Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A nemůžeš to dělat někde jinde, než v jeho práci? Taky bych z toho nebyla vůbec nadšená.
Tak tu praci bez delat nekam jinam. Taky nechci byt s partnerem na jednom pracovisti.
A nemůžeš dělat to co dělá on, je u jiné firmy? A pokud ne, nenechala bych si nijak kecat do pracovního života od někoho, kdo mě neživí
. Bydlíte spolu? Kolik % vašich výdajů platí on? Řekla bych mu, "fajn nepůjdu tam, ale budeš platit navíc to a to, přeci na tobě nebudu tratná " ![]()
@Annonymní_007 píše:
A nemůžeš dělat to co dělá on, je u jiné firmy? A pokud ne, nenechala bych si nijak kecat do pracovního života od někoho, kdo mě neživí. Bydlíte spolu? Kolik % vašich výdajů platí on? Řekla bych mu, "fajn nepůjdu tam, ale budeš platit navíc to a to, přeci na tobě nebudu tratná "
Bydlime, mame vse 50 na 50 a nemuzu protoze to neni uplne firma a nebudu psat verejne co to je, ale je to statni zamestnani. Ne kancl.
Mně by taky vadilo mít v práci manžela
Teda na stejném pracovišti, ve stejném baráku ale na jiném oddělení a v jiném kolektivu by mi nevadil.
Se mu nedivím. Taky bych nechtěla být s chlapem ještě v práci.
zkus to stejné, jen někde jinde.
@Anonymní píše:
Bydlime, mame vse 50 na 50 a nemuzu protoze to neni uplne firma a nebudu psat verejne co to je, ale je to statni zamestnani. Ne kancl.
Vim, že je to mimo téma, ale domaci prace mate taky 50:50? A hlavně! Hlavně změňte to nastavení 50:50 než otěhotníš, diskuzí na téma "nezaplatím 50% nákladů z 10 tis rodičáku je tady nekonečné množství ![]()
A zpět k tématu, to byste se v té práci měli denně vidět a spolupracovat? To chápu, že by mohl být pro vztah problém
mě z tvého popisu napadla policie/armáda, tam bych na jeho přání nedala, tam byste se potkávali asi dost málo.
@Anonymní píše:
Zdravim, resim momentalne situaci, ze uvazuji o zmene prace. Moje me uplne nenaplnuje. Rekla jsem o tom pritelovi, hlavne kvuli tomu, ze by me spis bavila to co dela on. Neni v tom nic vic, nez jen to, ze me ten obor vic zajima a prijde mi, ze se na to i vic hodim.
Pritel mi kdysi kdyz jsme se sdznamovali rekl, ze by nechtel abychom byli nekdy kolegove. Taky mi rekl ze by nikdy nechodil s kolegyni, shodli jsme sd na tom. Takze jeho reakce byla takova, ze by se semnou rozesel a nechtel abych tam sla.
Ted si pripadam v pasti, protoze bych tam rada podala zivotopis, ale zaroven se pochopitelne rozejit nechci. Potrebuju se s nekym o tom pobavit, proto pisu sem. Nejaky tipy prosim?![]()
Mně třeba dost vadilo i to, když jsme měli stejný obor - sice jsme si rozuměli, ale stejně to pak to výšce krachlo na tom, že jeden je vždycky lepší a pro toho druhého muže být těžké to unést. Natož pracovat na jednom pracovišti, takže přítele chápu. Ale asi bych to nestavěla tak, že se kvůli tomu chci rozejít - víceméně bych ale očekávala, že to k tomu dospěje… Na druhou stranu, znám bambilion lidí, co se naopak na pracovišti seznámili a klape jim to.
Za sebe bych tam ten životopis klidně podala, třeba tě dál nevezmou a můžeš to zkusit jinde, aniž bys měla pocit, žes nevyužila příležitosti. A když to klapne, tak třeba přítel změní názor (přesto všechno, co jsem napsala výše, věřím, že někomu to takto fungovat může, byť - jak teda říkám - u mě by to nešlo)…
@Annonymní_007 píše:
Vim, že je to mimo téma, ale domaci prace mate taky 50:50? A hlavně! Hlavně změňte to nastavení 50:50 než otěhotníš, diskuzí na téma "nezaplatím 50% nákladů z 10 tis rodičáku je tady nekonečné množství
A zpět k tématu, to byste se v té práci měli denně vidět a spolupracovat? To chápu, že by mohl být pro vztah problémmě z tvého popisu napadla policie/armáda, tam bych na jeho přání nedala, tam byste se potkávali asi dost málo.
Tak domaci prace si stridame, jak mame kdo cas a chut. Naprosto si pomahame a mame fakt skvely vztah, proto bych nerada o nej prisla. A sice to neni ani policie a ani armada ale tim smerem to jde. Potkavali bychom se ale malo, tudiz nevim co delat. ![]()
@Anonymní píše:
Tak domaci prace si stridame, jak mame kdo cas a chut. Naprosto si pomahame a mame fakt skvely vztah, proto bych nerada o nej prisla. A sice to neni ani policie a ani armada ale tim smerem to jde. Potkavali bychom se ale malo, tudiz nevim co delat.
A zdůvodnil ti to nějak? Co konkrétně mu vadí? Proč ty jsi příteli tvrdila, že by ti vadilo chodit s kolegou? Co se změnilo u tebe? (Nemusíš mi tady odpovídat, pokud nechceš, spíš se nad tím zamysli…)
Mne tedy prijde jeho reakce dost přehnaná. Ještě jste to ani nezkusili a on uz ti říká, ze rozchod? Dost by mne zklamal popravdě. Místo aby tě podpořil v tom, co chceš dělat, tě opouští.
@Tichošlápek píše:
Mne tedy prijde jeho reakce dost přehnaná. Ještě jste to ani nezkusili a on uz ti říká, ze rozchod? Dost by mne zklamal popravdě. Místo aby tě podpořil v tom, co chceš dělat, tě opouští.
Me to taky dost zklamalo. Chci to s nim jeste probrat ale bojim se stejne reakce
@Tichošlápek píše:
@Tichošlápek píše:
@Annonymní_007 píše:
A zdůvodnil ti to nějak? Co konkrétně mu vadí? Proč ty jsi příteli tvrdila, že by ti vadilo chodit s kolegou? Co se změnilo u tebe? (Nemusíš mi tady odpovídat, pokud nechceš, spíš se nad tím zamysli…)
Pry,,proste nechce” takze prakticky nic. U me se zmenilo to ze me ta jeho prace zacala lakat, ale taky bych tolik nechtela byt v praci s kolegou ale podle me bychom se tolik ani bepotkavali. ![]()
Zdravim, resim momentalne situaci, ze uvazuji o zmene prace. Moje me uplne nenaplnuje. Rekla jsem o tom pritelovi, hlavne kvuli tomu, ze by me spis bavila to co dela on. Neni v tom nic vic, nez jen to, ze me ten obor vic zajima a prijde mi, ze se na to i vic hodim.

Pritel mi kdysi kdyz jsme se sdznamovali rekl, ze by nechtel abychom byli nekdy kolegove. Taky mi rekl ze by nikdy nechodil s kolegyni, shodli jsme sd na tom. Takze jeho reakce byla takova, ze by se semnou rozesel a nechtel abych tam sla.
Ted si pripadam v pasti, protoze bych tam rada podala zivotopis, ale zaroven se pochopitelne rozejit nechci. Potrebuju se s nekym o tom pobavit, proto pisu sem. Nejaky tipy prosim?