Jak vysoké mohou být teploty při růstu zoubků?

zdenka_v
13.8.10 20:04

Jak vysoké mohou být teploty při růstu zoubků?

Jak mohou být vysoké teploty při růstu zoubků?

Naše roční Anička dnes dostala teplotu. Ke 39 stupňům.

Nemá ani rýmu ani kašel… prostě nic.

Zrovna jí rostou 2 stoličky a 2 špičáky najednou.

Teplotu ze zoubků ještě neměla, tak nevím, jak bývá obvykle vysoká.
Nebo co by to mohlo být jiného bez jakýchkoliv jiných příznaků?

Normálně baští, akorát je hrozně rozpálená.

Díky za rady!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5907
13.8.10 20:08

Ahoj,tak my u stoliček měly 40st.Děs,až z toho měla zimnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44341
13.8.10 20:09

Malá měla při růstu zoubků teploty kolem 38,5.
Byla jsem z toho vyvalená, protože starší teploty od zubů neměl vůbec. Taky neměla rýmu, kašel, jen dost slinila a zubiska se draly ven. Teplotu měla 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
13.8.10 20:12

tak my taky se 40,i s průjmíkem,ale nedávno jak jí šly dvojky nahoře,tak měla 40několik dní a byl z toho zánět v močových cestách,ani nevím jak se to stalo,podle mě neprochladla,ve vodě nebývá krom koupání,kde je voda teplá i místnost tak nevím.nakonec měla antibiotika,vylezl jí zub,močové cesty pak už byly v pořádku bez nálezu.tak držím palec at jsou to jen ty zoubky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
13.8.10 20:18

my taky ke 39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
13.8.10 20:40

Nám naposledy před třemi měsíci rostlo 6 zubů najednou (4 stoličky a 2 dvojky dole) a měl teploty přes 40st., průjem asi týden a 1× do toho zvracel. No a poslední tři dny to vypadá, že nám rostou všechny špičáky najednou, jeden už kouká, na zbytek mě mládě nepustí se podívat a do toho jsme byli včera na očkování, tak čekám, co se bude dít :nevim: . Zatím jsme vždycky zub omarodili :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
13.8.10 22:35

My taky u každýho zubu teploty a rýma.Teď asi trochu dřív rostou ty druhý stoličky.No ale taky jsem jednou myslela že mu rostou zuby měl skoro 40 a vylezla z toho 6 nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
13.8.10 23:06

První zoubky byly v pohodě, u dvojek byla ukňouraná a teď před týdnem jí rostly špičáky a to bylo úžasný - teploty 38, průjem, zvracení, a nemohla jsem se od ní vzdálit na metr. Trvalo to 9 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
14.8.10 21:45

Jo jo jak Píše Petra, taky jsem si myslela že to jsou zuby, z ničeho nic horečky, večer ji to vyšplhalo až skoro ke 40 a nakonec se z toho vyklubala 6 nemoc…
Tak uvidíš, bud vykoukne zoubek anebo nějaká vyrážka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
14.8.10 21:53

Ahoj, tak u nás byla horečka 3 dny 39 bez jakýchkoliv jiných příznaků a nakonec to byla HERPANGINA. Horor!!!! Nikdy předtím neměla u zubů žádnou teplotu, teď jí rostou stoličky… bylo mi to divný, ale říkala jsem si, že stoličky jsou asi horší. Na pohotovosti mi říkali, že od zubů nejsou nikdy tak vysoké horečky. Že když jsou děti bez jiných příznaků a horečky opadnou po třech dnech, prodělalo dítě nějakou virózu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
15.8.10 23:29

Moje první dítko nemělo teploty u růstu zubů nikdy. Mladší má vždycky skoro 40 st a to pravidelně 3 dny. Slintá jak bernardýn, když namažu Mundisalem, je schopen jíst, ale ne teplé. Má skoro 2 roky a jak to na něho jde :-) , sám si přijde říct o namazání dásně gelem.Tři dny je chudák mimo v horečkách, než se zoubek prořeže.
Moc bych tomu nevěřila, kdybych nezažila :mrgreen:.
Když byl menší,míval k tomu i zelenou stolici a jednu tvář rudou, druhou bledou.
Taky se mi zdá, že po tomhle horečkovém a zubním martiriu vždycky nějak povyroste :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
18.8.10 21:52
zdenka_v píše:
Jak mohou být vysoké teploty při růstu zoubků?

Naše roční Anička dnes dostala teplotu. Ke 39 stupňům.

Nemá ani rýmu ani kašel… prostě nic.

Zrovna jí rostou 2 stoličky a 2 špičáky najednou.

Teplotu ze zoubků ještě neměla, tak nevím, jak bývá obvykle vysoká.
Nebo co by to mohlo být jiného bez jakýchkoliv jiných příznaků?

Normálně baští, akorát je hrozně rozpálená.

Díky za rady!

Ahoj,
i mne by zajímalo, jeslti by malá mohla mít vysokou teplotu od zoubků.
Příznaky obdobné jako u zakladatelky (je jí rok, doposamad měla pouze 2, dnes jsme objevila že jí roste další dvojka…).
V neděli večer měla 39,7! V podstatě z ničeho nic, ráno se nám nezdála, ale byla bez teploty…
Podařilo se nám to do rána srazit, ráno jí to zase vyskočilo, tak zajeli s manželem k Dr. udělala jí CRP a bylo 40! (norma je 8 )
Dostala atb. s tím, že má v těle nějaký zánět.
Mně ale od večera, kdy jsem objevila ten zub, vrtá hlavou jeslti přeci jen to nebylo do něj a ty atb. do ní necpeme zbytečně.
S teplotama je nahoru dolu, v neděli vysoký, v pondělí nižší, včera byla bez nich i bez paralenu, dneska jí to odpoledne zase vylítlo (sice míň ale i tak byla „zničená“)…
Zítra budu určitě volat Dr., jen by mne zajímalo, jaký je váš názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka123
24.8.10 10:41

ahoj malé rostou 2 zoubky dole ma 7 měsíců v noci se budí s tim že ma 39,5 st.ale nejde mi do hlavy to že zuby už jsou venku a teprv ted ji začnou horečky že by ji někde rostl třetí????klesne ji to max na 38st.jinak kašel ani rýmu nemá.prosím o radu jestli není nějak nemocná nebo to jsou zuby :cry:

• Citovat
  • Upravit
7421
24.8.10 15:49
Lucka123 píše:
ahoj malé rostou 2 zoubky dole ma 7 měsíců v noci se budí s tim že ma 39,5 st.ale nejde mi do hlavy to že zuby už jsou venku a teprv ted ji začnou horečky že by ji někde rostl třetí????klesne ji to max na 38st.jinak kašel ani rýmu nemá.prosím o radu jestli není nějak nemocná nebo to jsou zuby :cry:

Ahoj, úplně klidně může být nemocná.
U nás se asi zkombinovaly faktory 3. Před týdnem to byl zánět, ten jsme zlikvidovali atb., pak se manželovi podařilo přivést nějakou virózu (i on měl teploty nad 38 více jak 2 dny) a do toho jí rostly zuby.
My jsme si původně mysleli, že to manžel chytil od mladší dcery, ale po nedělní návštěvě pohotovosti jsme usoudili, že toho je víc…
Tu virozu dostala i starší dcera a projevovala se pouze vysokými teplotami. A starší dceři ani manželovi momentálně zuby nerostou. :wink: :lol:
U tý starší na léčbu stačily nurofen s panadolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka123
24.8.10 21:32

tak jsme zjistily že to je střevní vyroza.tak se jdeme léčit :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat