Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý večer, udělal se mi pupinek na vagine vypadá to jako beďous může mi někdo říct čím to je na kožní jsem byla jsem těhotná 27tt.. Pan doktor říkal že to je něco co by se dalo vyroznout ambulantně jeden čas zmyzel a teď se zase objevil děkuji za odpovědi pokud s tím má někdo skusenosti ![]()
Tak prakticky víš co to je, víš jak se toho zbavit tak jakou radu by jsi chtěla? ![]()
U lékaře jsi byla… chytřejší asi nebudeme. A ta čeština to je fakt šílené… tolik hrubek.
@Ann000 píše:
Dobrý večer, udělal se mi pupinek na vagine vypadá to jako beďous může mi někdo říct čím to je na kožní jsem byla jsem těhotná 27tt.. Pan doktor říkal že to je něco co by se dalo vyroznout ambulantně jeden čas zmyzel a teď se zase objevil děkuji za odpovědi pokud s tím má někdo skusenosti
Může to být i zarostlý chlup. Ty umí potrápit víc než dost.
@Ann000 píše:
Dobrý večer, udělal se mi pupinek na vagine vypadá to jako beďous může mi někdo říct čím to je na kožní jsem byla jsem těhotná 27tt.. Pan doktor říkal že to je něco co by se dalo vyroznout ambulantně jeden čas zmyzel a teď se zase objevil děkuji za odpovědi pokud s tím má někdo skusenosti
Prostě ti tam zarostl chlup, co chceš radit. Jinak to není pupínek na vagině, ta je uvnitř těla. K češtině se vyjadřovat nebudu…
@Ann000 píše:
Foto, foto, foto!!! Jinak ti tu neporadíme.
@Uslava píše:
Foto, foto, foto!!! Jinak ti tu neporadíme.
Neblbni, nebo ho sem fakt dá
![]()
@stinga píše:
@Ann000 bože, do školy jsi chodila někdy?
Určitě ano, ale na češtinu a na biologii chyběla ![]()