Tak já žila v bytě v Praze, teď žiju v bytě mimo Prahu, 30 km od Prahy, a do Prahy už bych se nevrátila, jsem typický maloměšťák. A my to budem řešit brzy taky. Nejvíce bych chtěla domek na vesnici se zákl. obč. vybaveností, a pokud to nepůjde, tak byt v menším městě opět 30 km od Prahy. Každý je fakt jiný. Někdo ti řekne, že v Praze je to nej, ale pro mě to bylo zralé na sebevraždu A taky po bydlení v bytech po celej život už bych chtěla vážně domek, prootže prostě byty už nechci z mnoha důvodů. Jednou půjdu do bytu jen pokud to jinak nepůjde.
Tak já žila v bytě v Praze, teď žiju v bytě mimo Prahu, 30 km od Prahy, a do Prahy už bych se nevrátila, jsem typický maloměšťák. A my to budem řešit brzy taky. Nejvíce bych chtěla domek na vesnici se zákl. obč. vybaveností, a pokud to nepůjde, tak byt v menším městě opět 30 km od Prahy. Každý je fakt jiný. Někdo ti řekne, že v Praze je to nej, ale pro mě to bylo zralé na sebevraždu
A taky po bydlení v bytech po celej život už bych chtěla vážně domek, prootže prostě byty už nechci z mnoha důvodů. Jednou půjdu do bytu jen pokud to jinak nepůjde.