Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@vendelinecek dej az ke stropu repraky, vohul basy a jdi na prochazku. Vis ale jiste, ze to delaji schvalne, snazila jsi se s nimi slusne domluvit?
JO ale ja si uz dovezla fletnu, takze zacnu asi o vikendech po ranu trenovat ![]()
Diskuzi nečtu. Ale nebylo by lepší než si dělat naschvál ze života vzájemně peklo si s nimi promluvit a poprosit je jestli by se mohli krotit? Byli jste za nimi vůbec?
Jinak nic neporušují, takže je to na jejich vůli - zda budou chtít brát ohledy nebo ne. To je bohužel riziko spolubydlení.
@Kallkapa píše:
Diskuzi nečtu. Ale nebylo by lepší než si dělat naschvál ze života vzájemně peklo si s nimi promluvit a poprosit je jestli by se mohli krotit? Byli jste za nimi vůbec?Jinak nic neporušují, takže je to na jejich vůli - zda budou chtít brát ohledy nebo ne. To je bohužel riziko spolubydlení.
sami rekli ze jsou hlucni ze zapominaji. nekdy staci zabouchat do stropu. uz sem to tolerovala rok a kvuli maleto dal uz tolerovat nebudu. bydli tady 5 roku manzel 30 a oni se tui budou hadat se vsema a kazdy je bude poslouchat ne?
@fifinka609 uz tady meli vic konfliktu a delaji si proste po svem neplati na ne ani slusne ani se hadat ani podat stiznosti, psala sem ze me by to ani tak nevadilo, jako kdyz mala ma na svuj vek 13zubu, takze place je nervozni v noci vstavam co 2hod na kojeni pres den uklizet varit hlidat malou atd a do toho prijdou domu sousedi a uz to jede,,, jako mam nervy jen jedny ![]()
Jediné řešení je - odstěhovat se. Měli jsme problémové sousedy pod náma - dupot, hlasitá hudba, třískání dveří, jejich dcera neměla klíče od bytu (věk cca. 28 let), takže každou noc mezi 1-2 zvonila, jako hasič, pochopitelně, aby ji pustili domů. A o tom, že se nemyli, a matka měla inkotinenci, takže smrad čůránků a špíny, potu mi šel šachtou do bytu, ani nemluvím. Hluk, smrad, neochota se domluvit, arogance, agresivita, naschvály nás donutilo po 7 letech byt prodat.
Zkoušly jsem se s nimi rozumě domluvit, ale dopadlo to tak, že nám to začali dělat na adjust, proto jsme s manželem poslouchali na štědrý den dunění hudby.
Takže za mne - odstěhovat se, pryč, pryč, pryč!!!
Noční klid dodržovali - ve 22hod vypli magneták, a byl klid. Ale přes den jsem volala policii, psala na úřad - prostě je to přes den, je to přestupek, ale musíš jej dokázat, a je to na občansko-právní soud. Prostě se klidu a svých práv NEDOVOLÁŠ.
Příspěvek upraven 03.04.13 v 14:43
@K.Black píše:
Klid začíná úderem 22 hodinycož dodržují. Jediná možnost je bydlet na samotě u lesa, ale tam zas řvou ptáci
No a ještě kvákají žáby, páč jsme u rybníku a bučí krávy, páč jsme z druhé strany u pastviny… Příšerný… ![]()
No my bydlime na vesnici v bytovce, krasny 4+1 a manzel tady zije cely zivot a stehovat se nebude- ale to je jedno zase tak strasne to neni. jen chvili budu delat taky nejake mensi naschvali a bude. nic se nevyresi zacnou podle me delat jeste vetsi naschvaly ale me je to jedno hlavne ze si ulevim
Jak vytočit hlučné sousedy? Každou noc peru (o půlnoci je levnější tarif), moje děti jim řvou nad hlavama neustále, synátor jim něco stále háže na balkon, na balkoně vyklepávám rohožky a koberečky a balkon zametám stylem šup dolů, to samé na schodech v domě. Já vím, je to hnusný, ale máme co oplácet ![]()
@Anonymní píše:
Jak vytočit hlučné sousedy? Každou noc peru (o půlnoci je levnější tarif), moje děti jim řvou nad hlavama neustále, synátor jim něco stále háže na balkon, na balkoně vyklepávám rohožky a koberečky a balkon zametám stylem šup dolů, to samé na schodech v domě. Já vím, je to hnusný, ale máme co oplácet
jenze my bydlime pod nema
Kdybych je chtěla vytočit ještě víc, mohla bych na balkoně přelívat kytky stylem, že voda poteče i s hlínou dolů, ale to už by bylo ultra hnusný ![]()
Tak si pořiďte psa a nechte ho hodně štěkat a kničet, i v noci, to vadí těm pod náma, že pod nima mají psa. Jo a taky jsem si vzpomněla, že na chodbě synátor hodně huláká, to jim může taky vaditm ale za tohle já fakt nemůžu.
Já vím, mstít se nic nevyřeší, ale člověku se trochu uleví, když sousedi neberou na vědomí, že máte dítě.
@vendelinecek píše:
sami rekli ze jsou hlucni ze zapominaji. nekdy staci zabouchat do stropu. uz sem to tolerovala rok a kvuli maleto dal uz tolerovat nebudu. bydli tady 5 roku manzel 30 a oni se tui budou hadat se vsema a kazdy je bude poslouchat ne?
Myslím, že to jak dlouho tam kdo bydlí nehraje roli. Mají stejná práva jako tvůj manžel, který tam bydlí 30 let a ty máš stejná práva jako oni, kteří tam bydlí o 4 roky déle než Ty. Nějak z té odpovědi nechápu, jestli jste s nimi teda mluvili?
@vendelinecek píše:
No my bydlime na vesnici v bytovce, krasny 4+1 a manzel tady zije cely zivot a stehovat se nebude- ale to je jedno zase tak strasne to neni. jen chvili budu delat taky nejake mensi naschvali a bude. nic se nevyresi zacnou podle me delat jeste vetsi naschvaly ale me je to jedno hlavne ze si ulevim
Aha, no tak to potom jo. Já myslela, že Ti vadí, že Ti ruší dítě, jestli Ti neva, že Ti ho budou rušit ještě více a jde Ti jen o to si ulevit tak v tom případě s nimi vážně nemluv, to je zbytečné, to Ti moc neuleví..
Holky, nezlobte se, ale co mě vždycky připadlo, že tito lidé jsou proti tomuto prostě imunní.
My jsme se odstěhovali, a máme božský klid a hnedka se líp doma funguje bydlí atd. Můžu si dát na balkoně kafe bez přídavkem smradu, doma mám klid, můžu se vyspat, no prostě ráj!!!