Jak zabalit kočárek do letadla?

204
27.8.08 15:20

jak zabalit kočárek do letadla??

ahoj holky,
chtěla bych se zeptat na jakým způsobem jste zabalili kočárek po odbavení na letišti, měli jste tašku nebo nějaký pytel, nebo nějakou jinou fintu na to jak jej aspoň trošku uchránit, letíme s kočárkem poprvé a já už fakt nevím, jo a ještě majitelky buggstru kam jste po složení dali kolečko přední, bojim se že kdybych jej jenom složila tak se kolco ulomí.
Děkuji předem za odpovědi
 Denisa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
27.8.08 15:40

Neni to tak ze s kocarkem jdes az k letadlu a oni to ho potom odeberou a pri priletu jdes jako prvni a kocar ti hned daji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
27.8.08 15:49

no a kam ten kočarek dávají???já myslela že mezi zavazadla avšichni mě upozorňovali na poškození či ušpinění..:--((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2371
27.8.08 15:58

Nejsou buggster golfáče? Golfáče jdou dovnitř a jsou v prostoru, kde letušky připravujou jídlo nebo jsou u dveří. Kočár ale musí mít takový to klasický golfáčový skládání. Do nákladního prostoru jdou ostatní kočáry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
27.8.08 16:08

ano, buggster jsou golfky, aha takže nejdou k zavazadlům??? jééé tak to jsem ráda..děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.8.08 19:34
luca001 píše:
Nejsou buggster golfáče? Golfáče jdou dovnitř a jsou v prostoru, kde letušky připravujou jídlo nebo jsou u dveří. Kočár ale musí mít takový to klasický golfáčový skládání. Do nákladního prostoru jdou ostatní kočáry.

No tohle asi ne.......protoze kdyby tam meli kocarek tak se ani nehnou,

Kocarkem jdes az k letadlu, tam ti ho odeberou a daji do prostoru kde jsou zavazadla…po priletu by ho meli hned vyndat, ale malokdo to dela. vetsinou kocar dostanes az po nejake dobe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
27.8.08 19:54

My měli golfáče (Chicco), mohli jsme s nimi až k letadlu, tam jsme ho předali letušce a pak s námi cestovaly v zavazadlovém prostoru. Na letišti v Řecku nám kočár nechtěli dát hned u letadla, tak jsem si ho vyštěkala a dali 8)
Golfky jsme složili a před předáním letušce jen strčili do velkého pevného igelitového pytle na odpadky a přežily to bez úhony :wink:
Přeji šťastnou cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
27.8.08 21:06

Moje golfky jsem si vzdy vzala az ke gatu, potom jsem je nechala slozene pred vchodem do letadla a tam mi je zrizenec odebral a sly do zavazadloveho prostoru. Do letadla nikdy nesly. Letelaq jsem tak vickrat a po prvni silene kalvarii, kdy se mi takrka v Praze na letisti po prijezdu ztratily, ze vzdy vehementne aktivne domlouvam s personalem v letadle, ze ty golfky po priletu potrebuji uz pred letadlem a ne az na pase. Kdyz je clovek durazny, ale mily, tak mi vzdy vyhoveli vstrict a domluvili mi to. Takze ma zkusenost je, ze to tak udelat jde, ale zalezi na ochote personalu. Nikdy se mi nijak neponicily, byly jen mirne zaprasene.

Marketa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarik78
27.8.08 22:43

Tak ja jsem kocar taky vzala az k letadlo, v domeni, ze pokud ho odevtzdam az tam, nic se s nim nestane. Jenze jsme ho odevzdali u dveri do letadla a oni ho hodili do zavazadloveho prostru s kuframa, vylozili ho pak na pas s ostatnima kuframa. Kocar byl samozrejme poskozenej :-( Takze priste bych kocar odevzdala primo s kufrem a nechala ho predem zabalit na letisti do folie. Nevim ale, jestli se za to plati??
A nejlepsi je bzit si polohovaci golfky, ty si muzes vzit na palubu.

• Citovat
  • Upravit
204
28.8.08 11:02

Holky děkuji,no asi si vemu taky ten pytel, za to nic nedám,no a když to bude jinak,jako že mi ho vemou na palubu,tak to bude jenom milé…
 D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
31.8.08 11:03

Ahoj, právě jsme se vrátili z dovolené. Kočárek- golfky- normálně u letadla vezmou a hodí ho do zavazadlového prostoru. V cílové destinaci vyjede s taškama špinavý jak prase! Takže pytel nebo něco je opravdu nutný. Kecy přepravních společností,že je k dispozici hned po vystoupení z letadla neplatí. V Egyptě- Hurghada (let. spol. Travelservice) jsme malého -11kg vláčeli v ruce na střídačku víc než hodinu.Tak dlouho trvalo naše odbavení :evil: V Praze to samé. Jen to netrvalo tak dlouho a kočárek byl u přepážky u pásů dříve,než zavazadla na páse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
1.9.08 07:32

Ahoj potvůrko, děkuji za odpověď a povzbuzující radu, no my letíme zítra, taky s travel service takže pytlík beru, no děs, je to fakt o nervy…takže až se vrátím ráda poreferuji i dalším maminkám, i když je skoro po sezone, hodí se to..holky všem děkuji
 D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meroe
24.6.15 12:31

Ahoj maminky, chtěla bych oživit diskusi na téma kočárek do letadla - letíme s 15 měsíčním mrnětem za příbuznými a chceme s sebou vzít trojkolku Valco (nedovedu si představit, jak na těch hrbolatých cestách, které v městečku mají, mám mimino v golfkách; nevím, jestli bych dřív z mrněte vytřásla duši, nebo se golfáč rozpadl). Přepravní společnost mě upozorňovala, že s kočárkem můžu až k letadlu, tam mi kočár odeberou a dají do nákladního prostoru. Po příletu prý zase kočárek přednostně vyndají a dají mi ho (moc tomu nefandím, Španělé jsou dost laxní - dle mé zkušenosti). Nicméně přepravce zdůraznil, že za poškození / ušpinění kočárku nenese zodpovědnost a doporučil mi kočárek před naložením do letadla zabalit. Absolutně mě nenapadá, jak to zabalit, máte někdo tip, prosím?

• Citovat
  • Upravit
6594
24.6.15 12:37

Nám řekl přepravce to samé…takže s dovolením počkám na odpovědi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
24.6.15 12:39

Ja sem na letisti videla jak ho klasicky slozi a huste ho obali tou folii co se dava na kufry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí