Jak vyplnit přihlášku?

5532
23.4.07 21:22

Jak vyplnit přihlášku?

Ahoj holky,
zítra mám odevzdat přihlášku do školky a já nevím jak ji mám vyplnit. Konkrétně se jedná o políčko: Pokud nebude dítě přijato do označené mateřské školy, souhlasím s převedením dítěte do jiné MŠ v rámci MČ Praha........... ANO / NE ????
Hodně přemýšlím a fakt vůbec nevím, co mám zaškrtnout. Tahle školka je přímo u nás v ulici, takže by mi vyhovovala. Mám strach, že když zaškrtnu ano, tak toho školka využije a já pak budu s malým a s miminem běhat do jiné školky vzdálené víc než 5 Km :? , jenže na druhou stranu, prcek zase mezi děti fakt potřebuje, tak já nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2185
23.4.07 21:27

Tak tehle kolonky jsem si v prihlasce vubec nevsimla. Bohuzel uz jsem ji odevzdala, tak nevim, jestli byla i v nasi prihlasce.
Byt tebou, tak to pred vyplnenim proberu s reditelkou dane MS. U nas se predbezne rika, kolik je mist, jestli se vsichni vejdou atd. Zatim jsem se ve 2 skolkach setkala hodne i s porozumenim (mozna pochopi, ze kdyz mate skolku u baraku, ze by pro vas bylo nesmyslne vodit dite mnohem dal…)

Drzim palce!

H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
23.4.07 21:35

já byhc dala kolonku NE . přece dítě chceš přihlásit do té dané mateřské školky ne,? tak proč hned myslet na něco žeby ti ho pžešouply. to už je potom tvá volba jestli školku budeš chtít zmněnit. Nech to prázdné a domluv se ve školce. jak je to myšlené. já si nevím věčně rady na sociálce atd s papírama ataky poradí. tak ve školce ti taky určitě poradí. maj to tam určitě denně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin