Jak vyplnit OČR?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.3.11 15:29

Jak vyplnit OČR?

Ahoj,
manžel má OČR na mě, vypisoval to můj gynekolog, je tam zaškrtnuto, že se nemůžu starat o sebe a o dítě, otázka je, koho má dozadu vyplnit manžel? jméno moje nebo dítěte?? dg jsou poporodní komplikace

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.3.11 15:36
Anonymní píše:
Ahoj,
manžel má OČR na mě, vypisoval to můj gynekolog, je tam zaškrtnuto, že se nemůžu starat o sebe a o dítě, otázka je, koho má dozadu vyplnit manžel? jméno moje nebo dítěte?? dg jsou poporodní komplikace

dodatek jsem na PPM

• Citovat
  • Upravit
7260
17.3.11 15:50

Ahoj,

nikdy jsem teda očr neměla, ale myslim si, že když je na očr s tebou, tak by tam měl napsat tebe. Každopádně to musí vědět lékař, který vám to vystavil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.11 15:51

ten to tam nevyplnil, tohle je cast, kterou vyplnuje pobiratel davky

• Citovat
  • Upravit
7260
17.3.11 15:53

tak to ti bohužel neporadim, ani nevim, jak ten papír vypadá :think:
Cinkla bych tomu gyndaři, určitě ti poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
17.3.11 16:17

S tím jsme taky měli problémy, nevěděli jsme, zavolali jsme doktorce, ta poradila. Ale už si sama nepamatuju, co jsme tam vyplňovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21473
17.3.11 16:23

buď bych zavolala doktorce a nebo manželově účetní. jedna z nich bude určitě vědět. když to vezmu selským rozumem, tak bys tam měla být napsaná ty. ale fakt přesně nevím. nikdy jsem to neřešila a OČR jsem zatím měla jen jednou, a to na dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
17.3.11 16:28

Holky a očr je placený jako nemocenská 60%?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21473
17.3.11 16:46

pokud vím, tak ano. jen s tím rozdílem, že se vyplácí hned od prvního dne, ale zase jenom 9 dní. pak už je člověk doma zadarmo- teda jestli nebyly teď po novém roce nějaké změny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
17.3.11 16:49

A co je konkrétně napsané u té kolonky, kterou máš vyplnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
18.3.11 13:46

Vyplní tam dítě, řešila jsem to v listopadu loňského roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
24.9.13 21:26

Obnovuji diskuzi…jak se tedy vyplňuje ta zadní strana OČR, jestliže manžel pečuje o mě po porodu?? Já jsem na MD.

Žádá o ošetřovné na mě nebo na dítě??? Já jsem vlastně nemocná a nemůžu se starat o malýho…tak nevím co tam má vyplnit…

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.13 08:37

paragraf

Ahojky, poradte prosím - su poprvé s prckem na paragrafu a vůbec nevím co všechno na těch dvou papírech mám vyplnit :-( přední strany mám vyplněny od doktora ael ty zadní vůbec nevím co tma vypsat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
25.11.13 08:46

Ahoj, ted to řeším a nevím :twisted:
měla jsem bloklou páteř, muž měl na mě OČR dva dny. Vepředu je zaškrtnuta kolonka " nemůže pečovat o dítě, o které jnak pečuje" takže vzadu vyplním dítě? Mě asi ne, ne? A dále se chci zeptat, máme dvě děti, jednu tříletou, na kterou už nic nepobírám a na tu druhou mám RP (což se i vzadu ptají, zda-li na dítě je PPM nebo RP pobíráno). Když tam vyplním tu mladší, na kterou RP pobírám, bude to mít muž normálně zaplacené to OČR? Asi jsem dement, ale tak zeptám se. J8 bych tam napsala tu starší, ale zase vepředu u toho " nemůže pečovat o dítě" je uvedeno, „o které jinak pečuje od 2013“ což je od letoška a logicky jde o tu mladší (nechodí, tu nemůžu zvedat kvůli zádům) :think: :think: :think: :think: prosím prosím, poradte…děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4478
25.11.13 09:33

@Petttruše, manžel měl OČR na mě minulý měsíc a já jsem tam vyplnila toho mladšího. Taky na něho beru rodičák.
Nikdo nic neříkal a soc.to proplatila.
Tak to bylo asi správně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat