Vánoční dekorace do kuchyně, tipy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
92
7.10.20 06:02

@Peggy54 tak u obrázků se vyřádí 3leta dcera, která to zbožňuje a hrdě všem z rodiny pak ukazuje jak okna vyzdobila. Takže kýč, ne kýč za její radost mi to stojí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11957
7.10.20 06:02

Jinak v kuchyni máme vánoční ubrus, navíc mísu s ovoce+dalšími druhy, co kupujeme jen na vánoce a svíčky.
Za mlada (u rodičů) jsme ještě dělali ikebanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
7.10.20 06:19

Já mám troje vánoční povlečení a dávám ho od začátku prosince a točím až do tří králů :-D. Kupovala jsem v Lidlu flanelové a je super. Žádní santa clausové ani sobi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.10.20 06:52

V kuchyni mám vánoční svíčky, na baru svítící řetěz a hvězdičkami, vánoční hvězdu nebo kaktus. Když jsem měla kuchyň s oknem, tak na zacloně jsem měla zavěšených pár ozdobiček.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.20 07:35
@Sundlinka píše:
Vím, že je teprve říjen, ale já už pomalu řeším Vánoční výzdobu. A letos bych rada vyzdobila i kuchyn a ložnici. Do ted jsem davala jen obrázky a svetylka do oken, ale přijde mi to takový smutný. Jak zdobite kuchyn a ložnici vy? ;)

Nezdobím, nebaví mě to..vrchol invence je stromek a větve co mi dá máma, cukrová naštěstí také dostávám, jinak bych ho musela kupovat…Ale u mě to je daný vztahem k vánocům, zažila jsem při nich spoustu hodně negativních věcí i na štědrý den, taže vím, že žádná „magie“ to nezachrání, když je hnusně.. nemám žádné malé dítě, tak že akorát o přejídání a koukáním na milionkrát omleté pohádky..vždy se těším už do práce.

• Citovat
  • Upravit
20
7.10.20 20:24

@Sundlinka Jak už bylo zmiňováno, tak za mě celková výzdoba a atmosféra jsou vánoční deky, polštářky. Svíčky moje nejoblíbenější na Vánoce jsou jablko skořice nebo vanilka :srdce:. Hodně udělá i to povlečení. Jinak v kuchyni mám v plánu ozdobit jidelni stul a balkon svetylky:thu :) mbsup_tone1:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
8.10.20 13:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
15.10.20 09:07
@Sundlinka píše:
Vím, že je teprve říjen, ale já už pomalu řeším Vánoční výzdobu. A letos bych rada vyzdobila i kuchyn a ložnici. Do ted jsem davala jen obrázky a svetylka do oken, ale přijde mi to takový smutný. Jak zdobite kuchyn a ložnici vy? ;)

Ložnici nechávám bez zdobení max světýlka. Kuchyň mám v kombinaci jehličí a sušené ovoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
24.10.20 15:35

Já mám ráda vánoční hvězdu.. skleněnou dózu plnou pusinek a perníčků ke kafi a děti zdobi na linku mísu ozdobiček… Ve váze dřín nebo třešeň, jinak vánoční povlečení bez sobů a santy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný