Jak začít sex?

Anonymní
13.2.24 10:51

Jak zacit sex?

Prosim anonym, jinak radsi smazat.

At to zni sebevic trapne a nemožne, tak potrebuju radu. Nerekla bych, ze jsem nejak extra stydliva. Ale partner mi vyčetl, ze nikdy za nim neprijdu a nezacnu sex ja. Ja pred tim mela 10 let jednoho chlapa a vzdy to bylo z jeho strany, proste prisel, sundal trenky a delej 8) Mame spolu dceru a proste nebyl cas na nejske předehry atd. Vztah to byl prisernej a na sex jsem s nim nemela ani pomyšlení. S nynějším pritelem je to jine, kolikrat chci i ja. Ale proste nevim jak zacit, líbání on moc nemusi a proste prijit a neco zacit mi prijde lehce trapne. nemam zas tolik zkusenosti, jak říma. chalpa jsem mela pred nim jednoho od skoly, ale za to 10 let :lol: Mate nejake typy? Jak tu akci zacit? Mam i milion hezkého prádla, ale proste nevim :( Nemyslim si, ze jsem uplny dřevo, ale proste neumim to zacit… premyslela jsem i nad poradnou, ale co bych jim tam rikala

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1243
13.2.24 10:57

Já myslím, že úplně stačí, když za ním přijdeš v hezkém prádle, nebo nahá, a pak už to půjde samo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.24 11:02

Já si chlapovi sednu na klín a začnu ho líbat. Nebo když meje nádobí, tak ho objemu a začnu ochmatávat. Nebo se svléknu a houknu na něj „hádej, kdo má nahou přítelkyni?“

• Citovat
  • Upravit
1243
13.2.24 11:05
@Anonymní píše:
Já si chlapovi sednu na klín a začnu ho líbat. Nebo když meje nádobí, tak ho objemu a začnu ochmatávat. Nebo se svléknu a houknu na něj „hádej, kdo má nahou přítelkyni?“

Hádej kdo má nahou přítelkyni pobavilo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5316
13.2.24 11:06

Mluv s ním. Normálně mu to řekni, že se stydíš a že nevíš jak na to. Ať ti poradí, co by se mu líbilo a jak by si to třeba představoval.
Jinak jak tu píšou…nahota nebo sexy prádlo je téměř jistota :) nebo mu třeba nabídni masáž a nezůstaň jen u masírování zad….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
13.2.24 11:24

Zkus se k němu připojit během jeho mytí, že mu umyješ záda. Ideální je na to sprcha, tam si holt musíš vlézt nahá k němu, aby se všude nenacákalo ;-) Začneš záda, pak se myje hrudník a břicho a pak ještě níž ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.24 11:27

Děkuju za rady holky, večer vyzkouším :D

@Popokatepetla No ja se ho ptala, ale on mi nerekne presne co, jen ze proste to nezacinam a tak si mysli, ze sex nechci a v cem je problem. Pritom nikde, ja se teda stydim i lehce za ro jak vypadam, ale vecer je to ok, vetsinou mame zapnutou jen lampu a televizi :lol: No proste je to pro me dost složitá situace, samozrejme po vinu to jde snadno, ale uz moc nepiju

• Citovat
  • Upravit
320
13.2.24 11:32

V poradně by na to možná šli cestou vyzjistit, proč se cítíš trapně, může to mít souvislost s předešlým vztahem, ztráta sexuálního sebevědomí, kdy jsi byla jaksi zřejmě pouze chlapův nástroj, necítila jsi se žensky. Ale to můžeš překonat i sama, nebo s novým partnerem, mluvením, pomůckama, čímkoliv, co vám bude oběma příjemné. Zkušenosti získáš, jen si to musíš dovolit, i kdyby to třeba šlo ztuha, ale on chlap když chce tak si Tě pak povede. Důležité je nebrat to jako selhání, že Ti ukáže, co jak se mu líbí, že na to nepřijdeš sama, mezitím dělej něco jiného, od masáže, přes sebemazlení, jen si z hlavy dostaň to, že jsi jako prkno. Sex by měl být hlavně přirozený, ale neznamená to, že nevyžaduje tréning v tom, co komu vyhovuje. Já třeba osobně měla v minulosti problém se sexem za světla. Přišla jsem na to, že se stydím za to jak vypadám a nechci aby se na mě někdo koukal. No tak jsem se naučila používat u partnera pásek přes oči a časem to odeznělo, tento stud. Zjisti proč Ti je trapně a odbourej to. No a pokud nemá rád líbání, tak zkus napřímo - ruka do kalhot, v posteli při usínání nebo se k němu přitiskni nahá, nebo mu masíruj krk třeba, uvidíš, co se mu bude nejvíc zamlouvat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
13.2.24 11:34

A vy spolu jinak nemate fyzický kontakt? My jsme s partnerem celkově hodně šahací (ale teda i líbací) takže sex začíná různě - od přitulení na gauči přes škrábání na zádech nebo masáž, hlazení na bříšku a hrudi az po laškovné kousnutí do krku nebo bradavky nebo sáhnutí rovnou mezi nohy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
13.2.24 11:41

Myslím, že na tom fakt nic není. Stačí přijít k chlapovi v prádlo, rozevřeném županu nebo úplně nahá. Nebo ho obejmout zezadu, začít líbat a pak třeba říct „tak co, jdeme na to?“ a šibalsky se usmát nebo zamrkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
13.2.24 11:41
@Anonymní píše:
Děkuju za rady holky, večer vyzkouším :D@Popokatepetla No ja se ho ptala, ale on mi nerekne presne co, jen ze proste to nezacinam a tak si mysli, ze sex nechci a v cem je problem. Pritom nikde, ja se teda stydim i lehce za ro jak vypadam, ale vecer je to ok, vetsinou mame zapnutou jen lampu a televizi :lol: No proste je to pro me dost složitá situace, samozrejme po vinu to jde snadno, ale uz moc nepiju

Nejsnažší! Mu u té TV polož ruku na stehno a můžeš pomalu jet výš až ho budeš hladit na něčem jiném ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25091
13.2.24 12:36

Zavři oči, brouku… a šup. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12625
13.2.24 15:30

Nezapr. cáme dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
14.2.24 11:17

Jako v tom vtipu:

Jak to děláte když chce manžel sex?
On zapíská, já přijdu a máme ho.
A co když ho chceš ty?
Tak jdu za ním a zeptám se ho jestli nepiskal. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.25 19:23

Ahoj holky, obnovuji diskuzi.
Mám problém a nevím jak a co s ním.
Jsem s partnerem rok, doteď jsme se vidali pouze soboty a sex sme měli jen 2× za ten rok a 2× mě dělal pusou. Poslední sex co býk jsem začala já a tím že prostě sme se líbali a já sjizdela níže až sem mu hrabla do trenek. On prostě sám od sebe nezačne a mě je to hrozně blbe si o to říkat. Prostě se stydím… chápu že třeba u rodičů nechtěl, u obou byli hned vedle. ale tento týden jsme se nastěhovali do společného bytu a nic. Když se libame tak vzruseny je, stojí mu ale u toho líbání vždycky skončíme. Dost mě to mrzí, je milý, hodný, pozorný všechno akorát problém sex.
Jak ho mám trošku navnadit?
Já sem jeho první a on můj taky ( je nám 21 a 22 let )
 Díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová