Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den prosím o radu je mi 25 let a řeším počuravam se po porodu nosím vložky ale chci nosit pleny nosím černé leginy myslíte že pod leginama venku je poznat že mám plenu?
@nikolslanina nos jiné oblečení, ne leginy, pod téma jde vidět skoro vše.. A res problém s dr
@nikolslanina píše:
@martina.se řeším to pravě urologie doporučuje pleny
A nic jiného? Na gynekologii jsi byla? Cvičení, pilule, pokud je to moc, tak chirurgický zákrok? Pleny jsou řešení na houby
@martina.se byla jsem na gynekologii mám uvolněné pánevní svaly právě že hodně neudržim moč nosím vložky a ta hned proteče chjo jaké oblečení schová venku plenu?
Pleny jsou buďto krátkodobé řešení, nebo pro seniory.
Nemyslím, že by lékaři navrhovali mladé ženě pleny na příštích 60 let ![]()
@nikolslanina píše:
@ropucha 02 zatím pleny
Tak potom radím přizpůsobit šatník, zvlášť teď v létě. Legíny fakt ne, snad možná pod opravdu dlouhou tuniku, nebo pod šaty.
Hlavě to res jinak, pleny sou nouzové řešení, přece je nechces nosit dalších 60 let. Musíš cvičit, v nejhorším se dá jít na zákrok, a Jo v leginach každý pozná, ze mas plenu, to je oblečení kde je vidět vše. Musíš si vzít něco volnejsiho nebo aspoň z pevného materiálu (třeba džíny, ale i tam bych brala volnější střih)
@nikolslanina píše:
@martina.se byla jsem na gynekologii mám uvolněné pánevní svaly právě že hodně neudržim moč nosím vložky a ta hned proteče chjo jaké oblečení schová venku plenu?
Cokoliv volného přeci.. Když si na sebe naperes leginy, fakt máš pocit, že to nebude vidět?
Hlavně s nima nenos legíny. Pod normalníma kalhotama by to mohlo být Ok. Ale nemám zkusenost