Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak to mě zajímá také!! Máme ten samý problém, u nás mají k tomu ještě nahlas hudbu, ale takovým stylem, jako bych jí měla puštěnou já ![]()
Bohužel to máme také a je to fakt na palici. Bydlíme sice nad nimi, ale třískají dveřmi jak o život. V noci kolikrát pěkně pod parou domů. Celý barák je pak auf
Několikrát jsme na nich už byli. Vždycky to pomůže na chvíli, pak se to vrátí do starých kolejí. Taky si lámeme hlavu jak na ně ![]()
Co si odizolovat strop
?
Buď ráda, že nehlučí po nočním klidu…
S tím kouřením je to blbý. Nemáte v domovním řádu, že se kouřit na chodbách nesmí?
Klid začíná úderem 22 hodiny
což dodržují. Jediná možnost je bydlet na samotě u lesa, ale tam zas řvou ptáci ![]()
V tomhle neporadím
nám sousedi pouštěli hudbu, tak jsem jim tak dlouho vyhazovala pojistky, až je to přestalo bavit… domluva taky nemožná.. zkusit si stěžovat? netuším, s hlupákama těžká domluva ![]()
Jako nebudem delat nejake podlhedy izolovat vatou a to bysme museli i zdi tak kdyz budem dupat my, to myslim ze me budou bolet nohy a oni to neuslysi. dverma bouchat nebudu tak asi zacnu vikendy v 6rano, to uz vstavame a budem bouchat do topeni jakoze si hrajem
![]()
Kaslu na anonym, at me klidne vidi. se to tady neda vydrzet. me by to bylo jedno jde mi jen o tu malou ze ji kolikrat nemuzu ani uspat!
Řešíme něco podobného. Sousedi nad námi mají psa, kterého nechávají večer samotného a ten vkuse štěká
Když jsem tam přes den klepala, tak mi nikdo neotevřel. Napsala jsem jim na dveře vzkaz, že budu volat četníky
Chvilku byl klid a teď repete
@Bábrdl jo mame ze se nesmi. oni taky nekouri na chodbe ale ve sklepe a nechaji otevrene a jeste otevrou venkovni dvere protoze kdyz sem vejdes to v hospode je lepsi vzduch, pak nam tahne do bytu i ten smrad. proc si neotevrou ve sklepe okno??
![]()
@ncc1701 píše:
Zacnete se ucit hrat na housle
Flétna by stačila nebo takovej klavír. ![]()
@elinka90 presne uz jsem to tady psala ze vstavame v 6h tak si budem hrat u topeni jinak nevim. oni jsou bezohledni a spis mi prijde ze to delaji schvalne takze zacnem taky uz me to nebavi a to jsme tady rok
U nás pomohlo napsat lísteček na nástěnku do společné chodby
Nikoho jsem adresně nejmenovala, jen napsala že hodinu vypínat a zapínat lux asi 800× za sebou je naprd, protože si ho a) zničí, b) ruší sousedy. Od té doby je klid ![]()
Zdravim, nad nami bydli sousede mlati dverma, nesnesitelne dupou, chodi dolu do sklepa si zapalit, misto aby si otevreli ve svem sklepe okno, nechaji otevrene dvere a smrad leti po cele bytovce. mame 10mes mimco ktere v 19h chodi spat jim je to jedno a delaji si po svem chytre do 22hod. pak je „klid“ protoze bydlime v prizemi a oni nad nama a domluva s nima neni… co delat abychom je rusili taky? treba si to uvedomi a prestanou