Jak vyzrát na autosedačku?

980
15.4.05 08:58

Jak vyzrát na autosedačku?

Ahoj holky,potřebovala bych vasše rady. Našemu Danečkovi jsou právě 3 měsíce. Vautě ho chceme vozit v autosedačce - je to jistě bezpečnější než taška z kočárku.Jenže v tom je problém - jakmile ho „posadíme“ do vajíčka,tak začne plakat a není k utišení. Prostě děsně nešťastnej,nespokojenej.Přitom popruhy jsou utažené tak akorát,nic ho netlačí… Přitom dřív mu to vůbec nevadilo,byl spokojen. Teď rozhodně ne. Prosím jestli jste nkěterá z Vás měla podobný problém,jak jste na něj vyzrály? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
70
15.4.05 09:39

Ahoj, zkuste maleho davat do vajicka treba i na chvilku doma, aby si zvyknul, treba to pomuze :) a nebo kdyz place, drzet ho v aute za rucicku a zkouset ho utisit nejakymi hrackami?

tak drzim palce,

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
15.4.05 10:20

ahoj Desty,
nepotěším tě, naše malá taky autosedačku dost nesnáší. Jiné děti jsou v ní blažené, ale Kačenka začne skoro vždycky plakat, když jí do autosedačky dáme. Když ale auto jede, tak je to v pohodě a většinou usne, jen nesmíme na delší dobu zastavit. Upřímně řečeno mi v té autosedačce připadá pěkně zhroucená, takže to asi není moc pohodlné, ale nějak líp „po:,–(it“ mi nejde.
Proto se mi ani nechce jí na autosedačku nějak cíleně zvykat, protože mi to na záda připadá jako nic moc.

Anebo jsme blbé matky, které tam neumějí dítě správně po:,–(it :D

Jana+Kačenka 4m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.4.05 12:43

Ahoj, to zname moc dobre…Charlie (4m) spusti pri kazde cervene…stejne tak to mame i s kocarkem. Proste, kdyz to stoji, tak se ji to nelibi a muzu zkouset cokoliv. Souhlasim s navrhem, zkouset davat do sedacky i doma…Pak je velka sance, ze bude prcek spokojeny aspon za jizdy.
Terik a Charlie.

• Citovat
  • Upravit
7712
3.8.11 17:56

Ahoj, tak mame naprosto stejny problem, dneska jsem koupila i novou autosedacku, ve ktere se v obchode maly smal a stejne ted pri ceste domu jecel jak pavian :( nekdy rve jen zezacatku a pak usne, ale nesmi se zastavit na cervenou.. Nemate nejake tipy, jak prckovi jizdu zprijemnit? Mame tri a pul mesice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí