Jak vyvolat spontánní potrat?

5913
7.5.19 16:34

Já potratila v 10tt, a to poměrně bolestivě. Krve moc nebylo. Právě proto, že jsem měla bolesti jsem ležela buď v horké vaně nebo v posteli na takové té nahrivaci dece. Krvácet jsem začala ve čtvrtek, potratila jsem v neděli navečer. Na revizi jsem nebyla, vše odešlo přirozeně. Ale nevím do jaké míry na to mělo vliv, že jsem se pořád nahřívala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7.5.19 16:52

Ok, děkuju.Vyzkousim.Ja se právě bála, že když už krev je, abych z vany nedostala zánět nebo tak něco…Jestli jen nesorchovat, ale to zase není tak účinné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
7.5.19 17:02
@clostylbegytka píše:
Ok, děkuju.Vyzkousim.Ja se právě bála, že když už krev je, abych z vany nedostala zánět nebo tak něco…Jestli jen nesorchovat, ale to zase není tak účinné…

Tak ono asi záleží kolik je krve a jak si na tom zdravotně co se týče zánětu apod. Já nikdy na gynekologicke obtíže netrpela. Pokud bych ale třeba krvacela více tak, že by se mi z toho ve vaně obarvila voda, volila bych raději tu sprchu. Můžeš si zkusit dát i to červené víno, jen trochu. Ono víš jak, každý to má jinak. Moje gynekolozka byla i překvapena, že odešlo vše, říkala, že v 80% posílá na revize a že mám být ráda. Takže asi to záleží i na těle a jeho schopnosti toto odbourat… Přeji ať to máš rychle za sebou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
7.5.19 17:03

Nějaký přírodní absinth - třeba žufánkův a nebo Bairnsfather - pelyněk má abortivní účinky.

Někdy pomáhají vysoké dávky vitamínu C - gramech, několikrát denně ale teda no, minimálně ledvinám to nebude dělat dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
7.5.19 17:03

Nahrivat ve sprse teplou vodou, v posteli termofor nebo naplnit petku teplou vodou (ne horkou at se neoparite). nebo zehlickou na nejnizsi stupen pres deku-opatrne. urcite na to funguji bylinky nebo homeo, ale v tom se neorientuji. kdyz napr po porodu nejde placenta zkousi se stimulace bradavek…svarak z cerveneho vina-rozsiruje cevy. jinak nevim. drzte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.19 17:17

Děkuju za rady, něco z toho určitě zkusím. Protoze by mě to štvalo, že bych to nakonec bez revize nedala, to už jsem mohla jít rovnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
7.5.19 17:21

Horká vana, červené víno, šalvěj nebo pelyněk (ten s kilem cukru a opatrně) A nebo údajně Drags imun. Hodně štěstí v neštěstí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
7.5.19 17:31

Já jsem si řekla o potratovou tabletu. Začala jsem spontánně krvácet a díky tablete jsem se docistila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
7.5.19 17:33

@clostylbegytka Zkus ty rady a počkej, nemusí to být hned… já spontánně potratila asi týden po zjištění neprosperujícího těhotenství a tři týdny po tom, co se embryo přestalo vyvíjet. A rozhodně málo krve to nebylo. Nebo tedy spíš spousta děložní sliznice, fakt spousta. Bylo to v takových vlnách, ale v podstatě jsem tři dny strávila ve sprše a pak jsem ještě krvácela asi tři týdny, ale zmírňovalo se to a ke konci už to bylo jen špinění, prostě jako po porodu.
Zkus fakt vydržet, tělo si často poradí samo, mně to i lékař potvrdil, že je lepší počkat. Za tři týdny jsem šla na kontrolu, jestli je pryč všechno a bylo, jinak bych samozřejmě šla na revizi taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.19 17:49

Děkuju, no, já s tím určitě spěchat nebudu, mám na to týden, tak snad to pomocí Vašich rad rozjezdu.Nad tou tabletou jsem taky uvažovala, ale lichli mě nějakou injekci Metyl na stažení dělohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
7.5.19 17:50

@clostylbegytka můžu ti říct, že jsem téměř nekrvacela, ani sliznice nevycházela. Je to individuální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9621
7.5.19 23:05

Ještě mě taky napadlo, zkus maliník a kontryhel, podporují stahy dělohy a tenkrát mi je doktorka radila když jsem se jí ptala na bylinky :kytka: a já teda v průběhu těch potratových dní vypila hodně červeného vína :oops: :roll: zaprvé na smutek a zadruhé „na krvinky“ :lol: a za třetí prý to pomáhá na rozjetí krvácení :kytka: jinak mi taky někdo radil pelyněk a šalvěj ale ty jsem nezkoušela tak nevím :nevim: :roll: drž se :kytka: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.19 06:56

Tak jo holky, takže jsem si pustila vařící sprchu, že jsem se málem opatřila, zliskala se po dvou sklenkach vína, protože jsem teď nějaký čas nepila a výsledek, že ustalo úplně vsechno :D jdu si zkusit namíchat nejakou smes z bylinek, ale myslím, že se spíš přiotrávim než že se mi ten zbytek v děloze podaří vypudit.To se určitě stane na nějakém super místě až budu muset vyběhnout z baraku, tak bude vodopád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.19 07:03

Ale všem děkuju, že jste mi napsaly :hug: budu zkoušet postupně všechno, třeba něco zabere.Ale možná nejvíc to, že se dám do klidu a nebudu to chtít teď hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.20 21:40

Ahoj potřebuji poradit otěhotněla sem přes antikoncepci a potřebuji jít na potrat ale nejprve bych potřebovala aby ta věc odešla sama přírodní cestou abych nemusela platit za interrupci díky za rady

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty