Jak získat přátelé

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
122
26.3.22 23:10

jak získat přátelé

Zdravím, nevím jestli se to sem hodí, ale ráda bych se zeptala, zda to má někdo s přáteli stejně jako já..tzn. že nemá žádné..pokud vám to nevadí, rozepsals bych se o tom vice..😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sarah1618
27.3.22 04:55

Tak se rozepiš :hug:

• Citovat
  • Upravit
53518
27.3.22 07:22

Některá přátelství vznikají už v době, kdy člověk chodil na střední. Některá vzniknou v práci nebo třeba i díky stejné situaci. Dál se kamarádí maminky, co se potkaly v porodnici. Máš nějaké záliby? Nebo sedíš jen doma? Tam moc lidí nepotkáš. Leda virtuálně. A to nemusí v realitě klapat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
27.3.22 07:42

Při přečtení nadpisu mě hned napadla kniha Jak získat přátele a působit na lidi od Dale Carnegid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
27.3.22 21:58

Tak rozhodne skrz nejakeho spolecneho konicka. Mne by spis zajimalo, proc je ztracim. V dospelosti je to o dost narocnejsi si utvorit pratele, vetsina uz je nekde zakotvena ve sve socialni bubline. Mas pritele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
30.3.22 22:10
@TerezkaSt píše:
Tak rozhodne skrz nejakeho spolecneho konicka. Mne by spis zajimalo, proc je ztracim. V dospelosti je to o dost narocnejsi si utvorit pratele, vetsina uz je nekde zakotvena ve sve socialni bubline. Mas pritele?

Přesně tak, spíše jsem je všechny ztratila a nějak se mi nedaří navázat nová přátelství..na škole jsem vždy nějaké přátele měla, jednu nejlepší kamarádku a pár dalších.. jenže škola skončila a my jsme šly všechny svou cestou..ze střední školy se holky ještě občas schází, ale z naší pětice už se se mnou nebaví nikdo..ani ze základní školy, tam už je většina i přestěhoványch po celé republice..😔v práci s kolegyněmi vycházím celkem dobře, mám tam dvě se kterými si hodně rozumím, ale obě budou z práce odcházet, takže si myslím, že to dopadne jako se všemi kamaradkamy.. navíc je mi 31 a miminko s přítelem teprve plánujeme, tak možná je to i tím, že už holky v mém věku mají jiné starosti..😔ale trápí mě to. nemám kromě přítele komu se svěřit, nebo s kým probrat nějaké věci..a nějaké věci s ním ani probírat nechci..😐 navíc jsme zasnoubeni a já z toho mám akorát hrůzu, protože na svatbu nemám koho pozvat…😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
12.11.25 05:59

Já se cítím podobně :hug: Jak to dopadlo se svatbou? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová