Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vím, že je teprve říjen, ale já už pomalu řeším Vánoční výzdobu. A letos bych rada vyzdobila i kuchyn a ložnici. Do ted jsem davala jen obrázky a svetylka do oken, ale přijde mi to takový smutný. Jak zdobite kuchyn a ložnici vy? ![]()
Tak ložnici vůbec. To mi příjde zbytečné. A do kuchyně na stůl dám do vázy větvičky živé a ozdobíme je. Do oken světýlka. A na parapet okení máme takového keramického sněhuláka, a nějaké vánoční postavičky.
Ložnici vůbec, tam kromě spánku netrávíme čas a máme to rádi čisté. V kuchyni si občas postavím na mikrovlnku zbytek chvojí, které jsem neupotřebila do výzdoby. Ale kuchyň se mi taky nezdá jako místo, kde je nutné něco mít. Tam to dostatečně “vyzdobí” vůně cukroví.
My mame kuchyn a obyvak jednu mistnost, takze je vyzdobeno automaticky. Na kuchynskem stole mame svicen a nejak nazdobeno, konferencak to same, stromek. Ve franc. oknech jsou svetla.
Tak akorat to chystame, ale zas ne preplacane. Muj muz a deti resi svetla a dekoraci tuji venku pred domem. Mame vsichni zimni povleceni, takze to v loznici a u deti v pokojich udela tu atmosferu. Vic do loznice nedavame. Deti si u sebe vyzdobi dle sebe.
Do ložnice menší stromeček a nesmí chybět vánoční povlečení, svíčky, světýlka.. A kuchyn máme dohromady s obyvakem, ale dávám i tak na linku alespoň vazů s vetvickama a nazdobit ![]()
A kde jste kupovali vánoční povlečení, co jsem koukala tak nic moc hezkého
Vanocni povleceni davam od listopadu. Nastesti mame uz susicku, takze ho muzu furt tocit. Ze rano sundam a odpoledne dam ciste zpet.
Letos mame kocici mimino. Nase starsi selma neni splhoun. Nepotrebuje nikde vylezt a smejdit. Je lenivy. Ale tohle divoke mimino si najde vsude hracku. Takze ocekavam, ze bude veselo, ze nam prvne nekdo polozi stromek, roztaha dekorace. Starsi si nedovoli na stul. Mlade si mysli, ze si muze dovolit vse a zatim se uci, ze nesmi. Takze jsem zvedava. Kdyz mam naladu, tak po myti oken v listopadu zacinam zdobit okna od cesty. Kreslim nebo lepim. Tak uvidime, jak se mi bude chtit. Co zas uvidim na Pinterestu. Tam kazdy rok beru inspiraci, jak zdobit.
Ani jsem nikde nezahledla, jaka je letos barva Vanoc.
@Sundlinka píše:
A kde jste kupovali vánoční povlečení, co jsem koukala tak nic moc hezkého
Bonprix detem a nam Tesco.
@Kelsey píše:
Bonprix detem a nam Tesco.
V tescu primo vanocni? Uprimne jsem niikdy nekoukala, ale az tam pojedu tak urcite omrknu.dik
@migmina píše:
V tescu primo vanocni? Uprimne jsem niikdy nekoukala, ale az tam pojedu tak urcite omrknu.dik
Ano, ale uz je to 2r., detem jsem loni k Mikulasi poridila tohle https://www.bonprix.cz/…vena-956943/?…
Chci ho i do loznice
.
Lidl ma hezke. Ale byva rychle vyprodane. Vzdy ho propasnu.
My máme vánoční myslím ze 4 home
To fakt schovávám těsně před Ježíškem jinak už by ho malá chtěla ted ![]()
Do loznice dam maximalne nad postel jmeli a zapalim na noc nejakou vanocni svicku. V obyvaku mam kvetinas s malym stromkem odzobeny slamenou ozdobama, jednu vazu s vetvickami, drevenou zavesnou hvezu a spoutu svicek, svicnu. A pak samozrejme veliky stromecek. Obrazky do okna jsou za
mne hrozny kyc
Holky, povlečení máme ze 4home jak už tu bylo zmineno a nebo je pro mě vánoční i obyč. jednobarevné a k tomu polštářky s vánočními motivy které jsem objednávala z wishe nebo jiné Číny ![]()
Vánoční povlečení? Kdekoliv na netu, kde prodávají povlečení od více firem, stačí vyhledávač. Opravdu je jich mnoho.