Jak vysoký mantinel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2560
2.7.13 10:26

Jak vysoký mantinel

Ahojda všem,
holky mám dilema - rozhodla jsem se, že si ušiji mantinel - ale absolutně nevím jak ho mám udělat široký - vysoký - aby vydržel co nejdýl ;)
Vlastně ani nevím -a nemám možnost to změřit, když budu mít postýlku do tří poloh, jak dlouho ji mám mít v té nejvyšší poloze a kolik prostoru do výšky tam na mantinel zbývá :think: Poradíte mi prosím? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
2.7.13 10:45

V nejvyssi poloze to je dokud dite lezi, jakmile si zacne stoupat sedat, jde to dolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
2.7.13 10:53

Tak záleží, do jaké polohy dáš rošt. Já měla prvně jen asi 25 cm vysoký na miminko. A až byl rošt úplně dole, tak jsem šila nový, na celou výšku postýlky. Malou musíme mít u dveří, tak aby na ni netáhlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
2.7.13 11:17

Jak se malej postavil tak šel mantinel pryč, teda až po tom co si na něj malej stoupnul a přepadl z postýlky ven :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
2.7.13 11:26

Máme mantinel 40 cm od Feretti, a maximální spokojenost: je tlustej, takže se nesešoupává, a máme ho za hlavou a vzadu u zdi, aby nepadaly dudlíky a hračky, což nepadají. Přitom je tlustej, takže se nebouchne o šprušle, když narazí hlavou (v noci neuvěřitelně cestuje ;) ). Čili já bych určitě šila vyšší a tlustší, aby držel a chránil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí