Jak vyplnit paragraf - ošetřovné?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.3.18 09:13

Takze na prvni viz fotka maleho… a na tu druhou viz fotka tam taky vztak k malemu nebo ke me???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.18 10:30

@romana12393 Muž nebude ošetřovat Tebe, ale vaše dítě, takže ano jméno dítěte. A jestli spolu žijete, to musíš vědět Ty s tím Ti neporadíme.

• Citovat
  • Upravit
24.3.18 11:16

Spis sem nevedela jestli je ta osetrovana osoba povazovana ja nebo malej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.18 12:10

Maly ;) Kdyby jsi nemela dite, tak osetrovani nepotrebujes a muzes v klidu marodit, takhle kdyz onemocněníš potrebujes zaopatrit dítě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.3.20 16:48

Zádrhel u vypisování ošetřovného na manželku

Prosím, manžel dostal ošetřovné na mě a nevíme v části B - jsme manželé, tak logicky zaškrtne, že nežije s druhem/registrovaným partnerem?

Jen se potřebuji ujistit ať to máme vyplněno správně. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
66815
19.3.20 16:59

To je kolonka pro samozivitelky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.20 17:04

@matkabagristy tomu rozumím, ale ty kolonky tam jsou tudíž to manžel musí vyplnit a správně…

• Citovat
  • Upravit
8506
19.3.20 17:39
@Anonymní píše:
@matkabagristy tomu rozumím, ale ty kolonky tam jsou tudíž to manžel musí vyplnit a správně…

Nemusí, vyplňte jen to, co je nutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
19.3.20 17:49
@Anonymní píše:

Prosím, manžel dostal ošetřovné na mě a nevíme v části B - jsme manželé, tak logicky zaškrtne, že nežije s druhem/registrovaným partnerem?

Jen se potřebuji ujistit ať to máme vyplněno správně. Děkuji
@Anonymní píše:

V části B máte

rodinný stav: vdaná

žiji nebo nežiji s manželem/druhem/registrovaným partnerem

Takže jste vdaná a žijete s manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.20 17:51

@Cidre na papíře je jen žiji - nežiji s druhem/registrovaným partnerem a proto se ptám a jelikož to vyplňuje manžel tak tam píše ženatý, on si bere očr na mě ;)

• Citovat
  • Upravit
248
19.3.20 17:53
@Anonymní píše:
@Cidre na papíře je jen žiji - nežiji s druhem/registrovaným partnerem a proto se ptám a jelikož to vyplňuje manžel tak tam píše ženatý, on si bere očr na mě ;)

Já jsem mzdovka a mám ošetřovačku před sebou. Výše je také jedna ofocená. Formulář bez manžela jsem ještě neviděla. Pokud tam není tak nechte jen, že jste vdaná, jak říkali holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.20 17:55

@Cidre proto to řeším, protože je to na tom papíře matoucí.. kdyby tam bylo i to manželem, tak neváhám ani sekundu :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.3.20 17:57

@Cidre tak možná starý tiskopis ještě? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
248
19.3.20 18:10
@Anonymní píše:
@Cidre tak možná starý tiskopis ještě? :nevim:

Jo zrovna na to koukám a bude to asi starý tiskopis do roku 2015. Nový by měl mít dole kod 89625 8. Ale je to jedno, napište VDANÁ a nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101696
19.3.20 18:13
@Anonymní píše:

Pokud vím, tak znění té kolonky je: Žiji - nežiji… s manželem/druhem/registrovaným partnerem.

Takže logicky zašrtáváš, že žiješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat