Otec přítele, namlouvám si něco?

Anonymní
25.3.22 20:22

Otec přítele, namlouvám si něco?

Krásný večer,
Předem prosím o zachování anonymity, protože je to dost osobní téma a třeba si fakt jen něco namlouvám a je to normální, ale mně to nedá…

No, jak bych začala, nějaký ten pátek mám skvělého přítele, problémy ve vztahu, až na drobné neshody, nemáme, rozumíme si. Přítel má i skvělé rodiče s nimiž si také rozumím. Ovšem mé začátky v komunikaci s nimi nebyly příliš jednoduché, vždycky jsem si myslela, že jsem extrovert, protože ve skupince přátel jsem hodně upovídaná, hlučná, navrhuji plány apod., každopádně zde se asi projevila moje introvertní stránka k lidem, co příliš neznám. S přítelovou mamkou jsem si začala povídat celkem rychle, přece jen, je to také žena. Jeho táty jsem se ale bála. Vysoký, velmi inteligentní muž, co působí autoritativně. Měla jsem pocit, že mě moc nemusí. Postupem času jsem však zjistila, jak to říct, že je víc v pohodě, než jeho mamka… No, to zas ne, ta je taky úžasná… Zkrátka to, že je to příjemný chlap. Takže jsem pomalu byla schopná nějaké konverzace i s ním. Začala jsem si ale všímat, že mě všude zvou, berou s sebou a to na iniciaci především přítelova táty. Taky přede mnou začal dělat takové to puberťácké vytahování, snaží se mě pobavit, rozesmát, při jedné nepříjemné události mi byl velkou záchranou, dokonce mi věřil natolik, že by mi klidně svěřil já nevím co. Někdy mě I pohladil na ramenou a tak. Začali jsme si víc povídat. Poslední dobou jsem si všimla, že na mě i často… Kouká? Začal se mnou mluvit líp a krásněji, jak se svojí ženou. Prý se i často ptá, jestli je vše ok a tak (u mě). No a asi před dvěma týdny jsem příteli poslala fotku, žádnou nahou, to ne, ale v crop topu, úplných džínách, sexy póze, no znáte to. Jeho táta seděl vedle něj a hned prej ukaž, mmm, je pěkná, neříkej to ale mamce. Po té jsme byli v jedné hospodě, kde se na mě ale fakt nonstop koukal. Zavadila jsem tam o nějaký roh a roztrhla jsem si silonky. V jednu chvíli jsem si šla sednou a povídat za přítelem, seděl vedle svého táty a po chvilce se jeho táta ptá, že, co to mám tam (na těch silonkách). Ta sukně byla mini a ta díra byla hodně, hodně vysoko, takže ani nevím, jak si toho mohl všimnout, navíc, ta dírka byla mrňavá… A taky další věci… No, mám To chápat tak, že je to normální chování, nebo se mu líbím? Už fakt nevím, jak z toho ven, z těch myšlenek hlavně, pořád na to myslím, nevím proč… :?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
34473
25.3.22 20:32

I kdyby ses mu líbila, tak co?

• načítám...
6484
25.3.22 20:33

Všímej si přítele a ne jeho otce :palec:

• načítám...
ludmilaadamkova
25.3.22 20:38

Chápeš to správné je to naprosto standartní chování. :palec: a ven z toho lze jednoduše tak, že se spolu vyspite to je přeci jasný.
Směle do toho zážitky ti nikdo nevezme a navíc dost hustý drama. Syn nemluví s otcem ty budeš pro něj největší kurva, matka se s otcem možná rozvede…ale ty si zapichas s 50 satnikem a to se vyplatí :dance:

Pokud más ráda totální dramata směle do toho - svést ho bude jak ukrást lízátko batoleti. Pokud máš v hlavě mozek, tak fakt nevím o čem přemýšlíš. Pokud máš pocit že si to musíš zkusit s 50 tnikem tak jich můžeš mít má každá prstě 10 ve svým věku tak to snad nutné nemusí být otec kluka co. Tě miluje. :roll:

Pokud nejsi troll tak ten jeho fotr bude solidně vypatlanej.

• Upravit
53518
25.3.22 20:45
@Anonymní píše:
Krásný večer,
Předem prosím o zachování anonymity, protože je to dost osobní téma a třeba si fakt jen něco namlouvám a je to normální, ale mně to nedá…No, jak bych začala, nějaký ten pátek mám skvělého přítele, problémy ve vztahu, až na drobné neshody, nemáme, rozumíme si. Přítel má i skvělé rodiče s nimiž si také rozumím. Ovšem mé začátky v komunikaci s nimi nebyly příliš jednoduché, vždycky jsem si myslela, že jsem extrovert, protože ve skupince přátel jsem hodně upovídaná, hlučná, navrhuji plány apod., každopádně zde se asi projevila moje introvertní stránka k lidem, co příliš neznám. S přítelovou mamkou jsem si začala povídat celkem rychle, přece jen, je to také žena. Jeho táty jsem se ale bála. Vysoký, velmi inteligentní muž, co působí autoritativně. Měla jsem pocit, že mě moc nemusí. Postupem času jsem však zjistila, jak to říct, že je víc v pohodě, než jeho mamka… No, to zas ne, ta je taky úžasná… Zkrátka to, že je to příjemný chlap. Takže jsem pomalu byla schopná nějaké konverzace i s ním. Začala jsem si ale všímat, že mě všude zvou, berou s sebou a to na iniciaci především přítelova táty. Taky přede mnou začal dělat takové to puberťácké vytahování, snaží se mě pobavit, rozesmát, při jedné nepříjemné události mi byl velkou záchranou, dokonce mi věřil natolik, že by mi klidně svěřil já nevím co. Někdy mě I pohladil na ramenou a tak. Začali jsme si víc povídat. Poslední dobou jsem si všimla, že na mě i často… Kouká? Začal se mnou mluvit líp a krásněji, jak se svojí ženou. Prý se i často ptá, jestli je vše ok a tak (u mě). No a asi před dvěma týdny jsem příteli poslala fotku, žádnou nahou, to ne, ale v crop topu, úplných džínách, sexy póze, no znáte to. Jeho táta seděl vedle něj a hned prej ukaž, mmm, je pěkná, neříkej to ale mamce. Po té jsme byli v jedné hospodě, kde se na mě ale fakt nonstop koukal. Zavadila jsem tam o nějaký roh a roztrhla jsem si silonky. V jednu chvíli jsem si šla sednou a povídat za přítelem, seděl vedle svého táty a po chvilce se jeho táta ptá, že, co to mám tam (na těch silonkách). Ta sukně byla mini a ta díra byla hodně, hodně vysoko, takže ani nevím, jak si toho mohl všimnout, navíc, ta dírka byla mrňavá… A taky další věci… No, mám To chápat tak, že je to normální chování, nebo se mu líbím? Už fakt nevím, jak z toho ven, z těch myšlenek hlavně, pořád na to myslím, nevím proč… :?

Snaž se mu trochu vyhýbat a už mu neukazuj tvoje kropfotky. Možná se rád podívá na mladé holky, ale to neznamená nic pro tebe. Je to táta tvého kluka a tím to končí.

• načítám...
53518
25.3.22 20:45
@ludmilaadamkova píše:
Chápeš to správné je to naprosto standartní chování. :palec: a ven z toho lze jednoduše tak, že se spolu vyspite to je přeci jasný.
Směle do toho zážitky ti nikdo nevezme a navíc dost hustý drama. Syn nemluví s otcem ty budeš pro něj největší kurva, matka se s otcem možná rozvede…ale ty si zapichas s 50 satnikem a to se vyplatí :dance:

Pokud más ráda totální dramata směle do toho - svést ho bude jak ukrást lízátko batoleti. Pokud máš v hlavě mozek, tak fakt nevím o čem přemýšlíš. Pokud máš pocit že si to musíš zkusit s 50 tnikem tak jich můžeš mít má každá prstě 10 ve svým věku tak to snad nutné nemusí být otec kluka co. Tě miluje. :roll:

Pokud nejsi troll tak ten jeho fotr bude solidně vypatlanej.

Huš, je prudce inteligentní. To se, prosim tě ví 8)

• načítám...
Stará známá
25.3.22 20:48

Mam pocit, ze ty sama touzis po tom, aby otec pritele po tobe jel, jeho pozornost ti dela dobre a tim padem si hodne veci zvelicujes a namlouvas. Tteba to s tou fotkou, to mi prijde dost mimo, jak to detailne popisujes. Zkus svou pozornost venovat vice priteli nez jeho otci…

• Upravit
14630
25.3.22 20:55

Tvůj přítel ti řekl, že jeho otec slintal nad tvou vyzývavou fotkou, nebo jak víš o té jeho reakci?

• načítám...
Anonymní
25.3.22 20:58
@Michelle_M píše:
Tvůj přítel ti řekl, že jeho otec slintal nad tvou vyzývavou fotkou, nebo jak víš o té jeho reakci?

Rekl mi to, psali jsme si a on najednou, prej seš hezká a já co? Kdo co říkal, co se stalo a tahle mi to prostě popsal :nevim:

• Upravit
Stará známá
25.3.22 21:00
@Anonymní píše:
Rekl mi to, psali jsme si a on najednou, prej seš hezká a já co? Kdo co říkal, co se stalo a tahle mi to prostě popsal :nevim:

Proste chtel synovi udelat radost, tak mu rekl, ze ma hezkou holku.

• Upravit
6484
25.3.22 21:03
@Anonymní píše:
Rekl mi to, psali jsme si a on najednou, prej seš hezká a já co? Kdo co říkal, co se stalo a tahle mi to prostě popsal :nevim:

To te nenapadlo, ze to rika pritel za sebe? :think:

• načítám...
7228
25.3.22 21:04
@Stará známá píše:
Mam pocit, ze ty sama touzis po tom, aby otec pritele po tobe jel, jeho pozornost ti dela dobre a tim padem si hodne veci zvelicujes a namlouvas. Tteba to s tou fotkou, to mi prijde dost mimo, jak to detailne popisujes. Zkus svou pozornost venovat vice priteli nez jeho otci…

jo tohle by řekl i můj 90 let děda, oni chlapy rádi hodnotí mladé maso, ale jsou to prostě jen řeči…

brala bych, že mu je sympatická, ale to neznamená, že by jí hned někde ohnul, když to je syna přítelkyně :kytka:

• načítám...
7205
25.3.22 21:08

Ty budeš dárek do rodiny :roll:

• načítám...
743
25.3.22 21:22

Kolik ti je? 16??
:think:

• načítám...
Anonymní
25.3.22 21:23

Pro všechny - já ho opravdu nechci, ani na sex ani na nic jiného. Prostě nad tím přemýšlím, protože nechci, aby se situace nějak vyhrotila. Přítele miluju a chci jen jeho, otce přítele mám ráda, ale jen v takové rovině, jak se má, stejně tak jeho mamku…chci, abychom jednou byla rodina a tati říkal příteli, ale prostě, bojím se, aby nebyli vztahy nějak napjaté. Jak jsem sledovala, jeslti se na mě kouká tak to mohlo vypadat, že na něho taky koukám, ale to právě ne, koukám se na lidi právě když mám pocit, že se na mě dívají až příliš jenom proto, že ověřuju, jeslti to tak fakt je a doufam, že si to nějak špatně ne vyložil… Opravdu k němu absolutně nic necítím a miluju přítele :srdce:

Zakladatelka

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová