Jak vytočit hlučné sousedy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.4.13 13:31

jak vytocit hlucne sousedy

Zdravim, nad nami bydli sousede mlati dverma, nesnesitelne dupou, chodi dolu do sklepa si zapalit, misto aby si otevreli ve svem sklepe okno, nechaji otevrene dvere a smrad leti po cele bytovce. mame 10mes mimco ktere v 19h chodi spat jim je to jedno a delaji si po svem chytre do 22hod. pak je „klid“ protoze bydlime v prizemi a oni nad nama a domluva s nima neni… co delat abychom je rusili taky? treba si to uvedomi a prestanou

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3684
3.4.13 13:34

Tak to mě zajímá také!! Máme ten samý problém, u nás mají k tomu ještě nahlas hudbu, ale takovým stylem, jako bych jí měla puštěnou já :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
3.4.13 13:34

Bohužel to máme také a je to fakt na palici. Bydlíme sice nad nimi, ale třískají dveřmi jak o život. V noci kolikrát pěkně pod parou domů. Celý barák je pak auf :zed: Několikrát jsme na nich už byli. Vždycky to pomůže na chvíli, pak se to vrátí do starých kolejí. Taky si lámeme hlavu jak na ně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.4.13 13:35

Co si odizolovat strop :think:?

Buď ráda, že nehlučí po nočním klidu…

S tím kouřením je to blbý. Nemáte v domovním řádu, že se kouřit na chodbách nesmí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
3.4.13 13:35

Zacnete se ucit hrat na housle

• Citovat
  • Upravit
K.Black
3.4.13 13:36

Klid začíná úderem 22 hodiny ;) což dodržují. Jediná možnost je bydlet na samotě u lesa, ale tam zas řvou ptáci :lol:

• Citovat
  • Upravit
72725
3.4.13 13:38

V tomhle neporadím :think: nám sousedi pouštěli hudbu, tak jsem jim tak dlouho vyhazovala pojistky, až je to přestalo bavit… domluva taky nemožná.. zkusit si stěžovat? netuším, s hlupákama těžká domluva :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
3.4.13 13:38

Jako nebudem delat nejake podlhedy izolovat vatou a to bysme museli i zdi tak kdyz budem dupat my, to myslim ze me budou bolet nohy a oni to neuslysi. dverma bouchat nebudu tak asi zacnu vikendy v 6rano, to uz vstavame a budem bouchat do topeni jakoze si hrajem :zed: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
3.4.13 13:39

Kaslu na anonym, at me klidne vidi. se to tady neda vydrzet. me by to bylo jedno jde mi jen o tu malou ze ji kolikrat nemuzu ani uspat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
3.4.13 13:40

Řešíme něco podobného. Sousedi nad námi mají psa, kterého nechávají večer samotného a ten vkuse štěká :zed: Když jsem tam přes den klepala, tak mi nikdo neotevřel. Napsala jsem jim na dveře vzkaz, že budu volat četníky 8) Chvilku byl klid a teď repete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
3.4.13 13:41

@Bábrdl jo mame ze se nesmi. oni taky nekouri na chodbe ale ve sklepe a nechaji otevrene a jeste otevrou venkovni dvere protoze kdyz sem vejdes to v hospode je lepsi vzduch, pak nam tahne do bytu i ten smrad. proc si neotevrou ve sklepe okno?? :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
3.4.13 13:42
@ncc1701 píše:
Zacnete se ucit hrat na housle

Flétna by stačila nebo takovej klavír. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
3.4.13 13:42

Něčím kovovým o topení. noční klid končí v 6 myslim ne? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
3.4.13 13:44

@elinka90 presne uz jsem to tady psala ze vstavame v 6h tak si budem hrat u topeni jinak nevim. oni jsou bezohledni a spis mi prijde ze to delaji schvalne takze zacnem taky uz me to nebavi a to jsme tady rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
3.4.13 13:47

U nás pomohlo napsat lísteček na nástěnku do společné chodby :palec: Nikoho jsem adresně nejmenovala, jen napsala že hodinu vypínat a zapínat lux asi 800× za sebou je naprd, protože si ho a) zničí, b) ruší sousedy. Od té doby je klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný