Jak vyplnit paragraf - ošetřovné?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@mumík jen bacha, proplácí ho jen 9 kalendářních dní. pak můžeš být doma stále, ale už zadarmo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mumík píše:
Jo ti vim ze je to jen 9 dni. Pocita se i vikend?
Počítá se všechno. prostě prvních devět dnů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zapomela jsem podotknou ze ja jdu do nemocnice a pecovat o dite bude manzel. Tak musim jit za svym obvodakem ne???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem ted byla v nemocnici a paragraf měl manžel na dcerku, ale může být napsaný i na tebe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@carambol píše:
Počítá se všechno. prostě prvních devět dnů.
Muzu se zeptat, zda hraje roli, jestli o vikendu pracuji?
Domnivam se, ze ne, ze víkendy se proste proplaci, ale detska sestra se me minule zeptala - když jsem chtěla OCR ukoncit v nedeli, zda o vikendu pracuju - když jsem rekla, ze ne, ukončila to patkem.
(je fakt, ze kdysi davno, když starsi syn byl maly, to roli hralo, taky se me jeho dr ptaval, zda o vikendu chodim do práce), ale ted si myslim to roli nehraje - když dejme tomu omarodíme ve stredu a ja jdu další pondělí uz do práce, tak OCR muzu mit streda - nedele, je to tak?
diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ne, není to tak.
roli hraje stále to, jestli o víkendu pracuješ nebo ne…
pokud chodíš „klasicky“ do práce od pondělí do pátku a víkendy máš volné, tak buď ošetřovačku ukončíš pátkem a v pondělí jdeš do práce nebo ukončíš až pondělkem (čili pondělí ještě seš doma) a tím pádem máš proplacenou sobotu, neděli + ještě to pondělí = samozřejmě pokud je to ještě v rámci těch proplácených prvních 9 dnů (u vdaných)
čili očr od středy do neděle mít nemůžeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nakukovatelka Ano víkendy se proplácí, ale pokud doktorka uzná v pátek dítě zdravým, tak ti ho nemusí psát až do neděle, kor pokud přes víkend nepracuješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer, nevím, jak dalece se změnil tiskopis pro ošetřovné, proto pokládám nový dotaz. Dnes si na mne manžel nechal vystavit rozhodnutí o potřebě ošetřování. Jsem po operaci ruky a momentálně nejsem schopna se starat o naši roční dceru, se kterou jsem na rodičovské. Problém je, že můj praktický lékař měl dnes dovolenou a zastupující dr. neměla čas nám vysvětlovat a sestřička bohužel nevěděla vůbec, jak se vyplňuje část B tohoto formuláře, tedy žádost o ošetřovné, v bodě Žádám o ošetřovné při péči o dítě (člena domácnosti) - jestli tam má být vyplněna dcera nebo já. Mohl by mi někdo poradit? Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak je to v případě dvou dětí? To se ze zadu napíšou obě děti? Na jednu pobiram rodičovský příspěvek na druhou ne. Díky za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarDen vyplňuje se dítě, na které máš OČR vystavené. to druhé neřešíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer, mám dotaz…Dr mi napsala OCR od pátku, kdy jsem měla nepracovní den, spatne jsem si to spočítala a abych mohla být s dcerou doma až do neděle, kdy mám mít směnu, měla jsem si to nechat napsat až od soboty. Nekdo mi teď říkal, že v ukončení teprve vzadu napíšu odkdy dokdy jsem fakticky čerpala. Je to pravda? Nebo prostě platí datum, který dr při nástupu na OCR uvede.diky za info
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer, mám dotaz…Dr mi napsala OCR od pátku, kdy jsem měla nepracovní den, spatne jsem si to spočítala a abych mohla být s dcerou doma až do neděle, kdy mám mít směnu, měla jsem si to nechat napsat až od soboty. Nekdo mi teď říkal, že v ukončení teprve vzadu napíšu odkdy dokdy jsem fakticky čerpala. Je to pravda? Nebo prostě platí datum, který dr při nástupu na OCR uvede.diky za info
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím Vás, manžel taky dostal ošetřovačku na mě, že jsem nemocná a nemužu se starat o dvě děti..no vypsala mu to že muže být doma až 9dní…ale byl doma 2 dny a ted že už pujde do práce.. takže dnes večer jde do práce. říkala jsem mu at si jde paragraf ukončit k mojí dr. a on že néé, že stejně ho v práci jen ukáže a vezme si raději dovolenou.. ale jde to tak? ten paragraf se někam hlásí ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brulinka určitě by to měl dojít ukončit k mudr který to vystavil
- načítám...
- Citovat
- Zmínit