Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nosím výhradně černé legíny Lindex s dlouhým vrškem. Buďto bavlněné nebo v termo verzi. Ty různě strakaté mě nijak neoslovují, ale já si tak nějak celkově ujíždím na černé barvě. Módu ostatních neřeším, nemám na to kapacity.
Já nosím ven tmavé Lelosi legíny, často jen s trikem a bundou. Ještě to nikdo nekomentoval. ![]()
Jen černé leginy a s dlouhým vrškem. Nesmí být průhledné, vadí mi to. Značka je mi jedno. Co ne/mají ostatní je mi fuk
Nosím černé neprůhledné a klidně si je vezmu i s krátkým trikem.. na běhání s kočárem super a ostatní mi můžou ![]()
Legíny nenosím, nemám na to postavu. A sportovní, natož umělé už vůbec ne. U Lelosi mi navíc vadí všudypřítomná reklama.
Mám a přes zadek nic nenosím. Nestydím se za něj, nemám důvod a ani ho neukazuji, prostě nosím to tak, jak je mi to příjemné a ostatní mě nezajímají.
Džíny mi vadí a bolí mě z nich břicho, to samé i některé uplejší legíny a jegíny. Lelosi mi skvěle sedí. Nosím i tepláky, neřeším co si kdo myslí, mě je taky jedno co nosí.
Legíny jsou pořád jen punčocháče bez ťapek. Bez dlouhýho svrchního oblečení bych z domu nevylezla v žádných. Doma je nosím s tričkem, ale tam mě vidí jen děti a manžel. Lelosi mám, ale jen v černé barvě.
Lelosi jsou mé oblíbené. Fakt mi sedly.
Ale nejsem Fanda těch barevných. Mám jich v šatníku asi desatery, ale jen jednobarevné, nebo nějaké nevýrazné.
Nosím je doma i ven s kočárkem a klidně s krátkým trikem. Nevidím na tom nic špatného, když neprosvítají a je do nich postava ![]()
Vždyť je to skoro to samé jak obeplé rifle, které s riflovinou nemají už dnes snad nic společného.
Jinak: ať si každý nosí co chce, mně oděv ostatních vůbec nezajímá….
Jen by měl mít každý trochu autoritu ke své postavě ![]()
Nosim leginy, ale lelosi ani za zlaty prase ne, vzdyt je to prakticky jen polyester a k tomu priserne predrazenej.
Nosim leginy termo v zime a to mam prakticky jen lidl, a jinak prekvapive pepco leginy z bavlny (a neco okolo 5% elesten), stoji pakatel, i pri castym prani vydrzi hodne a jsou krasne dlouhy coz ja ocenuju asi nejvic.
Ted si chci najit nejaky pekny do prace s jinou barvou nez cerna/tmava. Tak jsem na to zvedava.
A nosim klidne i kratky triko. Proste staci nepruhledny z dobreho materialu a je fakt jedno si mate leginy a nebo nejaky kalhoty.
Nosím výhradně černé legíny. Obyčejné na doma, na ven potom z lepšího a pevnějšího materiálu. K legínám vždy dlouhý vršek, jít s odhaleným zadkem je pro mě faux pas, i když má žena malý, pevný zadek.
@Dandie22 píše:
Mám a přes zadek nic nenosím. Nestydím se za něj, nemám důvod a ani ho neukazuji, prostě nosím to tak, jak je mi to příjemné a ostatní mě nezajímají.
Džíny mi vadí a bolí mě z nich břicho, to samé i některé uplejší legíny a jegíny. Lelosi mi skvěle sedí. Nosím i tepláky, neřeším co si kdo myslí, mě je taky jedno co nosí.
Jsem ráda, že v tom nejsem sama. Hlavně v nich nesnesu sedět. Když jsem ještě chodidla do školy, dělalo mi to problém s tím vydržet od rána do večera. Zlatý šaty nebo sukně.
Jinak pro mě jsou legíny domácí a sportovní oblečení. Na procházku po vsi s kočárkem mi to přijde úplně v pohodě. I když teď nosím spíš džíny nebo šaty. Lelosi nemám, nemají moc dobré recenze.
Ne, jedním z důvodů je právě to, že to má každá druhá. Stejně jako deku Lullalove a kočár Cybex
takže max na doma legíny z Decathlonu, tmavé. Obecně nemám ráda výrazné či strakaté vzory 🤷🏻♀️ A přesně jak píšeš, je potřeba, aby legíny (všeobecně) neprosvítaly a byla do nich postava. Což se bohužel málokdy vidí…
Lelosi legíny nemám.
Nosím funkční leginy z Lidlu na sport, na doma, do přírody a pod. Mají pro mě stejnou funkci jako tepláky.
Ahoj, nosíte lelosi legíny? Já když jdu s kočárkem na procházku, potkám v nich klidně 10 žen. Sama jsem také jejich nositelkou. Všude se píše, jaké je fopa, když k legínám nemáte dlouhý vršek přes zadek. Fakt to tak je? Mně to přijde v pohodě i s normálním vrškem
Samozřejmě je fajn mít do nich postavu a nesmí prosvítat. Téma na odlehčení, házejte sem zkušenosti.