Čím malovat na samolepící tapetu?

8594
13.4.12 12:36

Čím malovat na samolepící tapetu?

Ahoj holky,
ráda bych se zeptala tvořilek a šikulek -

chtěla bych pro malého do pokojíčku na zeď hezkou dekoraci, ale nějak se MOJE představy slova „hezké“ neshodují s představami výrobců samolepících dekorací, a pokud se shodují, tak se neshodneme v ceně (odmítám někomu dávat 1200 za kus potištěného papíru :? .
Na zeď malovat nemůžu, jsme v podnájmu :lol: , takže jsem se rozhodla něco namalovat na obyčejnou samolepící tapetu 100× 45 za 70,– ;) Jenže mi vyvstala otázka - ČÍM? Chci matnou, ale i tak, co mi na tom bude držet? Chtěla bych vybarvovat plochy, ale i kdyby to měly být jen obrysy v barvě…akrylovýma? Anylinkama? (mimo dosah prcka samozřejmně) Poradťe mi..nechci se toho nápadu vzdát. Nemůžu se ničeho dopátrat..něco mi říká, že lihovka bude to pravé, ale já potřebuju něco něžného, hezkého :-) Myslím barevně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
87
13.4.12 15:49

Ahojky, zkusila bych modelářské barvy..nebo přímo vystříhat něco z jednobarevných sam. tapet ..víc mě nenapadá..lihovky nee :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
14.4.12 20:36

@Nikinkiri to je jASNÁ, ŽE LIHOVKY NE :mrgreen:
Děkuju za radu, zkusím se po nich poptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.8.17 23:03

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak jsi nakonec s malováním na samolepicí tapetu uspěla? Mám stejný nápad, tapetu objednanou, ale řeším čím na ní. Předem děkuji za rady a tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat