Jak vyplnit paragraf - ošetřovné?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Takze na prvni viz fotka maleho… a na tu druhou viz fotka tam taky vztak k malemu nebo ke me???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romana12393 Muž nebude ošetřovat Tebe, ale vaše dítě, takže ano jméno dítěte. A jestli spolu žijete, to musíš vědět Ty s tím Ti neporadíme.
- Citovat
- Upravit
Spis sem nevedela jestli je ta osetrovana osoba povazovana ja nebo malej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maly
Kdyby jsi nemela dite, tak osetrovani nepotrebujes a muzes v klidu marodit, takhle kdyz onemocněníš potrebujes zaopatrit dítě.
- Citovat
- Upravit
Zádrhel u vypisování ošetřovného na manželku
Prosím, manžel dostal ošetřovné na mě a nevíme v části B - jsme manželé, tak logicky zaškrtne, že nežije s druhem/registrovaným partnerem?
Jen se potřebuji ujistit ať to máme vyplněno správně. Děkuji
- Citovat
- Upravit
@matkabagristy tomu rozumím, ale ty kolonky tam jsou tudíž to manžel musí vyplnit a správně…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@matkabagristy tomu rozumím, ale ty kolonky tam jsou tudíž to manžel musí vyplnit a správně…
Nemusí, vyplňte jen to, co je nutné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zádrhel u vypisování ošetřovného na manželkuProsím, manžel dostal ošetřovné na mě a nevíme v části B - jsme manželé, tak logicky zaškrtne, že nežije s druhem/registrovaným partnerem?
@Anonymní píše:
Zádrhel u vypisování ošetřovného na manželkuProsím, manžel dostal ošetřovné na mě a nevíme v části B - jsme manželé, tak logicky zaškrtne, že nežije s druhem/registrovaným partnerem?
V části B máte
rodinný stav: vdaná
žiji nebo nežiji s manželem/druhem/registrovaným partnerem
Takže jste vdaná a žijete s manželem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cidre na papíře je jen žiji - nežiji s druhem/registrovaným partnerem a proto se ptám a jelikož to vyplňuje manžel tak tam píše ženatý, on si bere očr na mě ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Cidre na papíře je jen žiji - nežiji s druhem/registrovaným partnerem a proto se ptám a jelikož to vyplňuje manžel tak tam píše ženatý, on si bere očr na mě
Já jsem mzdovka a mám ošetřovačku před sebou. Výše je také jedna ofocená. Formulář bez manžela jsem ještě neviděla. Pokud tam není tak nechte jen, že jste vdaná, jak říkali holky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cidre proto to řeším, protože je to na tom papíře matoucí.. kdyby tam bylo i to manželem, tak neváhám ani sekundu ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Cidre tak možná starý tiskopis ještě?
Jo zrovna na to koukám a bude to asi starý tiskopis do roku 2015. Nový by měl mít dole kod 89625 8. Ale je to jedno, napište VDANÁ a nic víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Pokud vím, tak znění té kolonky je: Žiji - nežiji… s manželem/druhem/registrovaným partnerem.
Takže logicky zašrtáváš, že žiješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit