Jak začít znova? =(

530
30.3.12 09:40

Jak začít znova? =(

Ahoj holky…
Potřebovala bych asi trochu podpořit od maminek, které něco takového taky zažili :( Po 2 letech snažení o miminko jsem konečně otěhotněla a v 5. měsíci jsem příteli přišla na nevěru. Kdyby to byla jednorázovka, tak to asi neřeším, ale přítel jí zřejmě miluje a ona si ho nárokuje čím dál víc :( On neví, že já o ní vím a já se doma užírám, protože vím, že vždycky když přijede dýl z práce, tak byl s ní :roll: Doma se ke mě chová hezky a o mě i moje těhotenství se celkem zajímá… Když občas prohodim narážku na tu jeho bokovku, tak samozřejmě zapírá. Příjde mi, že se neumí rozhodnout jestli být semnou nebo s ní :nevim: Jsem teď v 6 měsíci a mám plačtivé období a ničí mě to o to víc. Vím to asi měsíc a pořád si rovnám v hlavě co by bylo nejlepší. A jediné správné mi příjde, zbalit se a odejít od něj. Miluju ho a je to k nevydržení :( Odešla ste některá od chlapa a začla sama v takle pokročilém těhu? Jak ste to zvládaly? A jak to zvládáte s miminkem sama? Po finanční i psychické stránce…
Omlouvám se za takový sloh a děkuji za každý názor a radu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6094
30.3.12 09:49

být tebou,řeknu mu na férovku že o tom víš a že lži nestrpíš.že odcházíš,protože v tomhle mimi vyrůstat nemůže-nebo spíš nechceš.uvidíš jak zareaguje.Pokud tě má rád bude ti v tom bránit ne?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
30.3.12 09:51

Ahoj, pokud řešíš odchod od partnera, tak s ním o tom všem asi nejprve promluv. Třeba se probere. Pokud ne, máš rozhodnuto.
S vlastním dítětem v ruce zvládneš všechno.
Já toto sice nezažila, ale znám takovou kamarádku.
Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janina9
30.3.12 09:55

souhlasím s dituleskou, jediná správná věc - dát mu nůž na krk. A uvidis co bude nasledovat. Podle jeho reakce bych se zachovala i ja. Pokud mu to bude jedno, odejdi - i kdyz to nebudes mit v dnesni dobe sama s mimcem lehke. Pokud mu to bude lito a naslibuje hory doly - dala bych mu asi sanci. Protoze dite potrebuje tatu a maminka oporu.

• Citovat
  • Upravit
6094
30.3.12 10:02

jj…dej mu nůž na krk,měj svou hrdost!!! ale mluv s ním a nedělej ukvapený názory.
Můžu se ještě zeptat-víš to na stopro že tě podvádí??Víš některý chlapy jsou z týhle změny docela mimo,tak bych se nedivila kdyby po práci třebas jen někde chodil a tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
30.3.12 10:03

Ahoj to je těžká situace :( . Souhlasím s dituleskou. Držím ti palce :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
30.3.12 10:15

Nůž na krk, když se zachová jako blb, tak se zbalit a jít. Máš kam jít? Rodiče, kamarádka, sourozenci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
30.3.12 10:21

Já ho znám dost dlouho a vím, že on se dobrovoně nepřizná. I kdybych ho s ní chytla v posteli, tak mi řekne, že to tak není :nevim: On je prostě srab… V tomhle jo :( A bohužel to vím 100%, že má jinou. Ale radši bych to nevěděa, protože to hrozně bolí :zed:
Taky mám kamarádku, kterou opustil přítel 2 týdny po tom, co se jim narodila malá. Ona to zvládá celkem dobře, ale ze začátku byla hodně na dně… Vím, že nejsem jediná v takové situaci, ale mám o sobě pochybnosti, že to sama zvládnu a ten strach je silnější než vůle odejít od něj, ikdyž mě to takle ničí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8068
30.3.12 10:22

Sisi,to je mi strašně líto.Žádná těhotná ženská by neměla tohle prožívat.Určitě mu řekni,že všechno víš.Pokud je to chlap,tak se probere,vykašle se na ní a začnete znova.Nebyli byste první ani poslední,bohužel.Nechápu ženskou,která se dokáže tahat s chlapem,který má doma těhotnou ženu,jediné,co by ji omlouvalo je,že by to nevěděla.My ženské bysme měli držet při sobě.Tobě strašně moc držím palce,drž se,opatruj sebe i mimi a dej vědět.Zvládneš všechno,uvidíš. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
30.3.12 10:27

Až bude doma,dej mu ruku na břísko a zeptej se ho jesli mu ta druhá stojí za to že přijde o toho drobečka co nosíš pod srdíčkem,a at neni srab a nezatlouká to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jajuša
30.3.12 10:29

Jestli Ti za to ten chlap stojí, tak rafinovaně žensky zabojovat :D .
Taky jsem to před 8 lety nevzdala a jsem ráda. Tyhle bokovky mají životnost 6 možná 12 měsíců. Pak chlap většinou procitá.
Nůž na krk je trochu riziko - ten mu totiž většinou milenka dává taky
:)

• Citovat
  • Upravit
530
30.3.12 10:30

No ona o mě ví… Ale já o ní až do nedávna nevěděla :pocitac: Akorát nevím, jestli ví, že jsem těhotná :nevim: Je mi z toho zle. Před otěhotněním jsem měla 65 kg a teď v 6. měsíci mám 60kg :roll: Jím zdravě, ale nesním toho moc, protože mám pořád staženej žaludek a o spánku ani nemluvim… Buďto mu pořád v noci chodí sms a nebo prostě nemůžu spát, protože toho mám plnou hlavu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
30.3.12 10:34

Hlavně zkus přemýšlet dopředu: už teď je na vážkách mezi tebou a jí… A co až se malé narodí? Zvládne být s vámi, když skončí klid a nastane shon kolem mimča, vstávání k němu v noci… prostě najednou vše naruby? Navíc málokterá z nás má po porodu hned chuť na sex… Vydrží to on Nebude chtít pak raději k ní?
Jak radí holky: zeptat se natvrdo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
30.3.12 10:40

Příští středu máme jet na 3D utz a hned potom na matriku kvůli otcovství a příjmení mimi. Tak to zkusim ještě nějak vydržet do tý středy a pak odejdu. Já si říkám, že mi za to nestojí za ty nervy a že si najdu lepšího, ale teď sem jak slzavý údolí a nemůžu to dostat z hlavy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
30.3.12 10:42

Já radím neházet flintu do žita a zkusit zabojovat.Rozchod se dá provést vždycky,ale je to ta poslední možnost,protože ted už rozhoduješ nejen za sebe,ale i za miminko.Prošla jsem si taky nevěrou a jde to zvládnout…především to chce mluvit narovinu,říct mu,že to víš a aby si udělal jasno,co dál v životě chce…jestli milenku,nebo plnohodnotný vztah s vlastním dítětem.Pokud bude chtít budovat s Tebou,bude se muset rozejít s milenkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí