Nosíte lelosi legíny?

Mischae
26.3.22 22:12

Nosíte lelosi legíny?

Ahoj, nosíte lelosi legíny? Já když jdu s kočárkem na procházku, potkám v nich klidně 10 žen. Sama jsem také jejich nositelkou. Všude se píše, jaké je fopa, když k legínám nemáte dlouhý vršek přes zadek. Fakt to tak je? Mně to přijde v pohodě i s normálním vrškem :nevim: Samozřejmě je fajn mít do nich postavu a nesmí prosvítat. Téma na odlehčení, házejte sem zkušenosti. ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
krecik.dzungarsky
26.3.22 22:19

Nosím výhradně černé legíny Lindex s dlouhým vrškem. Buďto bavlněné nebo v termo verzi. Ty různě strakaté mě nijak neoslovují, ale já si tak nějak celkově ujíždím na černé barvě. Módu ostatních neřeším, nemám na to kapacity.

• Citovat
  • Upravit
421
26.3.22 22:29

Já nosím ven tmavé Lelosi legíny, často jen s trikem a bundou. Ještě to nikdo nekomentoval. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9779
26.3.22 22:36

Legíny nosím jen jako domácí/sportovní oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
26.3.22 22:38

Jen černé leginy a s dlouhým vrškem. Nesmí být průhledné, vadí mi to. Značka je mi jedno. Co ne/mají ostatní je mi fuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
26.3.22 22:40

Nosím černé neprůhledné a klidně si je vezmu i s krátkým trikem.. na běhání s kočárem super a ostatní mi můžou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13765
26.3.22 22:49

Legíny nenosím, nemám na to postavu. A sportovní, natož umělé už vůbec ne. U Lelosi mi navíc vadí všudypřítomná reklama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
26.3.22 22:52

Mám a přes zadek nic nenosím. Nestydím se za něj, nemám důvod a ani ho neukazuji, prostě nosím to tak, jak je mi to příjemné a ostatní mě nezajímají.
Džíny mi vadí a bolí mě z nich břicho, to samé i některé uplejší legíny a jegíny. Lelosi mi skvěle sedí. Nosím i tepláky, neřeším co si kdo myslí, mě je taky jedno co nosí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.3.22 22:58

Legíny jsou pořád jen punčocháče bez ťapek. Bez dlouhýho svrchního oblečení bych z domu nevylezla v žádných. Doma je nosím s tričkem, ale tam mě vidí jen děti a manžel. Lelosi mám, ale jen v černé barvě.

• Citovat
  • Upravit
6011
26.3.22 23:22

Lelosi jsou mé oblíbené. Fakt mi sedly.
Ale nejsem Fanda těch barevných. Mám jich v šatníku asi desatery, ale jen jednobarevné, nebo nějaké nevýrazné.
Nosím je doma i ven s kočárkem a klidně s krátkým trikem. Nevidím na tom nic špatného, když neprosvítají a je do nich postava :nevim:
Vždyť je to skoro to samé jak obeplé rifle, které s riflovinou nemají už dnes snad nic společného.
Jinak: ať si každý nosí co chce, mně oděv ostatních vůbec nezajímá….
Jen by měl mít každý trochu autoritu ke své postavě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
26.3.22 23:37

Nosim leginy, ale lelosi ani za zlaty prase ne, vzdyt je to prakticky jen polyester a k tomu priserne predrazenej.
Nosim leginy termo v zime a to mam prakticky jen lidl, a jinak prekvapive pepco leginy z bavlny (a neco okolo 5% elesten), stoji pakatel, i pri castym prani vydrzi hodne a jsou krasne dlouhy coz ja ocenuju asi nejvic.
Ted si chci najit nejaky pekny do prace s jinou barvou nez cerna/tmava. Tak jsem na to zvedava.
A nosim klidne i kratky triko. Proste staci nepruhledny z dobreho materialu a je fakt jedno si mate leginy a nebo nejaky kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
27.3.22 01:10

Nosím výhradně černé legíny. Obyčejné na doma, na ven potom z lepšího a pevnějšího materiálu. K legínám vždy dlouhý vršek, jít s odhaleným zadkem je pro mě faux pas, i když má žena malý, pevný zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
27.3.22 07:30
@Dandie22 píše:
Mám a přes zadek nic nenosím. Nestydím se za něj, nemám důvod a ani ho neukazuji, prostě nosím to tak, jak je mi to příjemné a ostatní mě nezajímají.
Džíny mi vadí a bolí mě z nich břicho, to samé i některé uplejší legíny a jegíny. Lelosi mi skvěle sedí. Nosím i tepláky, neřeším co si kdo myslí, mě je taky jedno co nosí.

Jsem ráda, že v tom nejsem sama. Hlavně v nich nesnesu sedět. Když jsem ještě chodidla do školy, dělalo mi to problém s tím vydržet od rána do večera. Zlatý šaty nebo sukně.

Jinak pro mě jsou legíny domácí a sportovní oblečení. Na procházku po vsi s kočárkem mi to přijde úplně v pohodě. I když teď nosím spíš džíny nebo šaty. Lelosi nemám, nemají moc dobré recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
27.3.22 07:35

Ne, jedním z důvodů je právě to, že to má každá druhá. Stejně jako deku Lullalove a kočár Cybex :wink: takže max na doma legíny z Decathlonu, tmavé. Obecně nemám ráda výrazné či strakaté vzory 🤷🏻‍♀️ A přesně jak píšeš, je potřeba, aby legíny (všeobecně) neprosvítaly a byla do nich postava. Což se bohužel málokdy vidí…

• Citovat
  • Upravit
3160
27.3.22 07:39

Lelosi legíny nemám.
Nosím funkční leginy z Lidlu na sport, na doma, do přírody a pod. Mají pro mě stejnou funkci jako tepláky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová