Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě pomáhá hodně vitamínu C, takže vymačkat celý citrón např. do vody, rozpustný vitamín C do nápoje atd.
Ale spíš to zmírní než vyloženě zkrátí. Ale jestli si to dostala dnes tak v pondělí už to bude slabší ne? Ale nevím jak dlouhou máš ms.
Jeden cas jsem pila hodne citronovou mineralku, kdyz se mi po ctyrech dnech ocekavani ms nedostavila tak jsem blaznila ze jsem v tom
pak jsem nasla na netu, ze citrony oddaluji a zmirnuji prubeh ms, asi to nejde praktikovat dlouhodobe, ale jednou za cas by to ucinne byt mohlo ![]()
Zkus se více hýbat a pít. Jinak bych též doporučila ten vitamin C. Možná i trochu více tepla na podbříšek.
Pomáhají mi různé ženské čaje, spíš směsi bylin, samotný kontryhel mi nechutná.
100% není žádná rada, proistě až ti to skončí, tak ti to skončí
Máš proti tamponum nějaky zvláštní odpor? Za 6 dnů už bys měla mít MS asi hodne slabou. Protože krvácení je vlastně z otevřené rány po odloučení děložní sliznice, tak zvýšená dávka vitamínů C by ti tu MS asi ztratit mohla, jestli bys i tak už jen spinila.
Ahoj, dnes ve středu jsem dostala měsíčky, v pondělí jedeme na zájezd k vodě. Tampóny nepoužívám a menstruaci mám dlouhou jak kdy. Nevíte jak bych mohla menstruaci zkrátit? (Nějakým ne nějak extra nezdravým způsobem)