Jak změnit šatník vel. 46?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Bora-Bora Taky mám ráda elegantní módu, miluju lodičky, ale bohužel v nich prostě nevydržím… Po celém dni, který prostojím, mi prostě umírají nohy, takže volím ležérnější obuv. Navíc mám špatná záda, těm by asi ty lodičky taky moc neprospěly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si myslím, že je dobré si říct, v jakém stylu se cítím dobře..a to nosit.
Třeba moje teta má styl sportovní. Když se to řekne, každý vidí nějaké kalhoty, botasky nějakou flaušovou a nebo šustákovou bundu atd..
Ale ona i ve svých 55 letech vzhledem působí tak na 40 a ještě ji to sluší a to nosí..
Tenisky - jednoduchého vzhledu kalhoty k tomu nosí horní vrstvení triček různých polosvetříků, fakt ji to sluší..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PufinkaS píše:Řekla bych, že je fajn mít v hlavě představu, jakým směrem bude nový šatník směřovat. Vyklidla bych oblečení, které nenosím a vyrazila na nákupy. Třeba s dobrou kamarádkou, která dovede upřímně poradit.
Chtěla bych změnit šatník. Ale nevím jak sladit oblečení, styl, barvy, střih. Navíc mám velikost 46/48. Podle čeho nakupujete vy?
Stejně je ale asi fajn mít doma v šatníku od každého něco. Pak nění člověk při žádné příležitosti zaskočen, že nemá co na sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bublinek a nepamatuješ si, kolik taková poradkyně stojí? docela by mě to zajímalo, díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lasicce tak to nevím přesně, kolem 1000Kč. Našla jsme její stránky, je z Ostravy.
http://www.vimcomislusi.cz/
https://www.facebook.com/…anamalirova/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bora-Bora Jasně. Navíc prostě noha v lodičce je elegantní. I se sukní, kalhotami či k obyč. jeansům. Jen prostě obdivuju, že v tom někdo zvládne být celý den a nemá unavené a bolavé nohy. Já neodolám a lodičky občas obuju, ale pak mi tak dva dny trvá, než se dají nohy do pořádku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bora-Bora tak jasně.. ale o růžové nebyla řeč.. většinou jsou to doplňky černá a nějaká barva, pestrá třeba světle zelná, modrá..
Třeba mě osobně se teď nelíbí styl- a snad nikoho neurazím, nevím, co kdo nosí, ale třeba jak teď je hodně na těch hlasatelkách ty pouzdrové sukně až ke kolenům-lýtkám.. Přijde mi, že 20_30 nebo kolik jejich, že působí na 40.. Nemám ráda takový ten styl stará mladá.. třeba kostýmky atd.. ale každý nech si nosí co chce..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co se týká obuvi, tak jsem pro každou obuv.. Když je zvolený dobře zbytek tak proč ne.. Když třeba půjdu někde sportovně, tak třeba džíny, bílé tenisky nějaké tričko proč ne, nebo někde na uřad kalhoty nějaká střevícová obuv, v létě balerínky, žabky k letním šatům.. jediné co se mi nelíbí ven mezi lidi- nemyslím zahradu a doma za přezůvky, jsou ty crosáky
a sandále- typu mužského vzhledu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chaarleene píše:
Hodně zajímavý článek na toto téma je zde:
http://www.modnipeklo.cz/…avit-satnik/
Jenže to je blbost, na co mít v sesite střihy, ze se k sobe hodí, kdyz v reálu ten střih nebude člověku slušet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stylistky fungují v každém větším OC ![]()
Já přemýšlím, že jejich služeb taky využiju. Obměńuju šatník a měním úplně styl, sice mám jinou velikost, ale tápu třeba v botách nebo věcech, které mi v těch konfekčních velikostech ne vždycky sedí
Je schopná ti ukázat i různé kombinace - vybrat pá kousků nadčasových - boty, kalhoty, kabát, sako atd.. a k nim levnější kousky na střídání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa píše:
Jenže to je blbost, na co mít v sesite střihy, ze se k sobe hodí, kdyz v reálu ten střih nebude člověku slušet
Ale vždyť tam píše - pokud víte, jaký střih vám sluší, najděte si kombinace s tím střihem. Pokud nevíte, co vám sluší, vyhledejte si střihy, které se vám líbí (příp. které jsou vhodné pro váš typ postavy) a vyzkoušejte si je v obchodě. Co je na tom za blbost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky děkuji za rady. Hledala jsem na netu stylistku v Jihlavě, Havl. Brodě a Pelhřimově, ale žádnou jsem nenašla. Moc úspěšná jsem nebyla ani při hledání blogu se size modou.
Asi neumím hledat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PufinkaS upřímně řečeno, v Brodě by s tebou stylistka neměla kam jít nakupovat
já jednu šikovnou znám, ale ta je z Brna
tak leda si udělat výlet
taky přemýšlím, že bych to tak časem udělala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit