u kolonky Rodinný stav mám/nemám v péči dítě ve věku do 16ti let - to proškrtává co když jsme manželé???
Omlouvám se za blbé dotazy, ale očr mám prvně a nechápu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.17 18:04

OČR když jsem sestra

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.
Mám OČR na mladšího bratra muzu mít problem kvuli tomu v práci? Nebo pokud mám papír od lekře, tak je to v pořádku.

Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat