Jak vytočit hlučné sousedy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
3.4.13 13:49

Neuvědomí. Měli jsme sousedy, od kterých se linula neustále hudba, dupot o půlnoci atd. On byl taxikář, tak tam řádili dospívající děti, když byl v práci. Tak nakonec se muž dožral a strčil hifi věž na spací patro a ohulil tam na plný pecky Prodigy a šlo se na procházku, ze které jsme se vrátili za hodinu, to v době, kdy jsme věděli, že má po noční a chce spát. Akorát nás přišel seřvat, co ho budíme, když jsme se mu snažili vysvětlit, že jeho děti nás budí skoro každý večer a noc, tak jen furt mlel, ať vypneme ten randál :nevim: Zkrátka omezenej ichtyl. Myslím, že pokud jste je slušně požádali a s nima to nehlo a jen si dávaj bacha po 22.h, tak nějaké „nastavené zrcadlo“ s nima ani nehne, naopak ještě budou řvát, jak je rušíte. Já pak byla naprosto šťastná, když jsme se odstěhovali. Bydleli jsme radši měsíc v zahradním domku v lednu, kde bylo buď 40 stupňů od předimenzovaných kamen na dřevo nebo naopak nám šla pára od pusy, ale bylo tam ticho.

(mimochodem soused už 2 měsíce vedle rekonstruuje barák. Sice striktně přes den, ale mám tu malý děti a hlavně prostřední dost těžce, když ho vzbudí po půl hodině spánku vrtačka. Nenadělám nic, jen se modlím, ať už to proboha dodělaj, strašně mě to vytáčí. Zrovna teď tam vrtaj :cert: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
3.4.13 13:49

My máme takové sousedy pod náma. Dupou takovým způsobem, že jsem si ze začátku myslela, že je to nad námi. Když se baví tak na sebe snad křičí. No děs. Asi si fakt koupim barák, protože ti lidé jsou čim dál míň bezohledný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
3.4.13 13:51

@MarketaJ Fletna nezni jako kdyz taha kocku za ocas :) Nad nama sousedka hravala na klavir. Umela to, ale hrala furt to samy dve hodiny do kola. A v nedeli v sedm rano. My s brachou po opici a ona nas budila :):):)

• Citovat
  • Upravit
9577
3.4.13 13:52

Boucháním do topení budeš rušit i sousedy nad nima a pak Tě bude nesnášet půlka paneláku.. My jsme to vyřešili přestěhováním do domečku..když jsem byla přihlašovat brášku do bytu, tak ona byla na bytáku taky a prodávala byt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.4.13 14:00
@vendelinecek píše:
@Bábrdl jo mame ze se nesmi. oni taky nekouri na chodbe ale ve sklepe a nechaji otevrene a jeste otevrou venkovni dvere protoze kdyz sem vejdes to v hospode je lepsi vzduch, pak nam tahne do bytu i ten smrad. proc si neotevrou ve sklepe okno?? :zed: :zed:

bývá tam, že se nesmí ve společných prostorách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
3.4.13 14:03

Manžel je předseda družstva a pokud máte družstevní byt jde normalně napsat přes předsedu napomenuti či co tak jsme to dělali ze sousedkou stara pani porad prudila hadala se pres den bušila na zed v noci vysávala atd měla sní konflikt sousedka naproti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
3.4.13 14:07

Tak mozna jste byli pri domluve moc slusni… Co je skusit normalne servat? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
3.4.13 14:10

Já to mám podobné jako Gladys. Soused vedle taxikář. Sice žije sám, ale asi magor. Pokud je doma, pouští nahlas rádio. Ve dne v noci. Takže slyšíme zprávy a hudbu, jako by to bylo u nás v bytě. Zvonek má vypnutý, na bouchání reagoval chvíli klidně, že to ztišil.

Pak na mě vztekle zvonil, třeba v 11h v noci, že prý bouchám dlaněmi do zdi, cvok. A že zavolá policii a že jsem blázen. Velikej chlap, s pupkem a kšandama. Do šli sousedi domů, co bydlí na druhé straně.
Potvrdili, že jeho rádio je hlučné, tak řval na celou chodbu, až jsem se bála, že ji chytnu. Nepomohlo nic.
Pak jednou byl u mě přítel, a soused zase zvonil, že hlučíme, přítel otevřel a soused klapnul pusou a zmizel.
Neuvěřitelný. Na ženskou si troufne, je to smutný.
Ale jinak s tím člověk nenadělá nic, si myslím.
Ani dopisování na nástěnce nic nevyřešilo, jen z toho byly urážky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
3.4.13 14:11

Odstěhovat se.My to také tak museli udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50145
3.4.13 14:12

Náš rušili sousedi ob patro výše 2 roky, tak jsme byt prodali a od té doby máme pokoj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
3.4.13 14:14

@elinka90 V našem baráku končí noční klid v 5 ráno :mrgreen: Záleží co je napsáno v domovním řádě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
3.4.13 14:19

Nademnou bydleli sousedi co ve dva plus jedna, bydleli dva dospělí,4 děti, tři psi, kočka, želva, králík a Bůh ví co měli ještě. Ještě jsem se stihla odstěhovat než se jim narodilo další dítě. Smrad jak ve vopičně z těch zvířat. Nikdy jsem s nimi nic nevyřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50145
3.4.13 14:21
@Beru píše:
@elinka90 V našem baráku končí noční klid v 5 ráno :mrgreen: Záleží co je napsáno v domovním řádě.

U nás v baráku byl dokonce do 7 ráno, odhlasovali jsme si to na schůzi vlastníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
3.4.13 14:22

U nas zase kazdy rano nad nama v 6h,6.10h a v 6.30 h mlati dverma, neumi zavirat klicem asi. Takze mi kazdej den budi malyho. Jeste se kolikrat pro neco vraci. Nenavidim je :pocitac: a asi se brzo zblaznim :zed: Kazdy pondeli vecer posloucham od nich Particku, slysim kazdy slovo a kdyz se zacnou smat a tleskat :zed: tak mi zase vzbudi malyho. jenze na domek penize nejsou, tak to musime vydrzet :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
3.4.13 14:23

Naši sousedi mají syna (17), který si pouští (techno nebo co) tak nahlas, že i když oni bydlí v přízemí a my ve 3.patře, tak to je jako kdybych to tam měla puštěný sama. Nejde to ani přehlučit televizí a někdy to pustí tak, že se mi klepou skleničky v kuchyni. Stěžovali jsem si několikrát, chvíli byl klid a pak zas. Pokud to jinak nepůjde budeme to řešit s městem.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný