Jak vyrobit zásobník na vodu

13943
18.4.12 15:55

Jak vyrobit zásobník na vodu

Zdravím maminky kutilky :mavam:

Potřebovala bych nějaký nápad, inspiraci..

Na chalupě nemáme tekoucí vodu. Já bych ale do kuchyně potřebovala něco, kde si můžu opláchnout ruce obě najednou a nemusela si je polévat každou zvlášť z konve. Kamarádka má například starý odpadkový koš zavěšený na stěně, v něm dole strčený kupovaný kohoutek/výpusť a je to. Mě se ale nedaří ten odpaďák sehnat. Jedná se o takový ten bílý, co jsme jistě měli všichni za dětských let doma. Měl objem tipuju tak max. 10 l, měl zavírací víko na pantu. Právě nic s pantem jsem nesehnala. Nemáte nějaký jiný nápad nebo odpaďák doma a chcete se ho zbavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
18.4.12 15:57

Já jsem někde viděla takovej gumovej barel dole s kohoutkem. Myslím, že to bylo v nějakým časopise nakonci jak tam propaguje věci Bohdalová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.12 16:06

Nebo prostě obyčejný plastový barel, taková ta plastová konev, velikosti jsou různé. Je tam ten kohoutek rovnou zabudovaný. Mají to v hobbymarketech a stojí to asi dvě stovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
18.4.12 16:11

@peggy.sl Prohledala jsem TV products a nenašla jsem nic podobného :(

@Bublana Mám v hlavě duto, vůbec nevím, co myslíš. Dneska jsem byla v Baumaxu a nic takového tam neměli, i jsem se ptala a pani na mě čučela, jak kdybych přiletěla s Marsu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
18.4.12 16:16

Teď jsem objevila klasické kanystry, které mají navíc dole tu výpusť, ale já bych potřebovala něco, co má odklápěcí nebo oddělávací víko, abych tam mohla tu vodu lít konví a nemusela to sundávat ze zdi a aby to mělo objem fakt těch 10l max., víc mi stěna neudrží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.12 16:20

Myslela jsem něco takového,

www.vasepivo.cz/…ba-Z256.html

nebo

www.vcelifarma-dolninivy.cz/…ba-s-vypusti

ale my jí kupovali před rokem v Bauhausu a byla levnější, ne tak vymakaná.
Teď nemůžu nic podobnějšího najít, tak zkus zapátrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
18.4.12 16:24

http://aukro.cz/show_item.php?…

Bylo to něco podobného… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
18.4.12 16:31

Děkuju za tipy holky.. stále hledám. Kulatého bych nic na zeď nepověsila, to bych měla strach, že to sletí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
18.4.12 16:31

Naši známí mají na chalupě tohle:
http://shop.annaviktorie.cz/…2000014.aspx

Ale je to asi menší, než jsi chtěla a není to pevné jako kýbl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
18.4.12 16:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
18.4.12 16:48
  • načítám...
  • Citovat