Jak změnit šatník vel. 46?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak změnit šatník?
Chtěla bych změnit šatník. Ale nevím jak sladit oblečení, styl, barvy, střih. Navíc mám velikost 46/48. Podle čeho nakupujete vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Hodně zajímavý článek na toto téma je zde:
http://www.modnipeklo.cz/…avit-satnik/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přidávám se jen, že mě to také zajímá. Mám velikost 46 a také vůbec nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PufinkaS píše:
Chtěla bych změnit šatník. Ale nevím jak sladit oblečení, styl, barvy, střih. Navíc mám velikost 46/48. Podle čeho nakupujete vy?
Ja nakupovala hodne a ted resim co driv vyhodit, prodat. Ted hodne frci barevne obleceni a i kdyz mas kilko navic da se to. Jen to neprezen jinak budes mit problem jak ja
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě se mi osvědčilo chodit na nákup oblečení s člověkem, který má dobré oko a je zcela upřímný
Mám jednu takovou kámošku, bohužel už teď bydlí daleko a na nákupy se spolu nedostaneme, tak ji supluje manžel ![]()
Výsledkem většinou bývá, že nic nekoupím, protože nemám zcela konfekční postavu, jsem malá a máloco mi bez úpravy sedí
Ale pořád lepší než abych koupila něco, co mi nesedí ![]()
A naopak - někdy si koupím něco, co bych si sama nepořídila, ale díky nezávislému pohledu zjistím, že ty nedostatky, které vidím, vidím opravdu jen já
Nebo že mi sedne barva, kterou bych si sama primárně nevybrala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě mě napadá třeba si najít stránky nějaké plus-size bloggerky s postavou podobnou té tvojí a projet si je pro inspiraci ![]()
Mně se třeba hrozně líbí stránky Taneshy Awasthi (dřív se to jmenovalo Girl with curves), ač jsem menší a štíhlejší než ona, tak její styl se mi líbí a pro inspiraci tam občas brouzdám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co tak si zajít za nějakou poradkyní, která se zabývá barevnou typologii, stylovému poradenství, celkové vizáži člověka? Moje máti byla a ta ženská s ní byla i na nákup a poradila. Samozřejmě se to všechno platí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bora-Bora Taky mám ráda elegantní módu, miluju lodičky, ale bohužel v nich prostě nevydržím… Po celém dni, který prostojím, mi prostě umírají nohy, takže volím ležérnější obuv. Navíc mám špatná záda, těm by asi ty lodičky taky moc neprospěly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si myslím, že je dobré si říct, v jakém stylu se cítím dobře..a to nosit.
Třeba moje teta má styl sportovní. Když se to řekne, každý vidí nějaké kalhoty, botasky nějakou flaušovou a nebo šustákovou bundu atd..
Ale ona i ve svých 55 letech vzhledem působí tak na 40 a ještě ji to sluší a to nosí..
Tenisky - jednoduchého vzhledu kalhoty k tomu nosí horní vrstvení triček různých polosvetříků, fakt ji to sluší..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PufinkaS píše:Řekla bych, že je fajn mít v hlavě představu, jakým směrem bude nový šatník směřovat. Vyklidla bych oblečení, které nenosím a vyrazila na nákupy. Třeba s dobrou kamarádkou, která dovede upřímně poradit.
Stejně je ale asi fajn mít doma v šatníku od každého něco. Pak nění člověk při žádné příležitosti zaskočen, že nemá co na sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bublinek a nepamatuješ si, kolik taková poradkyně stojí? docela by mě to zajímalo, díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lasicce tak to nevím přesně, kolem 1000Kč. Našla jsme její stránky, je z Ostravy.
http://www.vimcomislusi.cz/
https://www.facebook.com/…anamalirova/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bora-Bora Jasně. Navíc prostě noha v lodičce je elegantní. I se sukní, kalhotami či k obyč. jeansům. Jen prostě obdivuju, že v tom někdo zvládne být celý den a nemá unavené a bolavé nohy. Já neodolám a lodičky občas obuju, ale pak mi tak dva dny trvá, než se dají nohy do pořádku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bora-Bora tak jasně.. ale o růžové nebyla řeč.. většinou jsou to doplňky černá a nějaká barva, pestrá třeba světle zelná, modrá..
Třeba mě osobně se teď nelíbí styl- a snad nikoho neurazím, nevím, co kdo nosí, ale třeba jak teď je hodně na těch hlasatelkách ty pouzdrové sukně až ke kolenům-lýtkám.. Přijde mi, že 20_30 nebo kolik jejich, že působí na 40.. Nemám ráda takový ten styl stará mladá.. třeba kostýmky atd.. ale každý nech si nosí co chce..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co se týká obuvi, tak jsem pro každou obuv.. Když je zvolený dobře zbytek tak proč ne.. Když třeba půjdu někde sportovně, tak třeba džíny, bílé tenisky nějaké tričko proč ne, nebo někde na uřad kalhoty nějaká střevícová obuv, v létě balerínky, žabky k letním šatům.. jediné co se mi nelíbí ven mezi lidi- nemyslím zahradu a doma za přezůvky, jsou ty crosáky
a sandále- typu mužského vzhledu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit